pačuli, i'm a tip and i find this offensive

Dej dej... Ti skoz čez žensko populacijo odrihaš, češ, da nas je
večina navadnih yolo izkoriščevalskih cip. Pa glede na moje izkušnje zadnjih 4 mesecev imam pravico biti malo bolj cinična kot običajno

Se ti pa vseeno opravičujem, in te izključujem iz "Tipi." Ok?
omg, kire alfe
Niti ne. Taprvi je tak sramežljiv dečko, res prijeten, priden. Tadrugi je pa totalna copata. Bejba ga je varala cel čas, sicer s punco, ampak je njega to res motilo in se je ful sekiral, še ko sta živela skupaj, je ponoči hodila v spalnico od ene njegove kolegice, ki je bila na obisku. Alfa my ass. Nehajte videvat te alfe vsepovsod.
- da me je zabolela roka, ko sem napisala besedi yolo in alfa
- da sva se s šefom ravno mimogrede menila, da bi me poslal na izmenjavo v partnersko firmo v Frankfurt za 3 mesece. Uf, kar precejšnja odločitev. V bistvu super priložnost, ne vem, kaj imam za razmišljat. Zanimivo, da mi je težje zapustit Dhako, kot kadarkoli Slovenijo. Še na Tajsko mi ni za iti, ker imam občutek, da bom ogromno zamudila, ko me ne bo. V Nemčiji bi bila 3 mesece bliže slovenskemu domu, nabrala bi si super izkušnje, videla bi evropske prijatelje, familijo, po službi bi lahko šla na pir in nosila kratke hlače. Potem pa bi lahko šla nazaj domov v Bangladeš. Hm. Mogoče pa res, kasneje letos. Mogoče ne ravno sedaj, čez 2 tedna. Mogoče čez poletje.
- da je bit odrasel precj težje, kot sem mislila

Vse te odločitve... Kariera pred zasebnim življenjem? Kam se želiš usmeriti? Kaj hočeš doseči? Aaaaaaaa!!!!!