*purple* napisal/-a:pa kaj hudiča tebe sploh riga kaj folk piše v svoje bloge?mislm, ne razumem teh dveh strani, da najprej govoriš naj si najdemo živlejnje, potem pa sama daš dost dober vtis tega da se očitno vsakič ko prižgeš net, sikiraš in na glavo psotavljaš zarad blogov

mislm, ljudje, a dandanes vi res nimate drugega dela, kot da se obremenjujete s takimi zadevami, ki se praktično vas niti pikice ne tičejo.pa kaj če piše o lipglossu, pa kaj če piše kakšno drisko ej emla.Če te moti zapri pejđ in pejt druge stvari

mislm eni ste pa res mal omejeni.
Kaj se pa ti tok razburjaš zdej??? Jst sm samo izrazila svoje mnenje o tem. Tvoj problem če tega ne moreš na normalen način razumet. Ja, res je, briga me kaj folk piše, ampak kot sem že povedala, imam pravico izrazit svoje mnenje, ki za razliko od tvojega ni polno primitivizma!
Recimo ravno tvoj blog je tak tipičen, pri katerem se jst samo za glavo primem. Poln nekih srednješolskih in zlajanih tem (jokcanje, obtoževanje vsega živega, pametovanje, natolcavanje, tarnanje, blatenje...). Ampak ok, imaš prav, tvoj problem kaj notri pišeš. Vendar če je že odrta tema o blogiranju sem se pač obregnila ob te stvari. Sprijazni se!
kepka napisal/-a:Blogov naceloma ne berem, ravno zato, ker me ne zanimajo srednjesolske travme in "danes jokam" naslovi, ampak obstajajo seveda svetle izjeme. Da se preko blogov izvedeti tudi kaj pametnega - in to je Hannah tudi izpostavila, se mi zdi.
Točno to! Ko sem skritizirala bloge, sem imela v mislih tiste, v katerih se samo jokca, piše neke travme iz privatnega življenja, provocira in na splošno opleta brez kakršnekoli osnove ali ideje o pisanju. In takih blogov je 80%... ostalih 20% pa je kvalitetnih in se na njih najde tudi kaj koristnega in zanimivega.
P.S.: en nasvet zate *purple*: nauči se pisat, ker imaš slovnico totalno na nuli. Začni brat za sabo in popravljaj pravopisne napake, ker deluješ totalno nepismena. Sprejmi to kot dobronamerno kritiko, in ne kot napad, kot to večinoma počneš.