Ocitno noce delit svoje kletke
Kasno kletko pa mas ti?
Moja sestra je tudi dala našo rusko+dva navadna hrčka od sosede skup. So se tepli full. Še posnetek imam nekje. Mater!

In tud iscem eno nadstropje

Super kletke so,ne? Meni je v Tukano tudi rekel da je full povpraševanje. Moram nekje na netu najti. Pa rekli so mi tudi naj kupim še eno in potem naredim nadstropje. To se ravno ne splača, ker ostane potem spodnji del, pa zgornji. Hm...
Se mi zdi da ima najraje tulec+izredno rada ima očitno rešetke. Ker vedno ponoči grizlja po njih da jaz ne morem spati. Hjao

Ful je len. Zadnjic sem mu kupla uno kroglo za po stanovanju pa ma tud drzalo da v prazno laufa, ker je prevec len, pa so rekl v trgovini da more mal migat, ker drugac se mu nabere mascoba na srcku pa lahko zarad tega umre. Tko da ma vsak dam po mar minutk tekanje
Sej ce je lacen itq vse poje
Drugac sem mu pa zdej kupla ene pribolske - sadne in jih ful rad je. Aja pa se uno packo oblozeno s semenki in medom pa rad, k se more mal potrudt da doseze celo. 
Pa lešnike ima rada. Pa zeleno solato+surove kumare. Tudi jabolka zadnje čase je. Ja,pa sladkarije za hrčke-ja
Jaz sem ji kupila korenčkove, pa jogurtove bobnone. Prav tak tisto da gor pleza po tisti hrani. Jaz pravim tistemu bar. Hjao...
Razvajenka ena
Pa rada se meče za mojo posteljo, pa potem bluzi med vso kramo ki jo imam tam. Za piko na i še pride cela prašnata ven in potem je valda happy
Valda bi se mi odpeljalo v glavi če bi mogla dva taka divjaka paziti