buubbika napisal/-a:anč* napisal/-a:Živjo punce
Jst mam pa en majši problem glede asosa ..sm že 3x probala..i mi kr noče potegnt kartice ..mi piše card denied..dnar je že vse gor i to ..i res nwm kaj bi lahko blo narobe...Upam da bi mi znala kera kej pomagat ...
Lp pozdrav ..pa hvala za odgovor
Men se je isto naredlo na Fragrance X. Sm vtipkala prave številke, mela sm še preveč denarja za tist, pa so mi 100x poslali mail, da št. ni prava/da je bila kartica zavrnjena/da ni sredstev na računu. In sm jim odg., da je št. prava in da imam dovolj denarja. Pa so mi spet isti mail poslali. Nato so me prav iz Amerike klicali. In mi je dopi*dlo vse skup in sm jim rekla, naj prekličejo naročilo. Klicala sem pa tud na banko, in so rekli da je vse v redu in prav, tako da ne vem...
Upam, da še mam tist denar na računu.
A pa vas nič ne skrbi glede plačevanja s karticami? Mislim glede varnosti oz. dajanja svojih številk na internet

Jaz sem npr. že parkrat našla kaj, kar bi z veseljem naročila, pa moj oče vedno zganja paniko, da nikakor ni pametno dajat svojih podatkov gor... s čimer se sicer strinjam, ampak tisto stvar bi vseeno imela

A plačila po povzetju pa niso nikjer mogoča?