Katera bolečina je najhujša?
lolitaa napisal/-a:js sem slišala da je ful hudo tudi ko te uho boli.
Za crknt... men verjem

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
^^O ja, ko bolijo ušesa je grozno! Pred leti sem morala na operacijo, ker me enostavno niso mogli pozdraviti in so me ušesa bolela tudi po par tednov skupaj. Boli cela glava, v ušesih te trga in povzroča grozne bolečine, noben tablet ne pomaga itd. Groza! Na srečo so z operacijo bolečine minile in od takrat me niso niti enkrat samkrat več bolela
Zelo pa boli tudi strt srček

Zelo pa boli tudi strt srček

uff pred kratkim sm mela vnetje mehurja.. pa je blo grozno.. da bi bil samo mehur bi blo ok.. istocasno so me še jajčniki boleli.. pa neke krče sm mela ...obup
to mi je blo najbolj boleče
no pa enkrat ko sm mela manjšo nesrečo ko sm bla vsa plava in nism mogla ne sedet ne ležat
hehe

no pa enkrat ko sm mela manjšo nesrečo ko sm bla vsa plava in nism mogla ne sedet ne ležat

Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Mislm, da tuki ni še noben omenu bolečine ob injekciji. Jst mam sicr res zlo zlo visok prag bolečine in mi ponavadi jemanje krvi, cepljenja, pirsanje in vse mogoče stvari ful pašejo (mejčkn mazohista v meni, ja).
Ampak pred enim letom sm fasala gnojno angino, pa mi zarad slabga imunskega sistema ni pomagu noben antibiotik, zato sm po enm mescu ležanja pa vročine 40+ na infekcijski dobila najhujšo injekcijo u življenju.
Me je opozorila sestra, da boli, sam česa tazga u življenju nism občutila. Dobila sm jo u ritnco, oz. že gor proti boku, in še en tedn nism mogla sedet in ležat na uni strani.
Mi je pa usaj pomagala, čeprou takšne bolečine ne prvoščm nobenmu
Drugač pa se strinjam z naštetim - glavobol (migrena pa vročina) pa zobobol. Hvala bogu, da nimam menstruacijskih krčev
Ampak pred enim letom sm fasala gnojno angino, pa mi zarad slabga imunskega sistema ni pomagu noben antibiotik, zato sm po enm mescu ležanja pa vročine 40+ na infekcijski dobila najhujšo injekcijo u življenju.
Me je opozorila sestra, da boli, sam česa tazga u življenju nism občutila. Dobila sm jo u ritnco, oz. že gor proti boku, in še en tedn nism mogla sedet in ležat na uni strani.
Mi je pa usaj pomagala, čeprou takšne bolečine ne prvoščm nobenmu

Drugač pa se strinjam z naštetim - glavobol (migrena pa vročina) pa zobobol. Hvala bogu, da nimam menstruacijskih krčev

Definitivno zobobol.. trenutno mam kar hudga, ker mam že 14dni odprt zob.. pa še do 10.januarja ga bom mela
Drugače so mi pa vse naštete kar hude 

"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
- rdeče vrtnice
- Kofetarica