P.s., pa se v Game of thrones so se pojavili, kot bend na Joeffreyevemu partiju
awesomeee. meni so oni drugače tut super band, mi je nenormalno žal, da jih nisem videla v mariboru, ampak takrat jih žal se še nisem "odkrila!
(P.s., pa se v Game of thrones so se pojavili, kot bend na Joeffreyevemu partiju
(
*mala* napisal/-a:* da se čudim, kako bi lahko sploh se naučil pisat blog o potovanjih, naučil dobit dober slog pisanja in naučil služit keš iz tega. Zdi se mi zelo tehnično in ne z dušo pri temu
, biti čimbolj efektiven in informiran je moja navada.
ker na hitro preletela zamujene teme in samo vodiči gor, vodiči dol, probanje to in tisto,...
.
in si ne predstavljam, da bi lahko to dejansko tak izboljšala, da neb blo crap
)
, itak je vsakomur jasno da ni knjige ki te bo naučila kako biti dober in uspešen.Led Zeppelin napisal/-a:Trenutno pišem svojo kratko zgodbo, zakaj je Coca Cola moja najljubša pijača. Zgodba o temu kako sem imel grozen dan na Meseti ko sem hodil Camino, ko me je napadel trop muh, ter kaj je potem pomenila ta kur*eva piksna Cole.

.
.
in verjetn res še ogromno drugih.
Ananhas napisal/-a:Najljubši parfum(i) za poletje?

hayley napisal/-a:
'like'
Kakorkoli ze, mislim, da so primeri s takozvano 'social media depresijo' iz videa prej izjema, kot pravlo, zato tega nepotrebnega senzacionalizma ne razumem najbolj.