Ni dovolj strasten

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Pikica18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikica18 »

ja huh men bi blo ful bedno v tem primeru... nevem kaj bi nrdila. sam glede na to da že en let ustrajata skupi pomen da si mu ušeč, in da si mu sexi in lepa sam da je vzburjenje njegova slaba točka, rabi veliko več kot npr. moj fant.

njega sam mal pobožaš pa maš mal dekolteja pa je že vs "trd".
midva sva skupi 4 leta in sex je iz dneva v dan bolši. bol k se poznaš, bl k veš kaj komu paše, vsakič mu kej novga razkrijš kaj ti paše, kaj bi probu...

sex je res neki posebnga, ni le telesni stik. ampak to se dva k se mata rada res združta in zlijeta v eno in oh.
velik več kot le telesni stik :) sploh ne znam opisat.

sam eni tega ne čutjo. enim je to sam pač al za froce delat al pa za jajca spraznt.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

S tabo ni nič narobe. Fantje so različni. Sem imela že več fantov in z nekaterimi blazno uživala. Vsem sem bila seksi, čeprav vem, da nisem popolna, ker nobena ni. Ampak med fanti se najdejo izjeme. Eni takoj doživijo erekcijo, drugi imajo probleme. Enim stoji že, ko te zagleda (oblečeno seveda) in ne rabiš nič drugega. Pred drugim pa se lahko še pa še trudiš, a ne gre. Ampak to ni problem tebe. In tisti fantje, ki imajo pri tem probleme, se tega zavedajo in so najbrž bolj zadržani.
Odgovori