Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

rinca napisal/-a:resno, kje jih srečate??

Ponavadi so sosedi na morju. Hočeš, nočeš, vse slišiš :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Horus napisal/-a:Jazst sem obkrožen z normalnimi ljudmi, ki se ne ubadajo s tem, kdaj bodo imeli otroke, ker je naša povprečna starost tam med 20 in 24.

ja, ker predsodke se ima lahko samo o tem kdaj bo kdo imel otroke

Horus napisal/-a:O obžalovanju, da je kdo imel otroka, pa jaz nisem pisal. Ali pa o razlogih za otroka.

nikjer, nisem rekla da si. niso moji posti namenjeni izključno tebi (dobro, tale je :D)

Horus napisal/-a:Lol. Išči besedo "zrel" na tem forumu za začetek in preberi par rezultatov in potem govori, da le delusional označuje tipe za nezrele ;) Pravzaprav ona precej bolj uporablja druge pridevnike =]]]

In ja, me prav zanima, kako večina žensk razmišlja o moškem, ki pri 30 letih čas preživlja tako, da je v službi, doma igra igrice, s kolegi hodi "na pivo" in se še od odprte zveze počuti omejenega. xD Nekaj mi pravi, da bi večina uporabila besedo zrel s tako ali drugačno predpono in/ali modifikatorjem :P

verjamem da bi katera za takega tipa napisala da je nezrel. ampak da bi hkrati označila žensko, ki bi počela nekaj podobnega, za kul, pa ne.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

rinca napisal/-a:
Horus napisal/-a:ŽENSKE obsojate moške, ki nočejo otrok, in razumete druge ženske, ki nočete otrok.

ena nixie napiše tak post in ti to seveda posplošiš na celotno žensko populacijo. bravo :roll:

"ena nixie" razume tudi moške, ki nočejo imet otrok :!:

Lahko me zdej vsi napadeste in ne vem kaj še ampak:
ženska ima za moje pojme večjo besedo pri odločanju o otrocih pa naj se Horus postavi na glavo in rinca zaploska.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

^^teb pa človek res nima za kaj ploskat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

:cry:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Malo bi se še dotaknil tega, kar je ena napisala, namreč, da imajo eni pari otroka, ker jim postane dolgčas v vezi.

Ta pojav poznam in to je zelo narobe.Ampak zakaj pride do tega?

Ker gre večina ljudi v vezo izključno zaradi privlačnosti in zaljubljenosti.Zaljubljenost po par letih izgine, privlačnost se malo omehča.

Zanemarijo pa komponento, ki je bistvena: kompatibilnost in skupni interesi.

Ni naključje, da marsikateremu paru po 2 letih več ni jasno,zakaj sta skupaj.Zaljubljenosti več ni, privlačnost je mlačna, skupnih interesov in kompatibilnosti pa sploh ni.

V takem primeru je najbolje iti narazen.Eni pari pa imajopotem otroka misleč, da bo to vezi dalo nov smisel.In potem ima otrok starše, ki ga imajo radi, nimajo pa kaj dosti radi drug drugega.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Džeki napisal/-a:Malo bi se še dotaknil tega, kar je ena napisala, namreč, da imajo eni pari otroka, ker jim postane dolgčas v vezi.

100 ljudi 100 čudi... Nešteto razlogov je zakaj ima nekdo otroka in zakaj ga nima. eni imajo tudi otroka, da ne bi bili na stara leta sami in, da nekdo skrbi za njih, eni ga imajo zato, da obdržijo partnerja...
Vsak pri sebi ve zakaj bi ga imel in zakaj ne bi.

Js sem v letih (24), ko že marsikatera moja znanka/vrstnica,..ima otroke ali razmišlja o njih...
Moj fant je malo starejši in bi že kr zibal v bližnji prihodnosti, js bi pa bla še nekaj časa (5 let) fraj, potovala, se posvetila sebi in vse kar spada zraven.
Nočem imet otroka nepripravljena nanj, ko bo prišel hočem, da je zaželen in da je center mojega sveta. Nočem imet najmanjšega občutka, da se katerikoli stvari odrekam zaradi njega. Ne vem, kako gledajo druge ženske, ene se kr odločijo za otroka z danes na ju3 brez osnovnih pogojev in ni jim dovolj eden kr tri nardijo. pol ne morejo ne naprej ne nazaj in so na robu živčnega zloma. Najbolj glupe pa so mi tiste, ki hočejo bit mlade seksi mamice (pri cca. 21, 22) in furajo neko kvazi najstniško življenje, otroka pa premetavajo od ene none do druge tete,...One so pa vsak vikend pijane in prihajajo domov, ko se otrok zbudi.

