Ej, Safcol je bla hujša!!! Hvala Bogu je že fuul cajta nism vidla nikjer (trkam na les) ...
Pa men gre še tista reklama na živce za en prašek - k gre tko nekak: kupila sem si majico posebej za tisto zabavo! In tam je bil tisti važič (polije sok) Večer je bil uničen. ..... (grrrr - kok mi gre ženska na živce!!)... Okj, ti2 trenutno prevladujeta ... pa valda tut vse iz Topshop-a.
|Anny| napisal/-a:eh... use reklame za cistila, pralne praske pa za osvezilce zraka (edin una ud glade m je dobra, k un mali rece 'uf, kok smrdi. se dobr da ma mami nou trik' ta m je pa tok lustkana...:>)
Se popolnoma strinjam s tole izjavo Teh reklam je čist preveč
Na nemškem kanalu je bla ena reklama za en avto k sta dva froca gor pol se pa en skos dere - te sploh ne prenesem
Ja men gre una tuna, ki hoče bit calvo tuna, tud počas na živce, sploh mi grejo pa tiste po top šopu, k za eno stvar pol ure eno in isto nabijajo, pa za razne vložke, ja, pa una tud oxy action ... joj, poglej ta madež
man pa tista reklama k on mali rače :kok smrdi,še dobr da mqa mami...(halo!!ta reklama je že pa res bedna pa una mi je bedna k en mali reče neki:preplul sem že vsa morja...kao za DELAMARIS reklama!!!!!!
Jaz ne prenesem one za Cilit, ko moški stoji med nekimi pinki Ciliti, pa sam naklada.
Pa tiste ženske za vanish...Dejmo še tle namazat, da bo madež viden...bla, bla...GROZA!
Pa bog ne daj da se Martin Strel pojavi v kaki reklami!!!
Men grejo čist vse reklame na qurac. Pa nej bo to za prašek, razna čistila, osvežilce zraka, vložke, tampone, avtomobile,.....top shop,......vse so kr neki
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
Joj, al pa una (glih učeri sm jo vidla) .... tko je polhne enih in istih izdelkov razstavljenih (mislm da ena čistila) pol pa pride en dec in se predstavi da je Janez Novak .... groza ....