Ferdox napisal/-a:Pisanje blogov kaže na "izobraženost" približno toliko kot pojavnost na Glasujzame in podobnih.
V 95 % primerov - attentionwhoranje.
Enostavno zadeva za tiste ki imajo preveč časa.
do neke mere se s tem strinjam. sploh to leti na blogos (siol), kjer so najbolj brani blogi polni pametovanj ljudi, ki na vse okoli sebe gledajo z nekim "above it all" odnosom in na kvazihumorističen način kritizirajo stvari o katerih pol kurca ne vedo.
takih blogov ne maram, ker kar sevajo od negativne energije človeka, ki ga očitno v RL nihče noče poslušat, pa je moral na blogu objavit literarno mojstrovino o tem, da so na pločniku kavo podražili, pa še piškota ni dobil zraven. in seveda je to eden najbolj obiskanih in komentiranih blogov.
potem pa še poslušam, da blogerji po novem pomembno vplivajo na javno mnenje s svojimi posti. bože sačuvaj...
aja, kar sem vaših blogov brala, se mi pa dopadejo. (da me ne boste za bv napadale
). verjetno ravno zato, ker niso napisani v stilu v stilu naduvanega godrnjača, ki ve vse in bo to zdej delil z vsemi. ampak siola pa res ne maram 

Get some life people!!!
Naceloma nimam nic proti blogom, ce ne drugega jih lahko stejemo za vsaj malo priblizno opismenjevanje sirse javnosti o tem, kako zgleda spletna stran z druge strani. Internet je ze tako postal prepoln brezveznih informacij, da 80% pr0n strani ne omenjam - pac odraza trenutno stanje "civiliziranega" sveta.