- tudi jaz se kdaj moram še pravi čas ugriznit v jezik pri kakšnih komentarjih.. recimo ena ma 'ful' starejšega, pa sem se še pravi čas spomnila, da nisem komentirala, da mi en zgleda ful star, ali da mi ni všeč, ker zgleda star.. aja ne glede komentarjev videza, mogoče kakšne bolj odprto komentirajo iz kroga sošolk iz srednje šole, jaz niti ne, vsaj ne direktno tisti od katere je fant

.
- da ga pogrešam
-
Cryselle napisal/-a:-Se počutim malo utesnjeno, če mi je kdo res všeč, ker po navadi začutim zelo hitro, če lahko kaj razvije ali ne in nočem razvijat čustev do nekoga, s katerim nimam prihodnosti.
Ja js se tudi malo čudno počutim, če mi kdo postane ful všeč, nočem izpast nek obsedenec. Ta fant zdaj mi je, ampak moja čutila so pa bolj mrtva, se mi ne sanja a so kakšne šanse ali ne.. niti ne vem, če on ve, da mi je všeč, ker nisem nič tako zelo očitnega naredila, da bi to pokazala, ker se ne poznava dosti časa in nočem izpast neki čudna, če bi on recimo bil samo kolega, ali da npr. sploh noče imet zvez.. mi v bistvu že samo za frenda tudi deluje ful fajn..
- da mi on vedno ekstra na kratko odpiše, čeprav v živo deluje malo bolj optimistično vse skupaj..