Zato Džeki js razumem tvojo partnerko, da še ni pripravljena v svoje življenje sprejet bitjeca, ki bi bilo popolnoma odvisno od nje. In zanjo bo otrok večje breme, kot zate.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Horus...z ritjo ploskat ne znam :?
A, da ni ravno legalno, da ima ženska več pravic kot moški? torej ženska bi mogla otroka 9 mesecev nosit v svojem telesu, doživljat muke ob porodu in mogoče imet tudi kakšne trajne zdravstvene posledice, potem ga dojit. Bit celo leto na porodniški in tvegat odpoved (v teh časih) in kaj vem kaj še vse. Pol pa bi se pojavil frajer, ki ga je spočel in bi hotel več pravic kot ženska. Tu mi nekaj ne štima. To sem govorila splošno. Zdej pa vem, da je mnogo očkov zlatih in, da se žrtvuje za svoje otroke bol kot marsikatera ženska. Vem tudi, da veliko žensk nima materinskega čuta in bi ob morebitni ločitvi bolje za otroka skrbel oče, pa so vseeno dodeljeni materi.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nixie napisal/-a:Bit celo leto na porodniški in tvegat odpoved (v teh časih)

Če je zaposlena za nedoločen čas, ne tvega odpovedi, ker je po zakonu to prepovedano. Bivša sošolka je delala v podjetju in skrivala nosečnost, ker je vedela, da ji bojo dal v roku 2 mesecev pogodbo za nedoločen čas.
Prej si lahko tako službo podaljšaš (v teh časih), ker te podjetje ne sme odpustiti.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

med tem kaj se ne sme in kako dejansko je v praksi je velika razlika, na žalost.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Horus napisal/-a:Če v teh časih noče tvegati odpovedi, naj v teh časih ne zanosi. As simple as that.

Aha ja naj pač ne zanosi in rešen problem. Potem pa pride njen mož na forum in odpre neko temo, kjer piše: "moja draga ima 30 let in porihtano eksistenco, še vedno pa noče otrok,..." :roll:
Tina_82
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tina_82 »

Jest razumem da pri 24 recimo še nis pripravlje na otroka....samo da pa pri 30 še nis....pa da maš ostalo že use porihtan (stanovanje, služba, ....) Ne vem kdaj je pol ta oseba prpravlena met otroka? pr 40 mogoče?

Mam prjatlco, s fantom sta skupaj 3 leta, on je star 31, ona 29. Mata službe oba, stanovanje, ... Ona bi že mela otroka, on še ne. Kao da še ni prpravlen oz. da trenutno še ne razmišlja o otrocih, neki tazga. In pravi prjatlca da si ne predstavlja, da bi on zdej recimo čez 2 let (naprimer) reku da on si pa zdej želi otroka. Za enkrat je rekla da bo pe počakala ker ga ma rada in se mata super skupaj. Ne ve pa kaj bo naredila, če čez par let stanje ne bo nič drugačno.

Redki majo sicer to srečo da željo po otrku začutita oba istočasno. V vseh ostalih primerih more pač eden to svojo željo mal potlačt. Jest sm se sicer 1x že dobr nategnla.....k sm tipu verjela pa ga čakala 7 let, na koncu me je pa pustu zarad ene smrkle. Tko da....7 let jest ne čakam nikol več :cry:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

punkie_ napisal/-a:med tem kaj se ne sme in kako dejansko je v praksi je velika razlika, na žalost.

Ja je, ampak v tem primeru si dost neumen, če dopustiš to. Posebno varstvo pred odpovedjo imajo: delavke v času nosečnosti in dojenja, starši v času izrabe starševskega dopusta, invalidi in odsotni z dela zaradi bolezni ali poškodbe. Če delodajalec ne ve za tvojo nosečnost in te odpusti (ne zaradi tvoje krivde), moraš takoj o tem delodajalca obvestiti z zdravniškim potrdilom in vseeno v tem primeru tudi velja posebno varstvo pred odpovedjo. Če so podani razlogi za izredno odpoved ali zaradi uvedbe postopka za prenehanje delodejalca, pa te lahko odpusti šele po predhodnem soglasju inšpektorja za delo.
Mislim, da je nekaj osnovnega, če greš nekam delat, da poznaš svoje pravice in jih znaš uporabiti!

Recimo vsi poznamo prepovedana vprašanja, ki jih zastavljajo na razgovoru. V praksi to pomeni, da ni pomembno kaj odgovoriš na ta vprašanja (se zlažeš), saj delodajalca to ne sme zanimati

Konec OT
Odgovori