Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da na roki poskušam centrirat frnikulo iz merkatorja kar me blazno zabava že enih 15 min
> da obdobje brez bonov doživljam kot welcome to the real life
> da ko vidim temo incest in npr slovenc79 za zadnjega komentatorja me kar mine klikat po rubriki :D
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

> da ful dobro; priznavam sama za sabo, je prav videt da danes ni ravno najbolj produktiven dan in da sem sama v stanovanji
> zdaj se mi pa kar naenkrat spi
> da trenutno bi prav prišla ena mačka. neko bitje ki ne da kaj preveč od sebe, tam se premika in se zdi da zapolni prostor. tako puhasto bi imela. ja mucko ki ne bi nikoli odrasla, puščala dlake in opravljala wc zadeve.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-da sem se tok navadla spet doma živet, da mi Ljubljana sedaj kar malo preseda (za par dni sem se spet naselila v LJ)

-da sem ful vesela, kadar me moj fant pride iskat na šiht, pa da se greva sprehodit po stari ljubljani, skupi popit kšno kavico in v kafiču spremljat OI :D

-da bom po dolgem cajtu vidla bivšo cimro...wooohoo :cool:
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da mi nekaj manjka, pa ne vem ugotovit kaj
- da se približuje izpitno obdobje, jaz se pa obnašam kot da mam še vsaj tri mesce časa za učenje :?
- da obožujem Ljubljano poleti...ko bi vsaj mela kak normalen fraj dan, da bi lahko naredila kaj od tega kar planiram že dva mesca :)
- da mam dovolj moje nedisciplinaronosti...zdaj se bom držala svoje odločitve pa kaj koli bo :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da ne morem verjet, kak bo hitr minilo poletje in v trenutku bo tu spet izpitno obdobje, oh the fun
* da bo to najbolj pomembno izpitno obdobje ever :? in me pri srcu stisne že ko samo pomislim kolk dela me čaka
* da sem totalno neresna in se seveda ne morem odpovedat naslednjim 3 dnevom z družbo in verjetno precej alkohola
* da me čaka še eno morje, to bo res produktivno
* da včasih težko uravnavam "2" kolegici, ki se med sabo ne razumeta in sem potem js v precepu, ko grem enkrat z eno nekam, enkrat z drugo
* da ne razumem moških, res ne :D
* da moram res res mal pospravt, soba je v totalnem razsulu
* da sam še par dni pa se vrne :jump: :jump: res ni isto brez njega
* da je bil prejšnji vikend vseeno eden najbolj zabavnih, kaj sva počele :D babe zmešane
* da ne morem verjet, da so vsi potovalni plani za letos že kar mimo, zdej pa sam še morje, en koncert, potem pa tema :cry: nenavaden občutek zame
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Bacio*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Bacio* »

Bom znorela, če se končno ne spravim za knjige... izpit se bliža, z mano pa nič :( :(
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

da me tak boli trebuh... pozdravljena teta rdečka :S
da me ta zadolžitev za faks UBIJA :( :cry:
da mi gre na jetra!!!!!!!!!!!!!! da sem že zdavnaj oddala predlogo za štipendijo, že 4 mesece nazaj!!! pa še vedno nisem prejela odgovora. No, zdaj ga pa gotovo ne bom, ker je ena babura na dopustu. Če bi mela denar, bi jih tožla.

Kar je ironično... ker jih ne morem, saj sem dala vlogo za štipendijo :lol:

Ta novi zakon bla bla, ko bi ene kaj vem koliko tisoč študentov moglo zgubit štipendijo, ampak jo še naprej lepo prejema. No, js sem jo pa zgubla, ker sm poslala nek obrazec v zvezi s štipendijo. God I hate this unfair system in this country.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* da danes ni moj dan
* da sem žalostna zaradi mnenja nekega profesorja o nekem mojem delu, v katerega sem dobesedno vložila ogromen del sebe in me je res prav hudo prizadelo
* da me je danes razočaral in da sem zaradi tega žalostna in prizadeta, on pa sploh ne razume zakaj, čeprav sem 100x razložila
* da še nimam niti strani diplome napisane in da sploh ne vem, kje se je naj lotim sploh
* da nimam nobene energije danes in se mi zdi, da je vse grozno grozno čeprav vem, da bom čez nekaj dni sigurno že malo manj črno vidla vse
* da bi blazno rada šla na počitnice pa letos zaradi selitve ne bo nič s tem, ker si vsega enostavno ne morem privoščit
* da iščem kaj pozitivnega v današnjem dnevu zdaj za na konec posta in najdem tole: kupila nov pulover, srečala kolega po res dolgem času, maček se je prišel cartat, ko sva prišla domov
* se zdim tudi sama sebi patetična
Uporabniški avatar
brida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brida »

