Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* ne vem, samo prvič v življenju imam občutek da si sam pišem srečo, da kar pišem tukaj ne pišem zaradi tega da bi se hvalil, da bi pisal da bi pri nekomu drugemu zbujal pozornost...dejansko imam prvič občutek, da pišem iskreno...in najbrž bo kdo, ki me pozna osebno mislil da se mi je zmešalo.

Ampak iskreno, že dolgo časa nisem bil tako srečen in zadovoljen sam s sabo.

-* se strinjam s tabo, da se je nezmožno pretvarjati, da jeza ni čustvo. Jezen sem, ampak ne več nase.

-* komaj čakam da se konča tale straža, zebe me, lačen sem, moker sem, baterija je prazna. Kurc, sem se pa vsaj dobro vkopal, pa eno čokolado imam še, tako da...not so bad.

-* sej, če češ greva lahko na pir, verjemi...sem več kot to žlobudranje o jogah in miru :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

pačuli, i'm a tip and i find this offensive :x

Dej dej... Ti skoz čez žensko populacijo odrihaš, češ, da nas je večina navadnih yolo izkoriščevalskih cip. Pa glede na moje izkušnje zadnjih 4 mesecev imam pravico biti malo bolj cinična kot običajno :P Se ti pa vseeno opravičujem, in te izključujem iz "Tipi." Ok? :D

omg, kire alfe

Niti ne. Taprvi je tak sramežljiv dečko, res prijeten, priden. Tadrugi je pa totalna copata. Bejba ga je varala cel čas, sicer s punco, ampak je njega to res motilo in se je ful sekiral, še ko sta živela skupaj, je ponoči hodila v spalnico od ene njegove kolegice, ki je bila na obisku. Alfa my ass. Nehajte videvat te alfe vsepovsod.

- da me je zabolela roka, ko sem napisala besedi yolo in alfa :roll:
- da sva se s šefom ravno mimogrede menila, da bi me poslal na izmenjavo v partnersko firmo v Frankfurt za 3 mesece. Uf, kar precejšnja odločitev. V bistvu super priložnost, ne vem, kaj imam za razmišljat. Zanimivo, da mi je težje zapustit Dhako, kot kadarkoli Slovenijo. Še na Tajsko mi ni za iti, ker imam občutek, da bom ogromno zamudila, ko me ne bo. V Nemčiji bi bila 3 mesece bliže slovenskemu domu, nabrala bi si super izkušnje, videla bi evropske prijatelje, familijo, po službi bi lahko šla na pir in nosila kratke hlače. Potem pa bi lahko šla nazaj domov v Bangladeš. Hm. Mogoče pa res, kasneje letos. Mogoče ne ravno sedaj, čez 2 tedna. Mogoče čez poletje.
- da je bit odrasel precj težje, kot sem mislila :/ Vse te odločitve... Kariera pred zasebnim življenjem? Kam se želiš usmeriti? Kaj hočeš doseči? Aaaaaaaa!!!!!
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da mi je malo žal, ker se žurersko/družabni/počivajoči teden z jutrišnjim plesom v maskah zaključuje in bo treba nazaj za knjige.
- Da sem danes že cel dan v postelji pod dekico in upam, da se zaradi smučanja podrta homeostaza čimprej znormalizira :D. Gledam Parks and Rec in v splošnem je vse super :D
- Da mi je včeraj random tip na avtobusni postaji polepšal že tako awesome dan. Rada sem ženska :)
- Da bom letos last minute maska. A kdo ve, kje bi lahko dobila une vojaške obeske (dog tag) oz kakorkoli se jim že reče do jutri, po možnosti kaka cheap shit varjanta?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

_patchouli_ napisal/-a:Dej dej... Ti skoz čez žensko populacijo odrihaš, češ, da nas je večina navadnih yolo izkoriščevalskih cip. Pa glede na moje izkušnje zadnjih 4 mesecev imam pravico biti malo bolj cinična kot običajno :P Se ti pa vseeno opravičujem, in te izključujem iz "Tipi." Ok? :D

ni res :) vedno pravim "nekatere" (tud ko sem na tleh zarad osamljenosti), posploševanje je bolj TLDR stil.
yolo ne pomen izkoriščevalska cipa, pomen neresnost, vsaj js tako vidim to. in ubistvu, tud če čist objektivno gledaš je večina ljudi, tako tipov in punc, neresnih. kar ne pomen da jih mam za slabe ljudi al karkol, ampak zgolj to da mi partnerstvo s tako osebo ni v interesu ;)

če se ti zdi da sem kdaj (mogoče celo res sem, ampak nenamerno) označil vse punce za neki, je pa tud fer da me kdo popravi, ker pač ni res ;)

čak čak čak.. jaz SEM tip, ne morš me izključit iz lastnega spola :D bolš če tega izključiš, ker zmeden dec ni pravi dec ;) al pa če rečeš nekateri tipi. drugač pa point taken, ti oprostim ;) pa tudi ti meni, če se ti je kdaj zdel da sem te kdaj za kej grdega označil, ni bil moj namen :)

pardon za ot.

