men se tole z lubusmnostjo kr mal otročje zdi.. sm prepričana, da smo vse dovolj samozavestne, da se nam ni treba s takimi stvarmi obremenjevat...
Sicer pa.. retuširanje slik lahko marsikej poprav, k pa v živo vidš je pa to druga zgodba.. špela je hodila na isto gimnazijo k jst, na fax tut zdej isti hodmo.. katastrofa je bla že na maturantskem plesu, ko je mela na trebuhu na obleki luknjo.. trebuh pa ne tak kot bi moral bit za tisto obleko.. to je tko, kot če bi celulitaste riti nosile bele oprijete hlače, ko se vse skoz vid.. pač modni NE-NE .. če mene vprašaš..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
hahhaa ja,res sm ljubusumna nanjo...joj,zakaj nism pofarbana bjonda s slamnatimi lasmi pa s preveč kilami k se dere: zbralaaa si bommmm fannnntaaaaa....itd
kakšna ljubosumnost!!!!pač izrazile smo svoje mnenje in rekle,da nima dobre postave. that's all!
No men se Atomik Harmonik ne zdijo nč posebnega. Pač še en mlad ansambl, ki se je z enim komadom prebil na vrh slovenske lestvice. Glede Špele (tiste, ki je hujšala s Cosmom in ki je še danes malo bolj okrogla) pa lahko rečem samo to, da je navadna .... khm...no da se ne bom pregrdo izrazla....
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
kot večina sta tudi meni ti blondi in skupina na sploh zdita čist mim...ampak krivi smo sami nehče jih že mora poslušat da ne mine pet minut da na radju nebi vrteli njihove muzike-HALO kmečka pohotna muzika pa nič več
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
LyLa napisal/-a:~DiViNE_GR|~ zakaj pa ljubosumnost? Dej bodi resna no.. Eni mamo pac respekt do GLASBE, kar to pac zame ni, sorry. To je zame prodajanje sexa na odru in povsod drugod, s to razliko, da "komad" dejansko ni tok spodoben, da bi clovek mirno cakal, da mine na radiu, v diskoteki al kjerkoli pac ze doni iz zvocnikov, ampak se mi obraca zelodec in je zaljenje vseh normalnih glasbenikov. Se fredy je boljsi In na zivce mi gre, da me povsod posiljujejo s tem komadom... in s temi dvemi pickami. Nej delata zard mene kar hocta, sej si onidve ustvarjata image, ne jst. Ce bi si ga hotla bi si ga, poznam dovolj glasbenikov in sm ze mela priliko se slacit za videospote in naslovnice CDjev pa se nisem, tko da pr men to ne bo delezno respekta. Nic ninmam proti sexy opravicam, ampak najprej glas pol pa stas.. pa pride supr kombinacija ven. Bo treba kj vec pokazat zal, kukr sam del gole koze in cvilit dva stavka o kmecki pohoti. Ampak to je samo moje skromno mnenje..
heh vse kr sm jst napisala je blo sam: lubosumnost? vse ostalo ste napisale vi...ampak ocitn pa sm na žulj stopla..
Se ne ubadam s tako glasbo. Je pa res, da je na slovenski sceni veliko preveč nekvalitetne glasbe. Slovenci nimamo posluha za kvaliteto sam da je en rompopom pa smo zadovolni. Dobro jutro Slovenija!!! Poznam ful velik folka k so ga hudi talenti da dol padeš in jezi me, da nimajo priložnosti zato ker po možnosti nimajo denarja ali pa vez da bi uspeli. Na naši sceni je neki ful hudih bendov k jih ful mal ljudi v Sloveniji pozna v tujini jim pa ful gre. Podn!!! En tak tipičen primer so Bitch Boys, tipi ga razturajo. V glavnem ful sm jezna, en moj kolega prav da je glasba via la Atomic Harmonic živa mercatoriada. Glasba narejena za trg, glasba brez pomena......
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
heh sj nimam nch proti tvojmu mnenju in tut nism se hotla kregat...jst sm sam izrazla svoj dvom...in tut v drugic ker mi je pač delovalo tko...Ti izrazs svoje mnenje jst svoj dvom....ne vem zakaj bi se kregal