ignoriranje

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Boris »

Seveda pa je tudi za take psihiče, kot je Ana, še vedno rešitev. Pravzaprav je rešitev po mojem za vse, če le začnejo malo delati na sebi. Ampak za Ano težko verjetno, ona že kaže znake težkega sociopata. Za take so pa zdravi obiski pri psihoterapevtu. In dobro si je izbrati dobrega psihoterapevta. Samo za Ano bi bile seanse morda težke, saj bi jo začelo špikati v nori dušici, da zapusti psihoterapevtova "zdravljenja" že od prvega trenutka, ko bi slišala od lažnjivih ust kakšno negativno reč o njem. V tem primeru je zdravilo zanjo le eno - šiba! No ja, za tepež ravno nisem. Ampak ja, šiba pa palica v prenesenem pomenu. Ah... nori so ti psihiči, nori. Treba jih je imeti rad, ampak včasih jih je treba malo pičiti, da se zavejo svojega početja.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: ignoriranje

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

lucero napisal/-a:Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??

Ma jaz sem ponavadi rekel: mala, voljno si kot vojaška pajalica, in potem sem ji še povedal, zakaj je dobila dopust za nedoločen čas. Seveda je bilo tuljenje, grožnje, metanje po tleh in ostale scene. Par dni kasneje pa je bilo vse ok.
Igrice in poizkusi manipulacije potem pa veselo na delo. Iskat nove frajerje.
vse so grozile da si bodo rezale žile, ali pa si vrgle kalorifer v bano, pa so še vedno vse žive.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

rosomah napisal/-a:Ma jaz sem ponavadi rekel: mala, voljno si kot vojaška pajalica, in potem sem ji še povedal, zakaj je dobila dopust za nedoločen čas. Seveda je bilo tuljenje, grožnje, metanje po tleh in ostale scene. Par dni kasneje pa je bilo vse ok.
vse so grozile da si bodo rezale žile, ali pa si vrgle kalorifer v bano, pa so še vedno vse žive.

:rofl: In potem si se zbudil in ugotovil, da so bile to čudovite sanje.
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

rosomah napisal/-a:
lucero napisal/-a:Mene pa zanima, ce se je kateri punci (al pa tipu) že kdaj zgodilo, da ji fant ni povedal, da noce bit vec z njo oz da se je zaljubil v drugo, pac pa jo je kr naenkrat ignoriral, se ji ni vec javljal, zmer iskal neke razloge, se obnasal cudno samo da bi ona njega prej zapustila, ker al on ni mel tolk jajc to povedat al pa vas ni hotel prizadet oz ne vem kaj...??

Ma jaz sem ponavadi rekel: mala, voljno si kot vojaška pajalica, in potem sem ji še povedal, zakaj je dobila dopust za nedoločen čas. Seveda je bilo tuljenje, grožnje, metanje po tleh in ostale scene. Par dni kasneje pa je bilo vse ok.

ha, ha, ja no sam si bil vsej tolk fer do nje , da si ji povedal, najhujše je ko vidiš, da je partner mal čudn in ga sprašuješ kaj je narobe on pa trdi da je vse ok in te hkrati ignorira.....pol pa nekako sam ugotoviš za kaj se je šlo oz ti ne preostane drugega kot da si sam po svoje razlagaš, zame so to nezreli osebki in čim dlje od takih......
Js nism nikoli grozila s tem, da si bom rezala žile niti kej podobnega....če tipu recimo ni več do tega, da je z mano al pa če se zaljubi v drugo naj mi to pove, se bom s tem sprijaznila in idemo dalje, sej je še veliko boljših fantov......
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

kot sem jaz naprimer. Si pozabila pripisati, ane.
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Boris napisal/-a:kot sem jaz naprimer. Si pozabila pripisati, ane.

he he, ja pozabila sm te pripisat.....:)
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rosomah »

Noelia napisal/-a:
rosomah napisal/-a:Ma jaz sem ponavadi rekel: mala, voljno si kot vojaška pajalica, in potem sem ji še povedal, zakaj je dobila dopust za nedoločen čas. Seveda je bilo tuljenje, grožnje, metanje po tleh in ostale scene. Par dni kasneje pa je bilo vse ok.

:rofl: In potem si se zbudil in ugotovil, da so bile to čudovite sanje.

ponavadi sem res dobro spal, ko sem se znebil kake koristolovke ali pa bebave blondinke, ki je vse atribute zagonila po prvem seksu
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Atena13 »

Ufff, jaz sem imela grdo navado včasih, čim sva se z nekim osebkom skregala, sem ga dala na ignor... :? :flop: :tot: , ker mi je jeza ob njegovem brezzveznem blebetanju včasih, enostavno tako narastla pritisk, da tega nisem mogla prenašat....ej model, zakaj mi to govoriš, delaš pa čisto nekaj tretjega, bolje da si tiho, puf in že je bil na ignor! S tem naj bi ga kao ''naučila'', da se tako z mano ne dela in ga prisilila k temu, naj se vendar drugače obnaša! Moje ravnanje, no pa tudi on ni bil nikakršna ovčka, je pripomoglo k razpadu ''zveze''. Sem se odvadila in se zamislila na svojim nadvse otročjim ravnanjem, ker vem kako je meni, če me kdo ignorira....popizdim total!!! :twisted:

Ampak brezveznega blebetanja in nakladanja...v smislu ti si naj,naj,fajn,tralalalalal, še danes ne prenašam, samo mi na misel ne pride več, da bi koga ignorirala.

