Misliš, da se ne zavedm, da je to skrajno ''nevarno'' in zelo neprijetno?
Seveda se. Ampak kaj morem? Ne vem, ne da se mu več ubadat s tem, z njima. Pač, kot je, pač je. Ne morem nič. Bo bolje. Upam.

V srednji soli sem imela sosolko z istim problemom. Ampak je kljub temu imela fanta oz. ga se ima in sta skupaj ze menda 5 let. Ona je sprejela, da pac njen oce ne bo mogel sprejeti njenega fanta in tudi njen fant je to sprejel. Ko je prisel k njim se je na zacetku oce malo ignorantsko do njega obnasal, zdaj pa se normlano pogovarjata.
 ... Ni problema, pokaži jima zobe in ne pusti, da hodita po tebi. Kdaj se boš pa postavla zase če ne zdaj??

sugarsugar napisal/-a:Kaj storiti, če se mama nonstop vtika v zasebno življenje? Nazadnje sem dobila skoraj živčni zlom, ko mi je hotela pridigati o tem, kakšnega tipa naj si omislim in ji pač ni všeč, ker ga trenutno šmiram z enim starejšim. Vsakič, ko odložim telefon in se z njim pogovarjam, me cel dan grdo gleda.
Kaj si mislite o tem, da se starši vtikajo v zasebno življenje?
Kaj naj storim v svojem primeru??
 . Prav tako ni nujno potrebno, da ji vse kar počneš neseš pod nos. Ko bosta lep čas skupaj, se bosta oba umirila.
Tonja napisal/-a:Kar se pa tiče (mislim da) *laure* - pri 20 letih ti starša grozita, da te bosta vrgla iz hiše, če pripelješ tipa... In smatraš, da se je zanj vredno skregati s starši. NAPAKA!

*Laura* napisal/-a:Dragi moji, ne se preveč razburjat... moji starši so pač taki kot so, in pri njihovih skoraj 50 letih, jih ne morem spreminjat.
sploh pa je s tem fantom tako ali tako šle vse po zlu... tako da... čakam na drugo (morda bolj pametno9 priložnost za upor staršem.
Hvala. Lp

lelija napisal/-a:*inch* napisal/-a:hja... men tut moja mama ne zaupa lih. pa sem pridna v šoli, nikoli nisem počela neumnosti, ne kadim, ne pijem, žuram z glavo... nazadnje pa zvem, da mi je prebrskala predale v moji sobi... ne vem zakaj je bilo to potrebno. mam občutek da sploh nimam nič zasebnosti v naši hiši...
počakaj, da dobiš fanta, ki ti ga tvoja mati zagotovo ne bo pustila imeti