Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

^mislim, da je kar več ali manj z vsemi kt enako glede prestavljanja. Ti pojej celo škatlico tabletk torej 21 in nato jih pojej še toliko naprej iz druge škatlice, za kolikor dni si hočeš prestaviti mentruacijo. Torej če bi jo rada prestavila točno za en teden, jih pojej 7. Če bi jo rada dobila cel mesec kasneje pa jih pojej torej 21 oz celo škatlico. To tudi jasno piše notri ;)

Ja jst bom morala na žalost prenehat. Pojem še zadnjo škatlo, tok da bom na morju zares še brez skrbi, potem pa novim "izzivom" naproti :?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

no vse k mislte prenehat... si kr prpravte kakšne tablete. mene je ful bolela prva menstra. včasih je blo dost pol ketonala, takrat pa sm kr ene 2 uzela. sam čudežno je bla pa druga menstra praktično brez bolečin.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ah no pa ni nujno. Mene ni prva po tabletah nč bolj bolela, prej nasprotno, prvič po dolgem času nisem mela migrene, tko da je blo glih obratno pr men.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Še od mene eno vprašanje: po kolkih letih jemanja tabletk moraš nardit pavzo... :?:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Lejla86 napisal/-a:Še od mene eno vprašanje: po kolkih letih jemanja tabletk moraš nardit pavzo... :?:
Premor naj bi naredil nekje po 7,8h letih, vem pa za primere, ki jemljejo tablete že več kot 10 let (pač ginekolog odobri)-->ponavadi zdrave ženske, ki ne kadijo in nimajo zdravstvenih težav.
I laugh at gilded butterflies.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

^^ A to resno? Pol mi pa res še neki časa ni treba skrbet... ker ena kolegica je nardila premor po 5ih letih in je takoj v prvem mescu pavze zanosila...
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Temptress »

Po moje bom spet nazaj na tabletke šla (Logest), sam d se uščijem na palčko (v primeru, da ne pride menstra kej kmal). :roll: Ja, ja, stupid me, brez kondoma na varianto "bom pazu" je blo! Nč bat punce, ne obeta se vam še ena tema tipa: ALI SEM NOSEČA??!! :D :P
BabySun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a BabySun »

choco.cat napisal/-a:
Angel girl napisal/-a:Jst mam zadnjo škatlco zdej Logesta, to še pojem do konca potem pa bom prenehala z jemanjem po kakih 2 letih. Moram prenehat zaradi zdravstvenih težav. Upam da ne bom mela prevelikih problemov in da se ne bojo vrnile vse tiste premočne krvavitve + krči itd.
Jaz mam tudi namen nardit premor, ampak po dopustu :)

enako jst, ker se mi zdi da sem dobla full apetit po tabletkah :? tak da se morm kr mal pazit..
do konca poletja jih še jemljem, potem pa bom nehala..
ღ♥ ne sanjaj življenja..ampak živi svoje sanje ♥ღ
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Jaz tudi premišljujem da bi jih nehala jesti. Ker jih jem že prek 5 let in me je malo strah če je to sploh dobro jesti tako dolgo. Hm... :?
assam
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a assam »

Hellow!

zadnje tri mesece sem neprekinjeno (brez 7dnevne pavze) jemala KT.
danes je 10 dan po prenehanju jemanja pa se vedno nisem dobila menstruacije.
je možno da je kaj narobe?
naj grem k ginekologu?

ze vnaprej hvala za odgovore.
lun|ca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lun|ca »

Jaz bi na tvojem mestu poklicala ginekologa, da ti pove kako pa kaj... Ne zdi pa se mi vredu to, da si jemala tabletke kar 3 mesece brez premora. Ne vem,po moje to ni preveč zdravo in verjetno zaradi tega zdaj ne dobiš menstruacije. Da boš imela mirno vest,pokliči ginekologa.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

assam napisal/-a:Hellow!

naj grem k ginekologu?

10 dnevno pavzo maš al kako? Pavza naj bi trajala samo 7 dni. Pol sploh neboš več jemala tablet?
Jaz ti svetujem, da se obrneš na ginekologinjo.
I laugh at gilded butterflies.
_BiNcA_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _BiNcA_ »

ojlaa!!!

mene pa zanima je kj wečja možnost zanostive če sicer redno vsak dan jemlješ tabletke vendar ob različnih urah?? :?:
Rory
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Rory »

Odvisno ob kako različnih urah jemleš. Če je okoli tiste ure ob kateri ponavadi vzameš mislim da ni panike.

Jaz sem 2 leti in pol jemala Logest pa sem mesec nazaj nehala(ker sva se s fantom razšla). Shujšala nisem prav nič, menstruacijo sem pa dobila že dva tedna po prejšni menstruaciji. Čudno, upam da se mi bo ciklus uredil in ne bom mela na vsaka 2 tedna menstre :eek:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

assam napisal/-a:Hellow!

naj grem k ginekologu?

kak to mislis brez 7 dnevne pavze? a kr tablico za tablico si jemala? smem vprasat zakaj?
vrjetno M nisi dobila ker si cist zaJ* celo situacijo pa si zmedla tvoje telo :)
Hello, 911. I''m on fire!
Zaklenjeno