Iskrenost je IN, nič več skrivanja pri meni, se ne splača.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Meni se je to zgodilo s tem da sm se js obnašala hladno (na kratko odgovarjala, nism odpisala na vse sms-e, če sm ga pozdravla sm ga ful hladno) in ga nism jebala pol pa k me je po 2 tednih (eni majo ksno paljenje) prašu kaj je narobe sm mu povelda in je blo "konc" (v navednicah pa zto kr nikoli nisva neki resno hodila)..samo v mojem primeru se ni šlo za to da nism mela jajc.. pač mu nism upala kr rečt da je konc k pole bi si še mislu da sva bla kdaj resna :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

3x hura za Ateno.
Hip hip, hura!
hip hip, hura!
hip hip, HURA!
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Ravno sem "preživela" takole sranje ja. :x
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Jaz sem glih kar šla čez podobno sranje. In povem vam, da sem alergična na takšno obnašanje. Tako obnašanje je zame otročje in skrajno primitivno.
Če si z nekom lahko bil, se z njim pogovarjal, družil, delil posteljo na koncu pa ne moreš imeti toliko "jajc", da osebi poveš, da je konec ampak enostavno se več ne javljaš. Katastrofa.

Jaz imam rada razščiščene stvari ne rabim nobenih pojasnil zadovoljna sem že z kratkim MED NAMA JE KONEC.

Ne pa te enigme, je en teden ne bom poklical oz. se ne bom javil potem pa bo že vedla, da je konec. Jaz še nikoli nikogar nisem pustila na takšen način.
To samo reve počnejo.
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

hja, pr men pa tak ne:
z biušim sma hodla leto pa nekaj, pa mi en večer napiše, da me ljubi, pa da sn mu vse. nasledni dan pa kuj ioznenada sms,, da je konc.. normalno, da me potrloo.. te pa me hoto nazaj.. mu blo žau pa vse, kr ni vedo, zakaj ga je vtrgaloo.. pa ok, sna pol nekak spet skupaj prišla, pa blo pra mesecou vse ok.. pol pa ful neko ignoriranje, pa lepa sporočila občasno, pol zvem, da se je potikau naokoli, pač nism nič vedlaa. pa sma se dobla, pa sn ga vprašala kje je biu, če mi napisal, da je čist na drugem koncu, ko je vresnici bil. pa mi pač povedal.. pa gledau okoli, sn vedla, da tukaj nekaj ni vredu.. pred tem, kaj sma se vidla, pa ceu tedn nič glasa od njega, ni dvigno fona, ni ga blo na msn, ni odpiral, nič... pol pa sn se razpizdla en dan pa sn mu rekla,d a naj spoka z sebe, kaj je.. pa mi je povedal, da se mu ena druga dopade, pa sn rekla, da zakaj nea more takoj kaj rečt, pa neke muvo, sn se delala, da je vse ok.. samo neem no.. samo lape so ga ble, kak ni nobene ko sn jaz.. po drugi strani pa ma čustva za neo drugo. samo hvala bogu, da mi ni to dolgo prekrival.. hehe..

zaj je vse ok. z ono je skup, jaz mam tui zaj novo ljjubezen, sma kolegaa.. samo tako obnašanje pa mi dokončno dopizdi nee.. :evil: :D
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objava Napisal/-a BeXy »

Naredil se je moji sošolki&frendici... In mi je blo ful žou za njo :(
Temida
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Temida »

Lane napisal/-a:Jaz sem glih kar šla čez podobno sranje. In povem vam, da sem alergična na takšno obnašanje. Tako obnašanje je zame otročje in skrajno primitivno.
Če si z nekom lahko bil, se z njim pogovarjal, družil, delil posteljo na koncu pa ne moreš imeti toliko "jajc", da osebi poveš, da je konec ampak enostavno se več ne javljaš. Katastrofa.

Jaz imam rada razščiščene stvari ne rabim nobenih pojasnil zadovoljna sem že z kratkim MED NAMA JE KONEC.

Ne pa te enigme, je en teden ne bom poklical oz. se ne bom javil potem pa bo že vedla, da je konec. Jaz še nikoli nikogar nisem pustila na takšen način.
To samo reve počnejo.
Se strinjam. "Moj" je zginu čez noč in ga kr ni. Brez "mu". In se ne javlja ne nič. Tud tolk jajc nima oz. ni mel, da bi reku karkol - al da sem mu grda ratala, al da me ne mara več, al da ma drugo, al karkol! Karkol bi blo bolš k pa to, ko me včasih skor prime, da bi začela osmrtnice prebirat. :? Ne, hočem pač rečt, da bi karkoli "grdga" lažje sprejela če bi reku, kot to tišino. K sploh ne vem kaj je na stvari. :?
Oglasi se

Samo tisti, ki trpijo, rastejo v lepoto.
Odgovori