Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da takšna oblačila zložim jih in jih imam zložene na stolu/postelji
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^jaz jih zložim na stol v sobi ali pa na obešalo za sušit cote v kopalnici.

-je bil skupni žur na koncu prav zakon, vsi so se poštekali med sabo, naplesali smo se,
-sva baje kot zatreskana 15-letnika. Pol pa že :P ,
-me malo zvija okrog poteka statusa. Do tja je še sicer nekaj časa, ni pa prijetno, ko dobivaš domov negativne odgovore, ti bi pa rad delal. In ravno to je tisto, ko se zavedaš, da boš najverjetneje delal v drugi stroki, za mogoče manjšo plačo, kot si si predstavljal. Pa dobro, vsak začetek je baje težak, obstali ne bomo :) ,
-sem malo bleh volje, da so se plesne končale. In že resno razmišljam, da bi šla še 1x na nadaljevalni tečaj :),
-se dogovarjam za opravljanje prostovoljnega dela v društvu v mojem kraju. Definitivno čisto novo okolje zame :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

s0nckic4 napisal/-a:da sta tldr in njegov cimer očitno naletela na alfa bejbo
da je to itak čist nesprejemljivo, če se ženska tako obnaša, tip se pač lahko, ker je alfa

Alfa bejba, wtf is that?Če bi alfa bejbe obstajale, bi se morale obnašat kot alfa tipi, to je, da bi posexale veliko pripadnikov nasprotnega spola. To bi pomenilo da bi bile alfa bejbe ene navadne c.pe, kar je totalno v nasprotju z žensko naravno težjo - to, da je selektivna, ne pa da se goni okol, kar je naravno za alfa samca.

Kar se pa tiče tistega da se tip lahko tako obnaša, ženska pa ne. Pa poglejmo situacijo:
Ženska se je z njim zgonila prvi večer. Ženska ima fanta. Zaradi prvega razloga dobi minus ker se je na hitro zgonila, zaradi drugega razloga pa 10 minusov, ker je prevarala. Kaj pa moj cimer?Tip je samski, torej prevaral ni, je pa na hitro posexal žensko solidne kvalitete, torej je car, in dobi zaradi dobrega ulova najmanj par plusov. Pa tudi, če bi bil v zvezi in bi prevaral, bi jo 10x bolje odnesel kot pa tista ženska (razen če je njen tipa še večja beta oz. papak cupatar kakor izgleda in bi jo obdržal).

Ženske se kar ne morete sprijaznit s tem, da če tip j.ebe, da je car, ce pa ženska, je pa c.pa. Lej tko je pa pika, je že narava naravnala stvari tako, pa lahko milion filozofij in feminističnega mišljenja notr urineš pa ne boš nič spremenila. Šla boš spat, se drug dan zbudila, ženska bo cipa, tip bo jeb.č in smo spet na istem.

aja pa priznam, da sem šel srat po 4 dnevih.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^ ah nehi no...samo užaljen si, ker je s tvojim frendom šla, s tabo pa ni hotla :P

btw ženska, ki gre takoj z enim seksat, sploh po tem, ko očitno išče xxx, se ne smatra kot "dober ulov" :lach: Dober ulov je ena, k jo vsi hočejo, pa je noben nima, tebi jo pa rata dobit ;)

Cunje zlagam na stol v spalnico ali v omaro (npr kavbojke), ene stvari so v kopalnici (trenirke in športni modrci).
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Zvoncica napisal/-a:
ah nehi no...samo užaljen si, ker je s tvojim frendom šla, s tabo pa ni hotla :P

Užaljen ne, fovš pa ja, ker je dobra punca.

btw ženska, ki gre takoj z enim seksat, sploh po tem, ko očitno išče xxx, se ne smatra kot "dober ulov" :lach: Dober ulov je ena, k jo vsi hočejo, pa je noben nima, tebi jo pa rata dobit ;)

Lolz?Če punca dobr zgleda, je dobr ulov. Basta.

