mi smo meli ena predavanja kao obvezna in kaj se je zgodilo? polovica folka v zadnjih klopeh tam sploh ni hotla bit in so motli predavanje, da se je mogu profesor razjezit kot v neki osnovni soli

haylee napisal/-a:Študij jo je stal kake ure spanja, ampak skos govori, da ni mogla vrjet kok se človek v takih situacijah organizira.
*mala* napisal/-a:mateja79 napisal/-a:Tudi meni je šola vzela cele dneve, tako da si tega sploh ne predstavljam. Očitno takoimenovani težki faksi nimajo obveznih predavanj in vaj.
Očitno ti takoimenovani težki faksi pričakujejo od študentov da so dovolj zreli in odrasli, da sami presodijo na kaj bi bilo pametno hoditi in kaj je le "izguba časa". Ne pa da nas silijo da visimo na faksu in gledamo v zrak (ko pa direkt iz skript, ki so po možnosti na spletu).
Roisin napisal/-a:se strinjam. večina ljudi, ki ima več obveznosti, je bolj organizirana. zato, ker pač mora biti. mamice študentke se pač učijo takrat, ko otrok zaspi al pa ko ga dajo v varstvo za nekaj ur. je pa res, da ne uspe vsem. moja starša sta tudi doštudirala ob otroku, nekateri pa obupajo in pustijo faks.
mi smo imeli na faksu ogromno dela. bila je tud ena študentka z otrokom, ampak je cele dneve na faksu visela, tako da je otroka dala v varstvo. jst pa vem, da bi bla rada vsaj prvih nekaj let večino časa z otrokom (vsaj popoldneve in večere) in ne bi hotla, da mi ga drugi vzgajajo.
sanjaanja napisal/-a:*mala* napisal/-a:mateja79 napisal/-a:Tudi meni je šola vzela cele dneve, tako da si tega sploh ne predstavljam. Očitno takoimenovani težki faksi nimajo obveznih predavanj in vaj.
Očitno ti takoimenovani težki faksi pričakujejo od študentov da so dovolj zreli in odrasli, da sami presodijo na kaj bi bilo pametno hoditi in kaj je le "izguba časa". Ne pa da nas silijo da visimo na faksu in gledamo v zrak (ko pa direkt iz skript, ki so po možnosti na spletu).
Očitno potem nanje hodijo samo nezreli študenjtje, ker je zanje vse izguba časa. Se pa spet vprašam kakšni predavatelji so to, da predavajo vse direkt iz skript?
jullia_ napisal/-a:Mislim, da je bolj smotrno to slednje vprašanje. Če mi prfoks ne ponudi dovolj kvalitetnih predavanj, da bi od njih odnesla nekaj več, kot pa piše v knjigi, potem pomoje ni odraz moje nezrelosti, če me ni v predavalnici.
Prej bi se lahko reklo, da je to dokaz moje pameti, ker ne mislim vlagat v pridobitev določenega znanja več, kot je potrebno, če lahko določeno stvar enako dobro naštudiram doma v krajšem času in hkrati ne plačujem par evrov na dan zato, da sem na faksu (prevoz + hrana)
ana27 napisal/-a:Veliko je napisanega kdaj si katera želi imeti otroka. Ampak to so mnenja punc. Kdaj si pa vaši fantje želijo imeti otroka? Mislite, da bodo oni istočasno kot ve pripravljeni na otroka? Vprašanje se mi je porodilo, ker je fant moje prijateljice končal njuno 3 leta trajajočo vezo, ko mu je ona omenila, da si želi imeti otroka. Ampak stara sta 28 let, da ne bo kdo mislil, da sta kakšna najstnika. Kaj si mislite o tem dogodku?
nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Mislim, da je bolj smotrno to slednje vprašanje. Če mi prfoks ne ponudi dovolj kvalitetnih predavanj, da bi od njih odnesla nekaj več, kot pa piše v knjigi, potem pomoje ni odraz moje nezrelosti, če me ni v predavalnici.
Prej bi se lahko reklo, da je to dokaz moje pameti, ker ne mislim vlagat v pridobitev določenega znanja več, kot je potrebno, če lahko določeno stvar enako dobro naštudiram doma v krajšem času in hkrati ne plačujem par evrov na dan zato, da sem na faksu (prevoz + hrana)
To se pomoje vsak strinja. Ampak a se ni brezveze vpisat na takšen faks kjer nič ne odneseš od predavanj. Jaz sem od predavanj kar precej odnesla.