Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a bigboi »

@smrketka@ napisal/-a:tipi itak dostkrat ne vejo kaj sploh hočejo

Dobr sex pa denar :lol:
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

bl ko razmišljam in to berem je slabo če te fant po zmenku ne pokliče naslednji dan,... in ja čist se strinjam če men če je nekdo ok tud pošljem sms oz odg dost hitro. tisti ki mi pa niso lih tko pa če oz ko imam čas. zdej me pa neki matra. spoznala sm enga tipa, sva se zmenila da greva na pijačo, oba sva bla frej in je tko naneslo. no naslednji dan ni poklical, srečala sva se tm kjer delam in to je blo to, k da vceri ni blo nč, pol sm mu pa jst poslala sms, da se nism mogla drgač poslovit, pa da se po smsu in da grem zdej laufat... čez 2h mi je opisu da bom mal tezko laufala v takem vremenu ampak, da vseen pohvalno:)pa da ga morm enkrat s sabo vzet da vidi kom mam kondicije in tko :)pa na konc fajn bod

to je blo pa to, očitno ga ne zanimam dost a ne? sam res sm mela filing da sva se zaštekala... :S

kakšen predlog? a nej ga brišem al nej mam še kej upanja?
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

zakaj bi ga po tem brisala. sej ti je dokaj hitro poslal sms nazaj in se celo ponudil, da gresta kdaj skupaj laufat. ce te pa moti, da na koncu ni poslal lupckov pa ne vem cesa, pa verjetno ni treba posebj povdarjat, da tega fantje na zacetku obicajno ne pocnejo no...:)
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

mah nism tega hotla...itak da ne. sam najbrž sm mal preveč brala forume pa vse in me je zagrabila panika. pol brez panike zaenkrat in počakat kaj bo naprej... :)
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

bigboi napisal/-a:
@smrketka@ napisal/-a:tipi itak dostkrat ne vejo kaj sploh hočejo

Dobr sex pa denar :lol:

To tud ženske hočemo :lol:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Anelise napisal/-a:Mam problem..

Dogaja se mi, in to že itaak prevečkrat, da po dobro uspelem zmenku

(no, upam, da nism tk tupa, da ne skapiram kdaj tipu ni fajn z mano) se

ne zgodi nič.. Na zmenku je vse super in fantastično.. Me vedno, če je že

nimajo, vprašajo za cifro in NIKOLI po tem pokličejo.

Torej, zakaj hudiča v prvi vrsti sploh za cifro vprašajo, če itak nimajo

namena poklicat?

Mogoče izpadajo moja vprašanja butasta, sam mi res ni logično zakaj se

to dogaja. Nism nek bau bau od ženske, zgovorna ja, ampak neusiljiva..

In po mnenju vseh zanimiva in zabavna..

Kaj hudiča bi lahk blo narobe?????

Počasi namreč že obupujem.. Ker če sem jst tista, k dela karkol narobe,

bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska :?

Hvala vnaprej za mnenja.

Pa pa

mogoče samo ti govoriš :)

Drugič vprašaš, če ti lahko pozvoni, da boš vedla, kdo je..
Če te potem ne pokliče, mu pišeš, kaj je šlo narobe, da bi rada vedla pač sm za informacijo...ker teb se je zdelo ok.. Potem ti ziher odpiše :)

Mene enkrat edn ni poklical... vendar vem zakaj...in da je mel svoje fore :lol: mnja, drgač pa brezveze se sekirat, če te edn na 10 tipov ne pokliče....:) Sm mela pa do zdej tako srečo, da sm srečala tipe, ki so mi jasno povedal kaj in kako iščejo, vsaj neki :lol:
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

Neprebrana objava Napisal/-a aymee »

moja situacija mislim da pase v to temo pa nebi odpirala nove..
torej meni se je zgodilo podobno...
spoznala sem enega fanta sla sva en dan ven, se mela uredu, usaj tako je zgledalo..me je takoj vprasal kdaj se vidiva pa sva se kao zmenila za en dan..in potem sva se nasledni dan spet slisala in me je uprasu kako sm se mela, in sm js njega uprasala kako se je imel on in je rekel da lepo in kdaj se spet vidiva in sm rekla kdaj ima čas in je rekel se slisiva zvečer..
no tu pa je zdaj problem ker se tistega večera sploh nisva slisala...
ne vem meni je logično če reče da se bova slisala da to pomeni da bo on pisal al poklicu... no in tega je ze 2 dni pa nobenega glasu od njega..
kaj mislite... zakaj?
kako me to razjezi pri tipih, saj bi lahko takoj povedu, če mu nebi blo kul...
ane :evil: :twisted: :?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

hjoj, še ena k ji bo krona iz glave padla... vzem mobitel v roke, poklič pa vpraši kdaj bo mel kej časa :P
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

sem ze jaz njemu prva pisala v čet... zato mi je malo glupo.. :?
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Amandine »

