Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Re: pomoć

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

buubbika napisal/-a:
anč* napisal/-a:Živjo punce
Jst mam pa en majši problem glede asosa ..sm že 3x probala..i mi kr noče potegnt kartice ..mi piše card denied..dnar je že vse gor i to ..i res nwm kaj bi lahko blo narobe...Upam da bi mi znala kera kej pomagat ...
Lp pozdrav ..pa hvala za odgovor :)

Men se je isto naredlo na Fragrance X. Sm vtipkala prave številke, mela sm še preveč denarja za tist, pa so mi 100x poslali mail, da št. ni prava/da je bila kartica zavrnjena/da ni sredstev na računu. In sm jim odg., da je št. prava in da imam dovolj denarja. Pa so mi spet isti mail poslali. Nato so me prav iz Amerike klicali. In mi je dopi*dlo vse skup in sm jim rekla, naj prekličejo naročilo. Klicala sem pa tud na banko, in so rekli da je vse v redu in prav, tako da ne vem...

Upam, da še mam tist denar na računu. :lach:

A pa vas nič ne skrbi glede plačevanja s karticami? Mislim glede varnosti oz. dajanja svojih številk na internet :!: :nixweiss:

Jaz sem npr. že parkrat našla kaj, kar bi z veseljem naročila, pa moj oče vedno zganja paniko, da nikakor ni pametno dajat svojih podatkov gor... s čimer se sicer strinjam, ampak tisto stvar bi vseeno imela :D
A plačila po povzetju pa niso nikjer mogoča?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Saj nič ni varno. A tipkanju kode v bankomat pa zaupaš? Tudi tam je ogromno kraj.

Js se zanašam na PayPal, ki mi zankrat deluje zanesljiv, pri spletnih rezervacijah hotelov/letal pa pač pazim, da je to zanesljiva stran in da so dobri komentarji in izkušnje drugih.

Plačila po povzetju pa praktično nikjer niso možna (res so redka, razen kakšne kataloške in hkrati spletne prodaje- Neckermann, Quelle, ter seveda večina slovenskih spletnih prodajaln).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pri teh kreditnih karticah ti vsaj ne odtrgajo takoj z računa. Js bi brez problema reklamirala znesek, ki ga nisem zapravila in se nebi dala prepričat, da sem res to zapravila.

Pri PayPalu sem pa že nekajkrat reklamirala, ker naročenega izdelka nisem dobila in so mi brez problema nakazali denar na račun.

Tudi ob nakupu v trgovini ti lahko preveč denarja odtrgajo :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Npr. z Mastercard kartico nisi ob denar takoj, ampak vsak mesec 18. (oz. kakor se sam odločiš) in takrat ti Mastercard z tvoje kartice (pri meni Maestro študentska) odtrga denar.

Če razložiš situacijo, kaj je bilo, ne vidim problema, da ti nebi vrnili denarja. Saj imaš maile, da je plačilo zavrnjeno, to bi moralo biti popolnoma dovolj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Pametno :wink:

Pri katerih bankah pa imajo Viso? Ali je kaj članarnine? Mislim pa Viso Electron. Ker me blazno nervira, ko mi easyJet pobere 10€ za rezervacijo (ki je pri Visi zastonj), ter še nekaj ostalih strani isto.

Aja, pa še kakšen je limit na Visi za študente približno?
Ker na Mastercardu je 550€ in je fajn za kakšna potovanja (zdej smo 4 rezerviral hotele+ letala za ta denar). Samo bratranec je dobil pa le okoli 250€ limita, ker je šele pred 2 letoma dobil kartico (jaz jo imam že vsaj 4 leta in takrat so bili očitno bolj prizanesljivi pri limitih).
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

a nlb ima kakšno tako opcijo a bo treba na abanko?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Punce, je katera naročala na yooxu. Koliko časa je trajalo, da je prišel paket.

Jaz sem naročila v četrtek zvečer. se pravi je šel verjetno včeraj naprej (nič mi niso mejla poslali, ponavadi ga vedno dobim pri drugih trgovinah).. kaj mislite, a bo do srede? :)
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^Poznam v smislu, da sem že priklikala do te strani, pa mi je kej tud v uč padlo, več pa ne .. tnx for bringing it back to my attention, bom še kej pogledala. :)
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 22. Dec. 2009 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čist tko...v petek imajo otvoritev. verjetno bom delala neki za njih...samo to ni reklama...ceprav se tako slisi :? me je samo zanima koliko se jih dejanskio kej prepozna
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

kje pa bo trgovina?
cami
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cami »

za nakit mogoce tole od iris mulej: http://www.cocoon-collection.com/
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

densy napisal/-a:kje pa bo trgovina?

na gregorčičevi v ljubljani za dramo. zraven merkatorja. drugače jih bo pa mislim da mogoce takoj dobit...
malalunica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malalunica »

mene pa zanima ce ima katera izkusnje z naročanjem karkoli prek tele strani ...

http://www.ardenb.com/home.jsp

jooj tak majo hude stvari pa me zanima ce ma katera izkusnje ...

hvala lp :)
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

js sm pa zanc iz asosa prvič čevle naročila pa mam 38 in sm naročila pa č 5 in so mi ble čist premejhne, komi sm jih gor spravla...pa me zanima če je to standard al je samo izjema? js sm jih vrnila pa zahteveal 6
Odgovori