Bajsi ima isto? Zakon!

Super kletke so,ne? Meni je v Tukano tudi rekel da je full povpraševanje. Moram nekje na netu najti. Pa rekli so mi tudi naj kupim še eno in potem naredim nadstropje. To se ravno ne splača, ker ostane potem spodnji del, pa zgornji. Hm...
Pesek sem naročila s kletko. Ker mi je ravno tolko denarja manjkalo, da mi ni bilo potem potrebno plačati poštnine. Samo se nič ne voha lulanje. Tudi če ni peska. Poglej na tisti strani male živali. Tam najdeš kaj, pa še cenovno je ugodno.
Jao-zdaj si pa vprašala...če ima kakšne igračke...

Mislim da vse kar prodajajo v Tukanu. Razen tiste žoge da lahko hodi po stanovanju.
Domače imam samo tulec od toaletnega papirja-full rada se notri zabava. Grize ga, pa otali se not. Kupila sem tudi wc, pa ga ne uporablja. Za nameček je tiste "kamenčke" ki so not jedla, ali jih pa ven zbrcala. Imam tudi tako žogico, da daš notri hrano in ko jo zavoha jo tako dolgo kotali da gre hrana ven. Seveda niti tega ne uporablja, ker je premajhna da bi jo prevrnila. Kolo-itak!

Se mi zdi da ima najraje tulec+izredno rada ima očitno rešetke. Ker vedno ponoči grizlja po njih da jaz ne morem spati. Hjao
Kak si pa s hrano? Bajsi vse je? Naša razvajenka ne je ravno tistega kar je v hrani največ-proso al kaj za boga je tisto. Rada pa ima prigrizke-razne bonbončke za hrčke. Seveda polnjene, ne prazne