* da se menim z enim tipom po netu ( ni važno kje) - za varanje, ki ima pod opis: alfa samec. sem ga našla na fb, seveda nabildan, ampak zgleda tak "priden" v obraz ali kako bi rekla.. če bi ga tako na cesti videla in ocenila, ne bi predsodila, da je to neka varalica... tako kot takoj ocenim tiste tipe s tistim kurbirskim pogledom. punca njegova pa neka kjutika lušna srčkana seveda. ni taka bitch k jst seveda hahahahah. * v življenju si želim ustvarit totalno finačno neodvisnost, da bom v primeru če bom imela z nekom kakšnega otroka, in ali pri njemu živela, in odkrila da se mi kurba, lahko drugi dan spakirala in odšla. bog ne daj, da bi mi bilo potrebno mižat zaradi kakšnega skupnega premoženja ali pa finančne odvisnosti. * da mi kljub dolgotrajni samskosti ni žal, da nisem ena od kjutkastih naivnic v zvezi z alfico... kakšna alfica je tudi zato zbežala od mene... enostavno potrebna bi že bila prevelika odkritost z mano, kar so pa označili kot težek karakter hahahahha
Fak, čez dve uri grem na šiht pa ni varijante da zaspim zdaj...danes sem pa zadel faking karma jackpot... ...za valentinovo sem imel preveč "energije" , ker je lisica ostala v Lj pa sem si namislil eno šalo za lastno zabavo, da vidim kaj bo... ...vzel sem deset rdečih listov, napisal na vsakega "luxim....n" (username na FB)...in zložil iz njih deset origami vrtnic tako, da sem dal še v vsako za joint...da so dišale samo tistim, ki poznajo vonj...hehe. Namotal še sebi enga in šel na sprehod po mestu in jih zataknil za brisalce desetih random avtov, ki so delovali, da imajo lastnico, ne lastnika. ...in včeraj zjutraj me je čakalo prvo sporočilo na FB...in to od sošolke iz OŠ v katero sem bil zalubljen in je nisem videl že 15 let...itak sem ji samo cifro poslal pa napisal takoj me pokliči. ...in sma preklepetala cel dopoldan, zvečer sma se pa zmenila za druženje ob šiši...še zdaj ne morem verjet...mislim, ko se je dotaknem je tu, spi gola zraven mene...ampak filing je pa kot bi sanjal. Sem moral tu gor napisat, da bom lahko na šihtu preveril, če se mi je samo sanjalo...haha. Grem kuhat kavo, danes bo dolg šiht.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama... ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
* da sovražim, da se morm še kar in kar učit! Kdaj hudič se to konča?? NKOL! lih sredi julija :S Nazadnje bom še predstavljalo morje/road trip na bolj smotane in nagužvane datume * da mi je tak super z njim, kar pripravi me počet stvari, ki si jih drgač neb upala in neb nkol probala, I like it
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Pjeb napisal/-a: ...vzel sem deset rdečih listov, napisal na vsakega "luxim....n" (username na FB)...in zložil iz njih deset origami vrtnic tako, da sem dal še v vsako za joint...da so dišale samo tistim, ki poznajo vonj...hehe. Namotal še sebi enga in šel na sprehod po mestu in jih zataknil za brisalce desetih random avtov, ki so delovali, da imajo lastnico, ne lastnika. ...
Aaa kok dobr! Kje se taki skrivate?
...da lenarim že cel teden ...da me neproduktivnost trenutno sploh ne moti ...da imam nove čevlje ...da je šoping res ena dobra terapija za izboljšanje razpoloženja...žal ne za denarnico ...da ne želim da se ta teden konča
Haha Pjeb, kera ideja. -sm včer v družbi ENKRAT omenla besedo "alfa samec" (fakin TLDR arghahhwh) in je pol kolega to besedo CEL VEČER uporabljal -smo šli ob pol šestih domov, nice, take večere mam najraj -me prav zanima kako me drugi vidijo, ko popizdevam v javnosti, ko izgubljam pri biljardu..then again..i dont care. -kok upam, da se naše poti ne bodo razšle ob prvih "odraslih" korakih na svoje -ga bom pogrešala, če bo res šel na izmenjavo, pi*** !
