Misliš, da se ne zavedm, da je to skrajno ''nevarno'' in zelo neprijetno?
Seveda se. Ampak kaj morem? Ne vem, ne da se mu več ubadat s tem, z njima. Pač, kot je, pač je. Ne morem nič. Bo bolje. Upam.

sugarsugar napisal/-a:Kaj storiti, če se mama nonstop vtika v zasebno življenje? Nazadnje sem dobila skoraj živčni zlom, ko mi je hotela pridigati o tem, kakšnega tipa naj si omislim in ji pač ni všeč, ker ga trenutno šmiram z enim starejšim. Vsakič, ko odložim telefon in se z njim pogovarjam, me cel dan grdo gleda.
Kaj si mislite o tem, da se starši vtikajo v zasebno življenje?
Kaj naj storim v svojem primeru??
Tonja napisal/-a:Kar se pa tiče (mislim da) *laure* - pri 20 letih ti starša grozita, da te bosta vrgla iz hiše, če pripelješ tipa... In smatraš, da se je zanj vredno skregati s starši. NAPAKA!
*Laura* napisal/-a:Dragi moji, ne se preveč razburjat... moji starši so pač taki kot so, in pri njihovih skoraj 50 letih, jih ne morem spreminjat.
sploh pa je s tem fantom tako ali tako šle vse po zlu... tako da... čakam na drugo (morda bolj pametno9 priložnost za upor staršem.
Hvala. Lp
lelija napisal/-a:*inch* napisal/-a:hja... men tut moja mama ne zaupa lih. pa sem pridna v šoli, nikoli nisem počela neumnosti, ne kadim, ne pijem, žuram z glavo... nazadnje pa zvem, da mi je prebrskala predale v moji sobi... ne vem zakaj je bilo to potrebno. mam občutek da sploh nimam nič zasebnosti v naši hiši...
počakaj, da dobiš fanta, ki ti ga tvoja mati zagotovo ne bo pustila imeti