@smrketka@ napisal/-a:tipi itak dostkrat ne vejo kaj sploh hočejo
Dobr sex pa denar

Anelise napisal/-a:Mam problem..
Dogaja se mi, in to že itaak prevečkrat, da po dobro uspelem zmenku
(no, upam, da nism tk tupa, da ne skapiram kdaj tipu ni fajn z mano) se
ne zgodi nič.. Na zmenku je vse super in fantastično.. Me vedno, če je že
nimajo, vprašajo za cifro in NIKOLI po tem pokličejo.
Torej, zakaj hudiča v prvi vrsti sploh za cifro vprašajo, če itak nimajo
namena poklicat?
Mogoče izpadajo moja vprašanja butasta, sam mi res ni logično zakaj se
to dogaja. Nism nek bau bau od ženske, zgovorna ja, ampak neusiljiva..
In po mnenju vseh zanimiva in zabavna..
Kaj hudiča bi lahk blo narobe?????
Počasi namreč že obupujem.. Ker če sem jst tista, k dela karkol narobe,
bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska![]()
Hvala vnaprej za mnenja.
Pa pa
Imam vprašanje zate: kolikokrat pride do srečanja v živo od takrat, ko nekoga spoznaš, pa do takrat, ko se vse konča?no angel napisal/-a:Mah, js sm se tud včasih sekirala če me kdo po zmenku ni več poklicu (sam sej je ponavadi "ohladitev" bla obojestranska), zdej se pa ne več. Razlogov za "odfuk" je itak lahk nešteto, lahk da je kriva čist kakšna malenkost, recimo - ko nekoga še ne poznaš dobr (oz. ga ne poznaš sploh), te lahk že napačni čevlji tk zmotijo, da te bo čist odbilo. Js se bolj sekiram, ker se mi zadnje čase skoz dogaja, da se fuuul ujamem z nekom in se vidi, da sm mu všeč pa vse, pol po kakšnem mescu pa kr nč več, vse zamre (pa ne z moje strani). Ampak se tolažim s tem, da že ni blo to to.
Nannya-1 napisal/-a:Imam vprašanje zate: kolikokrat pride do srečanja v živo od takrat, ko nekoga spoznaš, pa do takrat, ko se vse konča?no angel napisal/-a:Mah, js sm se tud včasih sekirala če me kdo po zmenku ni več poklicu (sam sej je ponavadi "ohladitev" bla obojestranska), zdej se pa ne več. Razlogov za "odfuk" je itak lahk nešteto, lahk da je kriva čist kakšna malenkost, recimo - ko nekoga še ne poznaš dobr (oz. ga ne poznaš sploh), te lahk že napačni čevlji tk zmotijo, da te bo čist odbilo. Js se bolj sekiram, ker se mi zadnje čase skoz dogaja, da se fuuul ujamem z nekom in se vidi, da sm mu všeč pa vse, pol po kakšnem mescu pa kr nč več, vse zamre (pa ne z moje strani). Ampak se tolažim s tem, da že ni blo to to.
Kdo je odnehal; ti ali on?no angel napisal/-a:Zdej nazadnje je bla pa tud taka čudna situacija ... z enim sma se spoznala, sm mu dala cifro in me je 4 mesce klicu, js se pa nikol nism javla, niti nazaj poklicala (mi ni biu zanimiv) ... pol me je pa bog ve kaj prjel in sm se javla, sma si ful pisala pa tk, se 2x vidla, pol pa spet kr nč. Ampak tk pač je.