Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
^s tem postom si se mi kr malo prikupil.
*sem naredla vse izpite do zaj, enga še mam jutri.
*benetkeee v soboto :3
*včeraj sem šla z mamo in njenimi kolegicami na fitball xD vadba je...zanimiva. not really my style, ampak je blo lepo preživet nekaj časa z njo na njenem področju
*če ne grem nasledni tedn vsaj trikrat ven, si ne zaslužim naziva študentke.
*sem naredla vse izpite do zaj, enga še mam jutri.
*benetkeee v soboto :3
*včeraj sem šla z mamo in njenimi kolegicami na fitball xD vadba je...zanimiva. not really my style, ampak je blo lepo preživet nekaj časa z njo na njenem področju
*če ne grem nasledni tedn vsaj trikrat ven, si ne zaslužim naziva študentke.
^
s tem postom ne, s tistim 3 poste nazaj pa.
s tem postom ne, s tistim 3 poste nazaj pa.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
men se pa vse bolj zdi, da je veliko TLDRjevih dogodivščin samo plod njegove domišljije. Ne mislim rečt, da ni bil veni npr. ampak vse to kar si on o ženskah domišlja da ga žicajo je pač čist normalni pogovor al pa pač pijan pogovor, on pa si predstavlja ne vem kaj vse, ker misli, da ma babe v nulo naštundirane. 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
mogoče pa ne ve, kaj vse ženske delajo, da bi prišle do zastonj pijače:D
to je pa tak že naslednja zgodba ja. mogoče pri njemu ne bo to pelali, ker prosim lepo, on je car, ampak pri meni pa bo dobla pijačo če bo se malo podružla z mano. Ne rabim bit beta al alfa pa ona mi ga ne rabi potegnit.
pač, ker mi je pa ker se mi je lepo nasmejala 

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Mishela napisal/-a:mogoče pa ne ve, kaj vse ženske delajo, da bi prišle do zastonj pijače:D
hahahha, ja najbrž so ble v resnici zato jezne, ker jim ni nč častu

Mishela napisal/-a:mogoče pa ne ve, kaj vse ženske delajo, da bi prišle do zastonj pijače:D
Vem in to dobro. Body language izda vaše namene, tako da takoj vidim ali hoče dobit zastonj piće, si na moj račun nabildat ego, dobit pozornost, pred kolegicami dokazat, da lahko dobi še enega tipa...ali pa dejansko čuti atrakcijo do mene in na podlagi tega lahko tudi dokaj zanesljivo ocenim, ali bo potencialni one night stand, zakasnjeni one night stand (par kofetk potem pa spusti hlačke, wanna be hard to get pa to...), ali pa v najslabšem primeru to, da razne f.k dogodivščine odpadejo in da me ženska vidi kot BF materjal, ali pa friendzone. Že samo iz tipa flirtanja se da jasno videt, v katero smer so bodo odvijali dogodki.
Sicer se pa ne spomnim kdaj sem ženski nazadnje plačal pijačo. Praksa je taka, da drug drugemu plačava, tako da je na koncu glih, ali pa celo da ona plača. Če sem ji všeč, ponavadi že splune tistih par eurov brez problema, če ji nisem (pretirano) všeč se bo pobrala, če ne ona pa jaz. Atrakcija, to je to, simpl ko pasul.
Dodal bi da je najtežje pridet skozi pri puncah, ki so v spremstvu velike grupe, sploh če so to punce kar solidnega izgleda. Takrat rabiš "approval" od cele grupe, če eni ne sedeš, lahko gre vse v pič.u mater, v takem primeru dekline ne boš odpeljal, kljub temu da si ji zelo všeč. Najlažje so kakšne t.i. dvojke, to sta ponavadi dve punci, ki sta prišli po k.rac. Ponavadi take napadam z wingmanom, on svojo, jaz svojo, enkrat smo se pa celo dogovorili za 2 na 2.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- da me tip pokliče, ful razmišljam, a se naj sploh oglasim ali ne. Se oglasim. Se mi opraviči. Malo skeptično opravičilo sprejmem. Manj kot teden dni kasneje naredi podobno stvar kot prvič, ko je bil sploh razlog, da sva prekinila stike. In se spet opraviči kao, da noče nikogar prizadet. Ja matr, pol pa ne, a ne?!!! Sej ni tak težk, sam mal glavo uporabljaš. I'm done. Lahko izgubi mojo številko, če ga samo vidim kje na ulici, mu bo prekleto žal.
- da sem imela malo khm sanje o sodelavcu. Ne čisto khm, no
- ^ da danes kar nekaj v moji pisarni visi. Sem mu ponudila pomarančo, pa je noče
Joj, tile dečki tu so tak sramežljivi. Sej če bi flirtala z njim, sploh ne bi opazil (ne rečem, da nisem
). Itak ma pa punco, tak da tace stran.
- da imam slab dan, zato si grem naredit kapučino
- da mi je fajn, da imam dopoldneve zase, ker tako lahko spim dlje in se malo podružim s cimroma, s katerima se zadnje čase bolj malo vidimo.
- da naslednji teden dobim novo sodelavko v pisarno in pisarna ne bo več samo moja in jaz ne bom več edina punca v firmi. Ne rečem, da mi to ni kul, čeprav v bistvu mi ni, sploh prvi del. Kaj naj, s puncami tukaj se nekako ne ujamem.
- da se je tudi On odločil, da se opraviči in to cenim. Ampak to nič ne spremeni.
- da komaj čakam petek čez 14 dni
- da grem zdej pogledat za karte za Tajsko pol pa še kaj naredit danes.
- jutri pa peeeeteeeek!
- da sem imela malo khm sanje o sodelavcu. Ne čisto khm, no

