Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Joj krfjolca, nič ti nisem fouš, da maš tako taščo. Sam verjetno misli, da si na isto foro kot bratova žena. A si ji mogoče že kdaj omenila, da ti to ni prav?
Jaz moram rečt, da mam srečo - dobr, samo midva ne živiva še skupaj, ampak sva malo pri njemu, malo pri meni. Njegova mama je super, tudi dela ima toliko, da naju čisto na miru pusti, se ne vtika, podobno je pri meni doma, kjer pa itak jaz igram šefico hiše, če je moj pri meni. Se pravi, da skuham za vse, pospravim in tko naprej.
Verjetno bi pa jaz kar malo ven padla, če bi bila na tvojem mestu. Saj vem, spoštovanje in tko naprej, samo vse ima svojo mejo.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

če je tako se boste mogli pač pogovorit in ji postavit meje. midva sva na srečo v lastnem stanovanju, amak na začetku ko sem rodila je tašča nonstop hodla k nam. če rabim kej za likat, pospravit , kuhat... mislim sej se sliši prijazno, ampak meni je šlo tako na živce da ne znam povedat. že tako si izčrpan z majhnim dojenčkom, in vsak dan , ravno ko sva hotla it malo zadremat da se spočijeva ko je bil ravno mir, je ona pozvonila. pa smo se potem nekok zmenli da vsak dan je pa res preveč. seveda imava tut zdej še kake borbe. sploh z prehrano mojega otroka. za njo ni nikoli preveč sladkarij :roll: , pa tudi pri kosilu jaz zahtevam da moja puca sama je, ker je že stara 3.5 let, ona ji pa še kr z žlico v usta daje. da ne govorim kao se pogovarjajo z njo - v pomanjševalnicah :evil: , mislim kot pri norcih.

glede tikanja, je pa tudi že meni rekla da jo lahko. pa mi je tako čudno :oops: . se kr izogibam tega da o tikam.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Saj ji bom povedala. Samo moram najt en lep način, ker bi vseeno rada obdržala dobre odnose. Pa ne pred rojstvom, če ne bo užaljena in je tudi blizu ne bo prva dva tedna, ko bom verjetno res rabila pomoč. Če bo pa potem preveč vsiljiva, ko bom jaz že pri močeh, se bova pa dol usedli in pomenili.
Saj jo štekam, ima verjetno slabo vest, ker za svakinjo ful naredi, zame pa ne - samo razume pa ne, da jaz tega ne potrebujem in sem bolj samostojen človek.
Ona bi naredila vse za vse. Nič čudnega, da je moj dragi tako razvajen in ga moram skoraj z bičem priganjat, da kaj naredi, pa pospravi, pa to. Razvadila jih je totalno. Ampak, ga prevzgajam ;) Pa mi še kar ratuje zaenkrat :D
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

mily napisal/-a:sploh z prehrano mojega otroka. za njo ni nikoli preveč sladkarij :roll: , pa tudi pri kosilu jaz zahtevam da moja puca sama je, ker je že stara 3.5 let, ona ji pa še kr z žlico v usta daje. da ne govorim kao se pogovarjajo z njo - v pomanjševalnicah :evil: , mislim kot pri norcih.

No, pri takih forah bom pa jaz tudi pošizila :evil:
In vem da bo pri nas točno tako, kot pri tebi.
Ker je bilo isto pri psu - saj res ne moreš primerjat, ampak lahko pa predvidevaš, da potem ne bo nič drugače. Midva sva zahtevala, da se mu pri mizi ne daje hrane, ne, oni so ga futrali pod mizo - in zdaj prosjači, seveda. Pa glede vzgoje in ukazov - midva sva se ful trudila s pravilno vzgojo, ampak oni so sproti rušili, kar sva naredila. Sploh se ne da nič dopovedat. Problem je bil, ker je foter imel prej psa in je mislil, da kao on pa zdaj obvlada. Ampak ni, ker sva midva trenirala na drugačen način - potem pa pes ves zmeden.
Pri otroku bo pa isto - tašča pač mnenja, da ker je vzgojila dva otroka, je strokovnjak. Grrrrrr, sem že zdaj jezna, pa mulc še na svet ni privekal :evil:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Uf, o takih problemih dosti berem na enem drugem forumu.. Zato vedno znova pridem do zaključka, da je jeba živeti s starši.. :twisted:
Ampak saj vendar živite vsak v svojem gospodinjstvu, ona pa ima v vajino kar stalno neomejen vstop?? Te zadeve bi bilo verjetno najbolje doreči že na začetku, zdaj pa ti bo valda vedno težje ji reči, da vama to ne odgovarja,
Kaj pa misli tvoj fant o tem? Morda bi bilo bolje, če bi ji on kaj namignil v zvezi s tem, da pač želita, da se za obiske najavi, podobno, kot bi se za kam drugam..
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Nima neomejenega vstopa. Potrka, al pa pokliče, sam kaj češ pol ... No saj, pri meni ne prihaja pogosto, zato ker vidi, da mi ni ravno kul, ampak upam da se ne bo pri svakinji tako razvadila da bi pol kar uletavala.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jau kok ste boge ej.