Zanimivo je pa to, da ste se obe obesili na vse drugo razn na to, da je prevarala svojeg tipa. Ma ja, sej vam je to zadnje cajte dost samoumevno.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^da ne bo na koncu zate veljajo tisto "vsi so jo imeli, ti pa si jo komaj dobil" :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^pa tejle zgornji še "ulov" ne moreš rečt...heheheh...če se je reva tko trudila dobit seks :P pa še sam si reku, da je bila "solidnega" izgleda hihi, se pravi je kvečjemu "soliden ulov" hihihi...ok zdej bom pa nehala bit zoprna :) :) :)

Meni je to, da je prevarala tipa, popolnoma mimo. Tok mimo, da se mi niti ne zdi vredno komentirat btw. ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

s0nckic4 napisal/-a:da je to itak čist nesprejemljivo, če se ženska tako obnaša, tip se pač lahko, ker je alfa

zanimivo, da pri tipih sprejemš tako obnašanje..

- da je bil danes čist geek dan.. fak, ne smem tega ponovit
- da grem šele zdaj večerjat
- zgodi spat zgodi vstat, zdaj pa res. jutri najkasnej ob pol 10ih moram na forum oddat komentar. če ga ne bom me morate napizdit.
- mam cunje vse v omari ki so za nosit. čist pri vratih mam en komplet za ven, en za doma, ena pižama, ostalo je zadaj.
hej norci :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da ne sprejmem takega obnašanja pri tipih. pisala sem v sarkastičnem smislu
da alfa bejbe obstajajo in da ja, poseksajo toliko pripadnikov nasprotnega spola kot jih hočejo in tiste ki hočejo. pa naj bo to eden ali 50. in glede na to, kako se oba (tldr in cimer) z njo ukvarjata in jo prasičita samo še potrjuje, da je babura dejansko alfa. in sta oba s cimrom fouš njenemu beta tipu in se obnašata kot tiste špelce ki jih tldr tako prezira :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

...ne razumem, zakaj bi kdorkoli bil fauš tipu, ki ima žensko, ki ga vara?

...mi je pa všeč ta cinizem sončkice

...sem zadnjič v kafiču vlekel na ušesa debato dveh nikakvih, vase zagledanih tipov, očitno sta bila polna dnarja, ki sta razpredala, da so Slovenke fine, da nobena ne da f.ukat kr tako, kako v Ukrajini in na Madžarskem takoj dobita f.ukat...

..mi je šlo na smeh zraven...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

s0nckic4 napisal/-a:... in sta oba s cimrom fouš njenemu beta tipu in se obnašata kot tiste špelce ki jih tldr tako prezira :D

lolwut?Če je kdo komu fovš, sem jaz cimru, ker je pof.kal to špelo in ne njenemu beta tipu (zakaj že???), ker je bil prevaran. Njen beta pajac se mi prej smili, ki je provider svoji špeli ta se pa z alficami goni naokoli. Še enkrat, fovš njenemu tipu, kr neki, res ne vem iz kje take budaleštine vlečeš...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

hej folk, kako ste kaj?

Me ni bilo tukaj, ne predolgo in ne prekratko...nazadnje ko sem bil tukaj sem doživel verjetno največji poden v življenju, ampak če bi lahko šel še enkrat čez ta dogodek, bi šel.

No, naslednji dan sem šel k kolegu ki me je najprej udaril na gobec potem pa sem začel hoditi k psihologu, kjer sem kmalu odkril kje imam težave ki me ovirajo v življenju.
Moj največji strah v življenju, ni smrt, neuspeh...na svetu se najbolj bojim da bi bil zapuščen. Zato nikoli nisem uspel obdržati prijateljev, zato se nisem spel ujeti v neko družbo....In zato sem raje ostajal sam, ker mi je bil največji strah to, da izgubim nekoga ki ga imam rad..še vedno pa obstaja, brez da bi jaz imel možnost da ga dosežem.

In ker je bila moje bivše dekle, moja prva prava ljubezen in sem ob njej spustil ta obramben zid, in ko me je zapustila..se je seveda uresničil moj največji strah v življenju.
In nisem vedel kaj naj naredim, nikoli v življenju sem nisem soočil s toliko stvarmi v življenju...nisem vedel kaj naj naredim z vsemi čustvi, prvič punco sem imel še enako rad, obenem pa sem postal neverjetno jezen.

