cvetkaaa napisal/-a:Jochie napisal/-a:napenja tudi ponoči med spanjem...
Mene ne.
kako pa veš? a maš tok rahel spanec?
cvetkaaa napisal/-a:Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela
renatka_ napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela
Še sreča, da je (pomoje) tolk malo bab, ki so doma oblečene v kostim in v njem prdijo pred tipom.![]()
Drugač pa... A po tvoje majo tiste, ki so v kostimih rit zašito? Ker po moje vsak, ki ima rit kolkotolk prehodno (se pravi da je zmožn srat), tudi kdaj pa kdaj prdne.
cvetkaaa napisal/-a:renatka_ napisal/-a:cvetkaaa napisal/-a:Drugo smešna bi mi bila punca v kostimu, ki bi prdela
Še sreča, da je (pomoje) tolk malo bab, ki so doma oblečene v kostim in v njem prdijo pred tipom.![]()
Drugač pa... A po tvoje majo tiste, ki so v kostimih rit zašito? Ker po moje vsak, ki ima rit kolkotolk prehodno (se pravi da je zmožn srat), tudi kdaj pa kdaj prdne.
Pa ti ne štekaš. Ni važno kaj ima katera oblečeno trenerko ali poročno obleko, če prdi smrdi enako. Hočem povedati to, da ne štekam žensk, ki se delajo nekaj fine, se oblačijo v kostime, nosijo petke, se ličijo,... pač mislijo, da so fine dame, potem pa vse ponosne prdijo.
Ker to dvoje ni primerljivo. Ker nikogar ne "boli" prdenje (razen mogoče tistega, ki jih spušča, če ima težave; ampak to je drugo); nesramnost v smislu tiste zgodbice, ko mama nahruli tamalega...mislim, a je res treba naprej razlagat?barbie_girl_85 napisal/-a:V eni temi sm prebrala eno zgodbico o mami, neznancu na cesti in sineku. Da povzamem, do neznanca je bila gospa vljudna, do sina nesramna. Čemu tako? Čemu se brzdati prdenja pred neznanci, pred tistimi, ki nam pa pomenijo največ, pa prdeti in rigati?