Jst bi pomoje znorela. Ko pomislim kako bi blo pr meni, če bi živela sedaj pri njih. No potem bosta njegova v novem delu hiše ker so naredil kok še pol bajte prizidka. In nj bi bila midva potem tam kjer sta onedva. En štuk višje.

Upam, da nebo tako hudo, če se bom dol preselila.

Kaj pa tikanje/vikanje?

Men ne gre.
Pa zmer se tk pogovarjava k ji rečem vi ane pa tk ona me pa skos opominja. Sem že premišljevala da bom kar popustila in pač jo bom tikala če že tk hoče.

Kaj mislite? Nimam pojma pa vsa zbegana sem .
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Ma ni šans, da bi jest živela z njegovimi al pa svojimi starši... no pri njemu jih je itak že polna bajta tko, da se nimam kej za bat :P Rajš plačujem najemnino pa kakršna kol že je sam, da sem na svojem, da živim svoje življenja v katerga se noben ne vtika tko morš pa na vsako besedo, dejanje pazit, da nebo kdo užaljen oz. še huj --> "moraš" delat kar "se spodobi" :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

No midva sva kar hvaležna, da lahko živiva tukaj. Če bi morala plačevat nekje najemnino za eno mini stanovanje, bi zelo težko že živela skupaj, kaj šele, da bi se poročila in imela otroka.
Dokler se razumemo, je vse kul. Glede zgornjega problema se pa da prevzgojit.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja se strinjam s tabo krfjolca.

Sej če se razumeš je lahko živet z njegovimi ali svojimi starši sej nerečem. Ampak uni so bogi k se ne razumejo oz. se full vmešavajo.

Zanima me še to kaj mislite glede na to, da te njegova mami povabi, da če nebi mogla slučajno dobiti poletne službe na mojem koncu da bi si jo poiskala na njihovem koncu in bi bila cele počitnice pri njih?
Jst sm rekla, da je to pač predolga in da nemorm bit še njim na puklu pa je rekla da bi bla prov vesela če bi bla pr njih med počitnicami.
No mamica je itak v prekmurju ion je nam vidla sam nekajkrat bom šla k njej jo mal pogledat za pa r dni drugače ati je doma ampak bi se tud vidl mal za vikende al pa tk.

Kaj rečete na to, da bi bila cele počitnice pr njegovih in tja hodila na počitniško delo?

Kaj sem zakomplicirala ane :roll:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Zakaj pa ne, jih boš vsaj dobro spoznala. Koliko stran pa so?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Jaz gorenjska on Krško
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jaz bi šla. Pa še skupaj bosta ...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Bi šla ti?
No jaz bi šla z veseljem ker doma sem sam živčna. Stara mama mi skos govori kr neki zarad atija pa mamice ker sta vsak po svoje (ločena) in mi gre že ornk na živce ker itak ni več kej tukej pomagat. Pa full sm rada na dolenjskem.

Sej bom probala dol dobit neki za delat.

:wink: Ja prav imaš pa še spoznala bom ornk kaki so njegovi starši vsak dan tk.

Hehe
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

krfjolca napisal/-a:No midva sva kar hvaležna, da lahko živiva tukaj. Če bi morala plačevat nekje najemnino za eno mini stanovanje, bi zelo težko že živela skupaj, kaj šele, da bi se poročila in imela otroka.
Dokler se razumemo, je vse kul. Glede zgornjega problema se pa da prevzgojit.

Aja, pol Ok, samo pri prvih postih sem dobila drugačen občutek, glede na to, da ti tašča hodi v tvoje stanovanje čistit :?
Jst tud ne bi zdržala, definitivno ne, ker sem se jih naveličala že po par dnevih ali sploh tednih, ko sem bila recimo pri njih čez počitnice. Enako si moj bivši ni žele živet pri nas in sva šla raje na svoje.

Hely, glede tebe pa..meni se je tudi po kakih 4,5 letih zveze z bivšim ponudila ena taka šansa, en tip mi je ponujal delo med počitnicami v fantovem kraju, samo se nisem odločila za to.
Ne bi mogla bit tolk časa stalno z njimi in se prilagajat njihovemu načinu življenja, imeti občutek, da sem jim nekaj dolžna, ona je pa itak ponavljala, da mi ne bi bilo potrebno ničesar prispevat al karkoli.

Pri tebi je morda drugače, ke rjih še ne poznaš tako dobro, ampak jaz sem jih bila že dodobra sita od prej..
Odgovori