In dejansko zdaj vem, da na svetu ni hujše stvari kot je jeza...jezen sem bil nase, ker nisem rekel tega, jezen sem bil ker sem ji dopustil to, jezen sem bil nanjo ker se ni bolj trudila...bla bla bla.
Ampak, prišel sem do tega, jaz sem imel svoje napake, ona je imela svoje napake, druga okolica, jaz sem bil prvič v zvezi...in zdaj ko imam te izkušnje bi se drugače obnašal v nekaterih primerih.

Ampak da prideš do uspeha, moraš doživeti veliko neuspehov...in moja prejšnja zveza je bila neuspeh, v naslednji bom bolj vedel na kakšne vzorce obnašanja moram biti bolj pozoren, v čem moram biti bolj pozoren in kje se moram bolj truditi, in predvsem da nekateri enostavno ne morajo biti skupaj, če se oba ne trudita.

In zdaj ko pomislim nazaj, veliko boljše razumem moje bivše dekle, bolj razumem njen odnos do moških ki ga ima z razlogom, bolje razumem zakaj je bila bolj vznemirjena zaradi česa...ker še nikoli nisem imel takšne izkušnje, je nisem mogel niti razumeti.

No v glavnem, sicer ni minilo niti dva meseca od podna..ampak se počutim mnogo boljše glede sebe, ker sem srečen da sem odkril tisto kar me je oviralo v življenju da bi bil srečen...in predvsem da sem se skoraj v celoti rešil jeze, ker ne znam objasniti kako se nisem znal spopadati z njo, zbujal sem se jezen, delal sem jezen...kot vedno sem jo potlačil vase in nisem znal seči po pomoči, jezen sem bil ker se z bivšim dekletom nisva nikoli pogovorila do konca, da bi mi objasnila nekatere zadeve, pomirila nekatere strahove, In to neko pričakovanje, je rodilo užaljenje, jezo, ljubosumje...ampak zdaj vem, da so odgovori v tebi, da ti že veš kako je bilo.
Ampak jeza, nikoli v življenju nočem biti jezen, tiščalo me je v prsih, slabo sem spal, imel sem nočne more, začel sem sprejemati vlogo žrtve, zaradi užaljenosti sem poskušal vnašati drugačne vzorce obnašanja. In takrat ko sem doživel lapsus, je bil kvečjemu moj klic po pomoči, nisem se mogel več spopadati sam, rabil sem da me bivše dekle totalno odreže, rabil sem pogovor in pomoč.

Ker sem spoznal skozi pogovor z moškimi, da ima vsak neko dekle iz preteklosti na katero je besen, in jaz nisem hotel biti takšen moški..In sem si našel neko družbo uspešnih, športnih dedcov, s katerimi debatiramo o takšnih zadevah, o ženskah, zvezah, čustvih..in sem se naučil mnogo stvari, in zdaj poskušam pomagati drugim moškim v takšnih zadevah, tudi svoji sestri sem pomagal. Mislim da lahko dam veliko nasvetov in izkušenj iz sebe, in rad pomagam ker tako pomagam tudi sebi da sem bolj srečen in poln človek.

In predvsem je to cilj k kateremu trenutno stremim, biti boljši in bolj srečen človek... ne bom se lagal in rekel, da trenutno še nisem takšen kot bi si želel, ampak počasi napredujem v smer v katero želim iti kot človek.
In odložil sem že mnogo bremen iz otroštva, prekinil mnogo vzorcev razmišljanja...spoprijateljil sem se z mnogo dobrimi ljudmi, katere dejansko pokličem, jih obiščem...in sicer je majhna stvar za nekatere izmed vas, ampak zame je ogromna...marca organiziram zabavo na vikendu, z mnogo ljudmi, alkoholom, ozvočenjem, roštiljem :D .
In družba me je povabila da gremo ven v diskača. Majhne stvari, ampak ogromen napredek v meni.

Zdaj pa zbiram pogum da bi se pobotal s prijateljem iz otroštva, ampak mislim da ga bom zbral kmalu. Brezveze je furati neko jezo, ego, užaljenosti...odpuščanje in ljubezen je pred vsem.

In mislim da vem, kam se obrača moje življenje, imam dve možnosti.