- da bi lahko danes bila s psom polita, če bi bila ob "nepravem času na nepravem mestu".... lucky me... tokrat že drugič (ampak na nesrečo nekaterih drugih... četrtič, morda že petič?)
- da ko policija reče, da oni tega ne urejajo, če neka ženska vlije vodo dol na ljudi, pse,... da naj sami urejamo te odnose.... haaa?! :? :eek:
- a to pomeni, da če hočem biti fejst nesramna (kar pa nisem), lahko tudi jaz polivam iz stanovanja dol na mimoidoče ljudi z vodo, pa mi noben ne bo mogel nič? :D :P
- da je bil teden lep :) sicer deloven, ampak lep. Me veseli, da so bili določeni ljudje okoli mene zadovoljni z menoj. Upam, da bo prihodnji teden podobno. Oziroma se bom potrudila.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

^^Ne, to pomeni, da tej glupi babnci vi sosedje mečite v okno in v stanovanje vodne balončke (z oljem, črnilom..). Bitch deserves it. Pa naj vam takrat reče policija, da ne ureja teh zadev.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

točn tko ;)
hej norci :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

..Evelyn.. napisal/-a:^^Ne, to pomeni, da tej glupi babnci vi sosedje mečite v okno in v stanovanje vodne balončke (z oljem, črnilom..). Bitch deserves it. Pa naj vam takrat reče policija, da ne ureja teh zadev.

Jah, ne poznamo sicer zgodbe / okoliščin, ampak naj bi bilo to zasebno zemljišče te ženske :gruebel: (čeprav zadnjič je pisala, da je neprivatno, to mi ni jasno, mogoče se je zmotila)... torej je edina pametna rešitev, da nehajo hodit na njeno posest, ne pa ji še dodatne škode delat o.O Verjetno bi tud komu drugemu prekipelo, če bi mu folk na njegovo zemljišče vozil živali iztrebljat al pa pač tacal tam vsak dan :D Je pa res, da bi lahko to rešila s postavitvijo ograje in ne z nezrelimi izpadi :?

- da bom šla spet prepozno spat danes, očitno
- da se še vedno ne znam odločit glede ene barve
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

> da dost imam teh pmsjev in bednih bolečin v trebuhu. in kar joka se mi za krneki. prej sem en mini ostanek zrezeka vrgla v wc in se kr zjokala zraven ker sem si predstavljala kje je ta boga zival koncala. in kako je umrla na koncu pa se je nihce ne poje ceprav je umrla ravno zato da jo bo nekdo pojedel. :cry: pa wtf kaj mi je??!!? in vsakic vsakic me onesposobi za 2 dni. ma zdej pa zadosti. se bom zacela filat s fakin tabletami. ma me res prav boli boli boli. in se decko je rabil ravno te dni it proc. in zdaj sem cisto sama tukaj z zrezki in se prav smilim sama sebi. :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

> kaj je tle kdo ki bi se kregal?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

lahko se še js pol ure kregam s tabo, dokler dečka čakam. :D

ne skrbi, js sm se enkrat v kavo zjokala, res da je bla iz avtomata, ampk tolko zanič, da bi si solze zaslužl pa spet ne.

- da še vedno nisem spucala celega fleta. fakin cel projekt. še dvojna ogromna vrata morem zdrsat in trojna okna in tla v celem fletu in groza! sej ne, da sem si že včeraj rekla, da je brezveze se hodit tuširat, ker je itak vse svinjsko (vključno z rjuhami), da se bom danes ko vse spucam še samoočedila, zamenjala rjuhce in vse. mhm.
- da sem skoraj na nos ruknila na mačjem kozlanju. first thing in the morning. v zahvalo, ker sem ji včeraj tako prijazno kupila rožico za žvečenje.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 10. Avg. 2012 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno