P.s., pa se v Game of thrones so se pojavili, kot bend na Joeffreyevemu partiju
awesomeee. meni so oni drugače tut super band, mi je nenormalno žal, da jih nisem videla v mariboru, ampak takrat jih žal se še nisem "odkrila!
 (
(P.s., pa se v Game of thrones so se pojavili, kot bend na Joeffreyevemu partiju
 (
(
*mala* napisal/-a:* da se čudim, kako bi lahko sploh se naučil pisat blog o potovanjih, naučil dobit dober slog pisanja in naučil služit keš iz tega. Zdi se mi zelo tehnično in ne z dušo pri temu
 , biti čimbolj efektiven in informiran je moja navada.
, biti čimbolj efektiven in informiran je moja navada. 
  ker na hitro preletela zamujene teme in samo vodiči gor, vodiči dol, probanje to in tisto,...
 ker na hitro preletela zamujene teme in samo vodiči gor, vodiči dol, probanje to in tisto,...
 .
. in si ne predstavljam, da bi lahko to dejansko tak izboljšala, da neb blo crap
 in si ne predstavljam, da bi lahko to dejansko tak izboljšala, da neb blo crap  )
 )
 , itak je vsakomur jasno da ni knjige ki te bo naučila kako biti dober in uspešen.
, itak je vsakomur jasno da ni knjige ki te bo naučila kako biti dober in uspešen.Led Zeppelin napisal/-a:Trenutno pišem svojo kratko zgodbo, zakaj je Coca Cola moja najljubša pijača. Zgodba o temu kako sem imel grozen dan na Meseti ko sem hodil Camino, ko me je napadel trop muh, ter kaj je potem pomenila ta kur*eva piksna Cole.

.
. 
   .
 .
 in verjetn res še ogromno drugih.
 in verjetn res še ogromno drugih.
Ananhas napisal/-a:Najljubši parfum(i) za poletje?

hayley napisal/-a:
'like'
 Kakorkoli ze, mislim, da so primeri s takozvano 'social media depresijo' iz videa prej izjema, kot pravlo, zato tega nepotrebnega senzacionalizma ne razumem najbolj.
 Kakorkoli ze, mislim, da so primeri s takozvano 'social media depresijo' iz videa prej izjema, kot pravlo, zato tega nepotrebnega senzacionalizma ne razumem najbolj.