- priznam da mi je dolgočasno na predavanjih zdaj. ni tok zanimivo kot v prvem semestru :P
hej norci :)
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

- priznam, da si na zadnji žurki nisem mogla kaj, da ne bi gledala na prisotne dedce skozi 'alfa in beta moški' filter :D
(tragično, da niti za enega nisem mogla rečt, da je 'alfa' :/ )
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem šla med branjem tldr-jevega posta po kokice. Bolš ko holivudske komedije :D
-da sem celo popoldne gledala dokumentarce na History-ju. Tega si nisem prvoščila že sto let in res je pasal. Najbrž sem se spravila k temu, ker sem imela celo bajto zase in mi ni nihče najedal. Yeah!
-se mi obeta izlet v Ikeo. Naj sanje postanejo resničnost, čimprej!! Obljubim, da ne bom velik zapravla :D
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

... so ti struklji odlicni.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da se je vcerajsnji vecer koncal super, obozujem spontanost
- Da sem bla dans na razgovoru za prvi priloznostni sihtek v mojem fohu, I got this! ;D
- Da sm porabla skor dva dni na kostumu & lasulji in morm rect, da letos nisem prevec zadovoljna.. eh
- Da vseeno komi cakam pustno rajanje jutri, bmk :flower:
- Da bo poletje f* awesome, ce bo slo vse po planu
- Da mi je fotr uceri napisu prakticno prvi sms v lajfu, o tem kako je Bayern premagal Schalke 5:1 (+ neke navdusene krike).. Ga prov vidim, kako se martra natipkat unih par stavkov skupi, haha :)
- Da zabusavam, again
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

~ da si nisem mislila, da je trenutno tako težko zamenjati službo.
ko sem bila na faxu, smo mi izbirali, kje bomo delali prek študenta, na čisto vsak razgovor so me povabili, danes je pa katastrofa! 6 let delovne dobe, univerzitetna diploma iz financ, ful dobre reference, pa je tok težko priti do razgovora???
~skratka jutri imam razgovor za sanjsko službo, držite pesti:)
~da imam čisto ok službo, samo si reeeeees želim spremembe. in višjo plačo, normalno.
~po drugi strani pa, ko v dosedanji službi izbiram študente, hodijo na razgovore tok čudni ljudje. Ah ja.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

- da študiram o moji prihodnosti; se odločit za kariero ali za uživanje mladosti v čemur najbolj uživam?
- sem zaskrbljen kaj bo čez 15 let z generacijo ljudi danes starih okoli 50, ko ne bo penzij. Saj danes noben pod 30 ne vplačuje v pokojninsko blagajno.. Sami 'študentje'!
- ugotavljam, da je nujno treba se skup vzet in spucat sobo
- danes je treba bit egoist, če želiš uspet.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*pogrešam tista mladostniška leta, ko si zardel, če je šel kdo ki ti je všeč mimo tebe, ko nisi upal pristopit, jih ogovorit.
*pogrešam srednješolske norčije
*prosim prooosim bog ne daj, da zbolim jutri.
*pico bi. res nujno, slinim se že.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

-holy shit, nisem se zavedal, da je eden mojih znancev super alfa tip
-kjer koli se pojavi med ženskami, jih več kot polovica napali nanj (pudarek na "napali", torej ne samo "všeč") in vse so seksi, lepe, feminilne...sama top shit roba, po drugi strani ga slabe, starejše ali povprečne ga začuda sploh ne pogledajo
-nivo atrakcije da dol padeš
-bom napisal post na to temo, moram pošerat izkušnje :)
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^pics or it didnt happen

-sem spila ogromn smuti za zajtrk
-mi je škoda, da se je naš plan za večer mal izpridil..vseeno bo kul, ampak ne tok kul kot bi lahko bilo, damn.
-smo super fajn organiziral prvomajski trip, yeah
-sm ostala pokonc predvčerišnm in gledala Oskarje. Damn, kok sta mi šla naša slovenska komentatorja na živce..še tok bolj pa, da so skoraj vsakič zaradi njihovih monologov izrezali mal Ellen. GOD DAMN.
-komi čakam vikend <3
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

..Evelyn.. napisal/-a:^pics or it didnt happen

te rajca, a? :)... Po tem ko bom napisal post, ti mogoče stisnem sliko na PM, na javn plac rajši ne bi objavljal.

*priznam, da še kar ne vem kaj bom za maškare, pa do 8ih se moram narisat našemljen v rožni dolini...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ah, če bi me rajcala sam ena misel na nekega alfa tipa, bi se pomoje utopila. :D Me pa zanima kako izgleda super alfa tip! :P
It was forever..but it didnt last long..
Zaklenjeno