> da obdobje brez bonov doživljam kot welcome to the real life
> da ko vidim temo incest in npr slovenc79 za zadnjega komentatorja me kar mine klikat po rubriki

res ni isto brez njega
babe zmešane
nenavaden občutek zame
sicer deloven, ampak lep. Me veseli, da so bili določeni ljudje okoli mene zadovoljni z menoj. Upam, da bo prihodnji teden podobno. Oziroma se bom potrudila.
..Evelyn.. napisal/-a:^^Ne, to pomeni, da tej glupi babnci vi sosedje mečite v okno in v stanovanje vodne balončke (z oljem, črnilom..). Bitch deserves it. Pa naj vam takrat reče policija, da ne ureja teh zadev.
(čeprav zadnjič je pisala, da je neprivatno, to mi ni jasno, mogoče se je zmotila)... torej je edina pametna rešitev, da nehajo hodit na njeno posest, ne pa ji še dodatne škode delat o.O Verjetno bi tud komu drugemu prekipelo, če bi mu folk na njegovo zemljišče vozil živali iztrebljat al pa pač tacal tam vsak dan
Je pa res, da bi lahko to rešila s postavitvijo ograje in ne z nezrelimi izpadi
pa wtf kaj mi je??!!? in vsakic vsakic me onesposobi za 2 dni. ma zdej pa zadosti. se bom zacela filat s fakin tabletami. ma me res prav boli boli boli. in se decko je rabil ravno te dni it proc. in zdaj sem cisto sama tukaj z zrezki in se prav smilim sama sebi.