^^očitno sem edina, ki bi tako vrtnico po hitrem postopku poknila v koš se je pa le fajn končalo, to je gl.
-komaj čakam na jutri, dejansko bo cel dan zapolnjen z zabavnimi stvarmi, -imam malo treme pred jutrišnjim večerom. Skupna žurka, ne poznajo se (še) med sabo. In sem edina ki ima tremo očitno, ker vsem drugim to ni nič takšnega. Hja -sem pa zdaj že vsem sumljiva (tistim, ki ne vedo, za kaj se gre) in vidim, da jih grize radovednost. Tokrat bom pa rajši pametno tiho, bodo že izvedeli če bo kaj za izvedeti , -sem prav ponosna na sestro, kako je izpeljala eno zadevo. Pa tudi na splošno jo včasih opažam, da se večkrat zadrži/je bolj tolerantna in sem res vesela, da se štekava kot se. Ker mi je prav žalostno videti sorojence podobnih let, ki živijo en mimo drugega. -uradno je. Lastni maček me ne mara več kot me je. Vsakodnevni ugrizi/tepež s tačkami to dokazujejo, tako da si je očitno res izbral zgoraj opisano in me ne šmirgla več (če ne štejem ko nje ni doma ali pa ko je lačen in sem mogoče blizu posodic s hrano, takrat smo pa največji cartljivci).
*spila sem celo kafetjero kave, pa se mi še kr spi. *kje je tearjerker zadnje čase? * čakam, da dečko skuha kosilo, ker sem super lačna. * ne vem kaj bi sploh priznala, sam kaj ko noben noče četat z mano po FB, meni pa se ne da it dalje pisat * da mamo jutri couples dinner night in komaj čakam, da vidim par ljudi, ki jih nisem videla že od novembra...
-da že par dni intenzivno poslušam Rokovnjače od Nietov. Čist padla not Mislm, prov jabolka so mi zadišala, ko si Borut pa Severa podajata ročice v sadovnjaku
-so včeraj končno odprli Sparovo štacuno. Ljudem se je skegljalo od sreče in cela Loka je bila v prometnem kaosu. Itak, navali narod!
..Evelyn.. napisal/-a:-sm včer v družbi ENKRAT omenla besedo "alfa samec" (fakin TLDR
Me ful zanima kaj je imel za povedat glede tega. Drgač pa fajn, da so se tipi začel malo izobraževat glede tega, da se zavedajo kako stvari v resnici laufajo.
browneyes napisal/-a:* da se menim z enim tipom po netu ( ni važno kje) - za varanje, ki ima pod opis: alfa samec. sem ga našla na fb, seveda nabildan, ampak zgleda tak "priden" v obraz ali kako bi rekla.. če bi ga tako na cesti videla in ocenila, ne bi predsodila, da je to neka varalica... tako kot takoj ocenim tiste tipe s tistim kurbirskim pogledom. punca njegova pa neka kjutika lušna srčkana seveda. ni taka bitch k jst seveda hahahahah.
Še en pripadnik alfa dream team-a . Sicer pa naj te nedolžna faca ne zavede, maskularen obraz je najbolj pogost pri alfah, ni pa pogoj. Za punco pa ne bi rekel, da je naivna, ampak dobro ve zakaj se gre in to seveda vzame v zakup. Bolš tič od alfe varalice v roki, kot pa od bete na strehi.
ALPHA & BETA MALE CREW RED PILL CREW PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW DICK MASTERSON FAN CREW 1 mesec v ćuzi CREW
- jutri se mi/nam bo totalno odpelalo. obožujem skupinske maske (čez 10 folka) in komaj čakam!
- od ranega jutra do večera bodo potekale priprave na masko, čeprav na koncu vseh koncev sploh ne bo kaj tak hudo posebnega. čas se za fašenk ustavi, kaj čemo?
- da je na tem forumu vse več moških trotlov. seveda, dedi jih ne bi nikjer poslušali, pa pridejo med kozmice zlivat svoj idiotizem. pol fino "kandidirajo" še za "izločanje neuvidevnih postov" in se noben ne vpraša, če je to normalno. skrajno sarkastično, več kot ironično, naravnost groteskno.
