- pac briga me ce sem smotana ali neumna s takimi komentarji, je vsaj zabavno. Saj kot da tipi iste starosti pa ne ocenjujejo tako punc na videz..
Če me vprašajo direktno za mnenje, povem, da ni moj tip moškega po videzu, tu se pa že zaključi. Da bi pa prav sama od sebe rekla ''ej ta je lepši/grši kot tvoj bivši'' mi pa ne pride sploh na misel. Me sploh ne briga, kakšne partnerje (videz) imajo moje kolegice, znanke. 
. Cryselle napisal/-a:-Se počutim malo utesnjeno, če mi je kdo res všeč, ker po navadi začutim zelo hitro, če lahko kaj razvije ali ne in nočem razvijat čustev do nekoga, s katerim nimam prihodnosti.

Cukri.
Meni noben ne pošilja slik dojenčkov, tako da je ok. No nazadnje mi je sodelavka enga kazala, od svoje sorodnice, glih rojenega. Dejansko še niti ni zgledu tako grd, napram kakšnim drugim. 

in ene par prjatlc, lol kjra drama je bla zame iz tega naslednji dan, zdej sem se že sprijaznila, da ni nič takšnega in če se bomo kdaj bolj zbližali in spoznali mu bom pač tisto povedala..Ananhas napisal/-a:(odkar smo odrasle itak vemo, da se gleda še vse kaj drugega kot izgled)
svašta res..
itak, ga ni bilo tam, samo je bilo vseeno zanimivo.