rinca napisal/-a:resno, kje jih srečate??
Ponavadi so sosedi na morju. Hočeš, nočeš, vse slišiš

Horus napisal/-a:Jazst sem obkrožen z normalnimi ljudmi, ki se ne ubadajo s tem, kdaj bodo imeli otroke, ker je naša povprečna starost tam med 20 in 24.
Horus napisal/-a:O obžalovanju, da je kdo imel otroka, pa jaz nisem pisal. Ali pa o razlogih za otroka.
Horus napisal/-a:Lol. Išči besedo "zrel" na tem forumu za začetek in preberi par rezultatov in potem govori, da le delusional označuje tipe za nezrelePravzaprav ona precej bolj uporablja druge pridevnike =]]]
In ja, me prav zanima, kako večina žensk razmišlja o moškem, ki pri 30 letih čas preživlja tako, da je v službi, doma igra igrice, s kolegi hodi "na pivo" in se še od odprte zveze počuti omejenega. xD Nekaj mi pravi, da bi večina uporabila besedo zrel s tako ali drugačno predpono in/ali modifikatorjem
rinca napisal/-a:Horus napisal/-a:ŽENSKE obsojate moške, ki nočejo otrok, in razumete druge ženske, ki nočete otrok.
ena nixie napiše tak post in ti to seveda posplošiš na celotno žensko populacijo. bravo![]()
Džeki napisal/-a:Malo bi se še dotaknil tega, kar je ena napisala, namreč, da imajo eni pari otroka, ker jim postane dolgčas v vezi.
nixie napisal/-a:Bit celo leto na porodniški in tvegat odpoved (v teh časih)
punkie_ napisal/-a:med tem kaj se ne sme in kako dejansko je v praksi je velika razlika, na žalost.