- da kaj je s temu youtubam in html5?? flash is my family <3 - da sovražim pizde gnile kurčeve samovšečne primitivne, ki majo kar naprej nekaj prot ljubljani in ljubljančanom.. nisme u lajfu žal besede rekel ne štajercem, ne primorcem, gorenjcem, dolenjcem, prekmurcem, prlekom.. poznam dosti štajrecev ki so kul, fejst ljudje, spoštljivi, tko na forumu kot v živo, ampak včasih pa najdeš take samovšečne in primitivne da groza.. človeka nimaš kaj sodit po tem odkod je, niti mu vrednosti določat. - damn, pjeb.. made me wanna cry - da sem kr vesel da je TLDR tu, da dobi par klofut ki bi jih sicer jaz po drugi strani mi pa voljo do punc zbija.. - da sem brskal mal okoli na fb, in našel eno res lepotico, ki hodi na isto srednjo kot sem jaz.. in je prvi letnik -.- pa zgleda tko 19, 20.. eh jebiga
-poslušal debato dveh punc, ki sta razglabljale kako so sošolke na maturancu sexale z nekimi tretjimi ćefurji in to take tihe, luštne punce za katere si ne bi mislile, da so zmožne kaj takega -ena punca je poudarila, da se te punce sploh niso poznale s temi modeli in da je bilo vse nekaj na hitro, če so se pa, so pa bile z njimi v slabih odnosih -svinjske stvari so se kar usuvale iz njunih ust, sploh pa same take stvari, ki perfektno sovpadajo z alfa/beta teorijami in splošno žensko mentaliteto - mi je dojadilo poslušat te fukodivščine od naših "angelskih" punc, pa sem se raje presedel v drug kupe
-nočem več poslušat štorij o ženskih pripetljajih v domeni maturanca, partijev, žuranja, absolventa, dekliščin, dijaških in študentskih domov...disturbing as f.ck
-moja sestrična, taka majhna, fletna, cukr punca, si je najdla po 5 letih tipa - visok, nabildan, potetoviran, guido, šalabajzer. mulat. cela familija je na nogah, jaz se pa samo patetično smejem
-od kolega dobra frendica, spet luštna, v redi punca, vzgojiteljica, si je našla tipa. Tip je neki visok, zakurjen douchebag, ko kakšen od unih šalabajzerjev iz jersey shore-a. Večina njegovih FB slik sestoji iz poziranja s p.zdovjem in raznimi BMW-ji -kolega je šokiran in orgočen, me je pa prosil, da mu pošljem kaj gradiva o alfa/beta tematiki in pa ženski mentaliteti. Še en, ki bo počasi dojel kaj je fora.
-bil z wingmanom na koktejlu in medtem ko je on šel na sekret, k meni uleti neka finoća iz skupine finoć, ki so 2 mizi stran -ko sem hudiča ugledal kako se mi približuje, sem slutil, da se to ne bo dobro končalo -ženska mi uleti z "Živjo..rabim en sladek koktejl, a mi lahko priporočaš enga ful sladkega..."...sem ji dal vedet, da nisem bankomat in se je po nekaj kokodanja hitro odstranila
-me ena punca povabi v svojo družbo, zgledala mi ni sicer ni za nikamor, je pa bila ful v redi karakter pa še solidno kolegico je imela -slaba stvar je bila, da mi je ta njena kolegica pustila cifro (kdo še shranjuje cifre klubskih deklin, lol?), v taksi se je pa spravla z nekim fitnes boyem, ki ga je zahaklala v klubu -dobra stvar: free drink!
-pristopim do neke punce, ki je samevala v kotu ter jo nekaj prašam. ženska me je samo gledala z nekim neopisljivim, patetičnim pogledom in na pol grenko grimaso. pri tem ni zinila ni niti besede, niti se premaknila. vame je strmela ko neki kip. iz njene face sem razbral: "model, kaj ti je sploh padlo na pamet, da smetiš tu po mojem življenjskem prostoru". me je pa vsaj nasmejala s priceless odzivom.
-obkolijo me 3 đanksi, sluteč da sem krimič
-uletim v bar in pravijo, da imajo samo čaj in da pira ni..WTF?
ALPHA & BETA MALE CREW RED PILL CREW PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW DICK MASTERSON FAN CREW 1 mesec v ćuzi CREW