Možnost A: čez eno leto se prijavim na častniško šolo, sem poročnik, prodam hišo in kupim hiško v okolici Stične, najdem fajn deklico in živim srečno do konca dni.

Možnost B: v roku dveh let grem na misijo, imam ene 30k, oddam hišo in grem potovati okoli sveta za nekaj let.

In čutim da bo naslednje leto prelomno v mojemu življenju, takrat se bom odločil..in poslušal bom svoje srce.
Je pa trenutno možnost B v prednosti, naročil sem si ročno izdelano potovalno kolo, ki lahko brez problema zdrži kakšno potovanje po Afriki...in na njemu piše, Žiga, Slovenia, AB -. Sestra me uči spanščine, ker za južno ameriko rabiš malo znati špansko :) .

Ampak kakorkoli bo, vem da se bom odločil s srcem, v življenju trenutno nimam nobene ljubezni, ne bom rekel da si je nebi želel, ampak trenutno raje delam na sebi, bo že prišla..če ne jutri, pa naslednji mesec, če bo potrebno čakati še nekaj nekaj let...pač bom.
Poskušal sem neke te avanture, pa nekaj zunaj...pa mi ne sede,sem romantik in idealist in jo bom še našel nekje.

V življenju pa se mi dogaja, kar se mi pač dogaja...napisal sem že mnogo poezije, precej dobre že, zmagal sem s svojo erotično zgodbo na nekemu portalu...jej :D .

---

Oprostite za dolg post novi moderatorji :wink: , rabil sem napisati mnogo stvari..sploh ker sem nazadnje naredil takšno sranje.

Tebi, moja bivša punca...žal mi je da sem ti težil, rad te imam kot pomembno osebo v mojemu življenju, srečen sem ko vidim da si zaljubljena in želim ti veliko uspeha v tej zvezi, si super punca, upam da boš tudi ti premagala svoje omejitve in da boš še boljša oseba in partnerica.

Zdaj grem pa laufat, mam frei dan in zunaj je sonček.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

* tale vikend me je ubil. al pa me zdej sprememba vremena ubija. šla v soboto zvečer ven, prišla v nedeljo zvečer domov. nadepic blo. folka ogromno, fajn muska tuc tuc, superrrr.
* cel teden že sam spim, slabe vole, komi gledam. faks čist zanemarla (prvi teden, pa sem bila samo v ponedeljek za 10min; bravo). tut dans ne grem. nabijam musko, kava. pol pa mnde kr nazaj spat.
* sem se dobla s prijateljico na kavi, mi mal razlaga kak so kej ostale skupne znanke. babe se žgejo ko nore. ne morem druga napisat. da jih je pa ženska naštancala preko 15 v roku petih mescev? :D no sj. good for her :D druga naštancala celo mal večjo številko, ena si jih išče prek interneta :D punce punce...
* komi čakam soboto. žurkicaaa. pa torek spet. TO TO TO!!
* še en mesec pa končno GREEM. pet dni uživnacije, pa mal sprostitve. glavo mi bo raznesl.
* naj se neki čim prej spremeni, ne morem več taaak :( neki novega, vznemirljivega prosim....
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Exit napisal/-a: babe se žgejo ko nore. ne morem druga napisat. da jih je pa ženska naštancala preko 15 v roku petih mescev? :D no sj. good for her :D druga naštancala celo mal večjo številko, ena si jih išče prek

A to ti šele zdej potegne?Jaz se samo smejem, ko folk nabija, da jih tipi damo več skozi, kot pa ženske. Vsak, ki tako misli, naj pride za nekej časa v rožno dolino, pa bo hitro spremenil mišljenje. Sem enkrat rekel eni punci, da mi je do 5tipov/25let nekako pričakovano, in vse kar mi je rekla z akward glasom je bilo "ja,ja, sanjala svinja kukuruz.."
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

...se res sprašujem, v katerih krogih se eni gibljete, da poznate ženske, ki naštancajo 15 tipov v 5 mesecih..

...nič nimam proti ženski seksualnosti...ampak ženski, ki da kaj nase...nič ni treba načrtno iskat tipov za seks...pa si nabere čist solidno cifro..ki pa seveda ni 15 tipov v 5 mesecih..lol..
Zaklenjeno