Ne razumem zakaj šeena tema, če je o spermi že odprta?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
moj tud ful rad paca s spermo, pac je taki moski... dopade se mu pač feeling, da je on gospodar . sicer pa nimam tezac s tem, je pac tekocina in se mi ne gabi.
Js bom zdej čim večkrat pršla sm tole brat, ampak sam tiste, ki pravte, da vam je to navadn... Ker js mam tud čist travme zarad tega... Enkrat sm mal probala, pa je blo mal slano pa sm sam vn plunla pa tako faco nardila, da je tip pol umru od smeha... Drgač pa psiha je vse pravijo...
Tigi napisal/-a:Ne razumem zakaj šeena tema, če je o spermi že odprta?
jap, saj se opravičujem, sem tja not napsiala problem, ap ni bilo odgovora, razen zdaj sem vidla, da je bil eden.. pa iskalnik mislim da ne deluje prav, ker sem isakla eno tako temo že, mislim da je bila čisto enaka, pa je nisem našla, ap sem zato odprla novo... in vidim da imajo nekatere enak problem kot jaz in še dobro da imamo na forumu punce in fante, ki ti takoj poskušajo pomagat.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Dagi napisal/-a:Js bom zdej čim večkrat pršla sm tole brat, ampak sam tiste, ki pravte, da vam je to navadn... Ker js mam tud čist travme zarad tega... Enkrat sm mal probala, pa je blo mal slano pa sm sam vn plunla pa tako faco nardila, da je tip pol umru od smeha... Drgač pa psiha je vse pravijo...
ha ha ... še dobro da se je smejal ... no saj moj bi se verjetno tudi...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
jez pa zmeri pustim da mu pride v usta...ne vem no..jez bi se čudn počutla če bi tkoj pol začela brisačo paničn iskat da bi vn plunla..sj je itq njegov ane.če mam njega rada, mam tut njegove "izločke"..
Jaz sem z enim frendom vedno to prakticirala, da na koncu akcije, ko je tipčku pršlo, sem mu ga posesala in pogoltnila vsebino.
Tako sva bila oba zadovoljna.
Js nimam nobenih problemov s tem da mu pride v usta, sam pač pol splunem ven, ker mi je ogabno da bi požrla tist. Pri bivšem včasih sm, ker je njemu blo to ful fajn, sam zdej pa no way, če se men gravža, tega ne bom delala. Že itak je dost to da ga nekomu sploh pof**** (sej vem da je to dandanes čist normalno, sam pač, ni to kr tak), če mu npr. dovoliš da mu v usta pride je pa že sploh velik, js ne bi več jedla tistga, sam zato ker bi blo njemu to ful dobr. Ni šans! Tak da srčica*, ne se sekirat, če ti je pač ogabno, ne deli tega. Včasih morjo bit fantje pač tud z malim zadovoljni.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Sej loh ga pa tut obdeluješ dokler mu ne začne prhajat pol pa dokončaš z roko oz. moj je zanč sam dokončal, zadnjih par sekund in sm pol (za vtis) sam mal nagajivo polizala z njegovga seksi trebuščka...
ja, damn, kadilec je in ma bedn okus...
Hotty napisal/-a:Jaz pa sem brala, je ena v Playboy pisala, da ji je bilo tudi negravžno spermo v usta, pol pa je enkrat probala, ven pljunila, pa baje pojedla malo čipsa in ji je bil okus všeč zato baje sedaj ko fantu pride v njena usta, da zraven čips in poje (prosim ne me držat za besedo, tako je pisalo, če pa je res ali ne pa ne vem )
vav kera tole pa skr morm mau pokementirat... meni se zdijo take stavri res zanimive oz ko preber kakšno zanimivo stavr skoraj ne morem vrjeti kaj nekateri vse delajo...
drugače pa jaz vem da če mi be kakšen fan t v to silil bi mu povedala oz če bi hotel to no. in če se meni ne bi dopadlo bi mu povedala, drugače pa najbolje da se sama odločiš kaj si res želiš oz če to zagotovo ne delaš proti tvoji volji.