mala račka* napisal/-a:da oseba, ki leži zraven tebe ne prebudi v tebi nobenih čustev-zakaj?
da se sprašuješ kaj za vraga počneš tukaj, da si enostavno na napačnem koncu-zakaj?
da je že čas da svoje življenje spraviš na normalne tire!!
vse pa se ti enostavno pretežko zdi...
je to depresija?ali enostavno ne veš kaj hočeš?ali je preveč vsega in ne veš kje začeti reševati stvari?
kaj storiti?
Jaz sem se tkole zbujala skoraj 2 leti..
Povedat hočm to, da smo nekateri ljudje tko čudno narjeni, da se vsega tega slabega sicer zavedamo, ampak ne znamo naredit ta pravega koraka. Upamo in čakamo, da bo bolš. Skušamo se pogovarjat, spreminjat sebe in svoje aktivnosti, zato, da spremenimo 'njega'. Pa itak nobenga učinka, karkol nardiš.. Hudo!
Ja, depresija na polno, srdit jok, krči, bruhanje itd.. Ne vidiš izhoda. Človek, za katerega si mislil, da bo s teboj do konca življenja, te enostavno ne jeb*, pa če se na trepalnice postaviš. Kaj je narobe z mano, kaj narobe delam, zakaj me ignorira, zakaj ni nič vredno, karkoli naredim, sem res tko grozna in tečna, sem prezahtevna, sem pikolovska..??
Punce..., samo en korak je treba naredit. In vsaka zase najbolje ve, kakšen korak, korak k čemu. Tudi jaz sem ga. Vedla sem, da me ni več vreden, da ni vreden mojih solz, mojega slabega počutja, mojih živcev in energije. Hočem drugega! To je bila moja odločitev.. In to sem mu tudi povedala, pa me je itak spet zignoriral..
Ne morte verjet, ampak v roku enega tedna sem spoznala sedanjega fanta. V bivši službi, kjer sem imela stik s strankami. On je bil moja stranka. Ljubezen na prvi pogled.. Ampak, če se jaz ne bi odločila, da najdem drugega človeka, potem nikoli ne bi pristala na njegovo povabilo na kavo. Zato je korak/odločitev tako pomembna!
In veste kaj?? Ko sem bivšemu povedala, da sem si našla drugo osebo (verjetno se je opazila sprememba tudi na meni - da sem srečna), takrat je šele začel razmišljat o vsem, kar se je tolk časa dogajalo med nama. V njemu je končno počilo.. Ampak, vlak je odpeljal.. In zdaj sem najsrečnejši človek na svetu!!
Res je škoda energije. Samo en korak je potreben, da se življenje totalno spremeni..

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!