če se reče da se slišta, je možno tud, da on kakmu kolegu razlaga kako da nisi pol nč poklicala, "pa če je rekla,da se slišva!"... :D
poklič.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Mah, js sm se tud včasih sekirala če me kdo po zmenku ni več poklicu (sam sej je ponavadi "ohladitev" bla obojestranska), zdej se pa ne več. Razlogov za "odfuk" je itak lahk nešteto, lahk da je kriva čist kakšna malenkost, recimo - ko nekoga še ne poznaš dobr (oz. ga ne poznaš sploh), te lahk že napačni čevlji tk zmotijo, da te bo čist odbilo. Js se bolj sekiram, ker se mi zadnje čase skoz dogaja, da se fuuul ujamem z nekom in se vidi, da sm mu všeč pa vse, pol po kakšnem mescu pa kr nč več, vse zamre (pa ne z moje strani). Ampak se tolažim s tem, da že ni blo to to.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

no angel napisal/-a:Mah, js sm se tud včasih sekirala če me kdo po zmenku ni več poklicu (sam sej je ponavadi "ohladitev" bla obojestranska), zdej se pa ne več. Razlogov za "odfuk" je itak lahk nešteto, lahk da je kriva čist kakšna malenkost, recimo - ko nekoga še ne poznaš dobr (oz. ga ne poznaš sploh), te lahk že napačni čevlji tk zmotijo, da te bo čist odbilo. Js se bolj sekiram, ker se mi zadnje čase skoz dogaja, da se fuuul ujamem z nekom in se vidi, da sm mu všeč pa vse, pol po kakšnem mescu pa kr nč več, vse zamre (pa ne z moje strani). Ampak se tolažim s tem, da že ni blo to to.
Imam vprašanje zate: kolikokrat pride do srečanja v živo od takrat, ko nekoga spoznaš, pa do takrat, ko se vse konča?
aymee
Komunikatorka
Komunikatorka

a

res bedno, ne vem kaj majo moski od tega da se lazejo...saj lahko direkt pove, če mu ni, ne pa da sam govori kdaj se bova vidla.. uglavnem sem mu poslala sms, nič ni odpisal, torej nič ne bo, end of story..
zelo razočarana :? :cry:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Nannya-1 napisal/-a:
no angel napisal/-a:Mah, js sm se tud včasih sekirala če me kdo po zmenku ni več poklicu (sam sej je ponavadi "ohladitev" bla obojestranska), zdej se pa ne več. Razlogov za "odfuk" je itak lahk nešteto, lahk da je kriva čist kakšna malenkost, recimo - ko nekoga še ne poznaš dobr (oz. ga ne poznaš sploh), te lahk že napačni čevlji tk zmotijo, da te bo čist odbilo. Js se bolj sekiram, ker se mi zadnje čase skoz dogaja, da se fuuul ujamem z nekom in se vidi, da sm mu všeč pa vse, pol po kakšnem mescu pa kr nč več, vse zamre (pa ne z moje strani). Ampak se tolažim s tem, da že ni blo to to.
Imam vprašanje zate: kolikokrat pride do srečanja v živo od takrat, ko nekoga spoznaš, pa do takrat, ko se vse konča?

Ah, večkrat ... (če slučajn misliš da 1x al pa 2x). Neki časa nazaj sm se z enim res nenormalno ujela, on se je čist napalu na mene (no, sej js tud na njega :D), pa 2 mesca je blo vse super, sma se dobivala, hodla okol ... lahk rečem da sma že bla skup, on mi je celo bluzu da bi si skup našla stanovanje v LJ ... pol pa kr naenkrat konc. Zdej nazadnje je bla pa tud taka čudna situacija ... z enim sma se spoznala, sm mu dala cifro in me je 4 mesce klicu, js se pa nikol nism javla, niti nazaj poklicala (mi ni biu zanimiv) ... pol me je pa bog ve kaj prjel in sm se javla, sma si ful pisala pa tk, se 2x vidla, pol pa spet kr nč. Ampak tk pač je.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

no angel napisal/-a:Zdej nazadnje je bla pa tud taka čudna situacija ... z enim sma se spoznala, sm mu dala cifro in me je 4 mesce klicu, js se pa nikol nism javla, niti nazaj poklicala (mi ni biu zanimiv) ... pol me je pa bog ve kaj prjel in sm se javla, sma si ful pisala pa tk, se 2x vidla, pol pa spet kr nč. Ampak tk pač je.
Kdo je odnehal; ti ali on?
Odgovori