- ^ da danes kar nekaj v moji pisarni visi. Sem mu ponudila pomarančo, pa je noče

- da imam slab dan, zato si grem naredit kapučino
- da mi je fajn, da imam dopoldneve zase, ker tako lahko spim dlje in se malo podružim s cimroma, s katerima se zadnje čase bolj malo vidimo.
- da naslednji teden dobim novo sodelavko v pisarno in pisarna ne bo več samo moja in jaz ne bom več edina punca v firmi. Ne rečem, da mi to ni kul, čeprav v bistvu mi ni, sploh prvi del. Kaj naj, s puncami tukaj se nekako ne ujamem.
- da se je tudi On odločil, da se opraviči in to cenim. Ampak to nič ne spremeni.
- da komaj čakam petek čez 14 dni
- da grem zdej pogledat za karte za Tajsko pol pa še kaj naredit danes.
- jutri pa peeeeteeeek!
- TLDR tečn s svojim alfa-beta teženjem, čeprav ma v grobem kr prav, ampak ni potrebno nonstop težit s tem?
- še tri urce učenja pa bom ready to go
- s sobote na nedeljo bom spala 12 ur, da pridem k sebi
- energija je dokaj na nuli, ampak bomo napolnili kmalu baterijice
- pina colada se mi lušta. wuuhuu
- al pa sangrija bi bla tud kul

- še tri urce učenja pa bom ready to go
- s sobote na nedeljo bom spala 12 ur, da pridem k sebi
- energija je dokaj na nuli, ampak bomo napolnili kmalu baterijice
- pina colada se mi lušta. wuuhuu
- al pa sangrija bi bla tud kul
..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
trust napisal/-a:
*v zadnjem času veliko delam na tem, da si dobim punco, čeprav pravijo da punca pride in da se jo ne iščesj bo
hah, punca sama pride, samo če si alfa smetanca, drugače pa malo morgen(predpostavljam da te debele/grde/zj.bane/očitno popovprečne ne zanimajo).
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Omg najraje te bi banal samo, ce se enkrat alfa al pa beta v postu napises. Skoda da ne morem tega ceprav mam zaj moc ampak te dve besedi se mi res ze direkt gabita. 

― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Dioniz napisal/-a:Omg najraje te bi banal samo, ce se enkrat alfa al pa beta v postu napises. Skoda da ne morem tega ceprav mam zaj moc ampak te dve besedi se mi res ze direkt gabita.
To pa zato, ker....
...nisi alfa

ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
- hahaha
- obožujem naše forumske ''moške''

- obožujem naše forumske ''moške''
Dioniz napisal/-a:Omg najraje te bi banal samo, ce se enkrat alfa al pa beta v postu napises. Skoda da ne morem tega ceprav mam zaj moc ampak te dve besedi se mi res ze direkt gabita.
umrla

*whatever, počitnice so

*oh wait, kolokvij čez en tedn
*glavno da sem zamenjala defining pa non-defining relative clauses, pa evropski razred

*ata pa mama sta se skregala zjutraj in zaj ni blo kosila

*omg, dve na gymu sta meli popolno rit, majkemi. ena čist suhcena pa prav rit ven ko jennifer selter