Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Priznam da...#18

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

slovenc79 napisal/-a:
ti jaz, miška, neki povem o forumu in virtualnem svetu - tukaj se pokaže kakšen človek dejansko je ;) v živo se itak vsak smehlja in skuša izpast dobričina. vidim da tebi dobr uspeva skrivat pravo naravo - pizdenje čez vsako malenkost.
povej prijateljem kdo si na tem forumu. da vidijo še tvojo drugo plat, ne samo igranja ljubke punčke.

Ej, to pa ne bo držalo. Daaaleč. Virtualno komuniciranje prakticiramo glih zato, ker se nam ni treba pokazat v pravi luči. Ker lahko vsak o sebi napiše samo najlepše in 10x magari popravi svoj post/sporočilo... sem je všteto tudi sms-anje. V živo je komuniciranje tolko težje, ker se je velik teže kazat v najlepši luči in se delati samozavesten, tudi ko/če to nisi. Moja generacija se že vse manj pogovarja po telefonu (poleg manj druženja v živo), ampak večinoma piše smse. Ker že glas izdaja naše razpoloženje, samozavest, karakter..

-priznam da. sta se mi zrušla oba, chrome in mozzila na starem računalniku (če se reče zrušti?? )::
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Simulator
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a suzanne windlow »

- priznam, da sem tale intervju gledala že 17x
http://www.youtube.com/watch?v=TGKlgZQwVAM

- priznam, da ga bom še 50x.
yes, I am avatar
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* da bi pof.ukala trenerja s fitnesa :stumm: ne vem če bo kej s tega
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

browneyes napisal/-a:* da bi pof.ukala trenerja s fitnesa :stumm: ne vem če bo kej s tega

Držim pesti, da ti bi uspelo. :razz: :top:
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

dayđremer napisal/-a:
Ej, to pa ne bo držalo. Daaaleč. Virtualno komuniciranje prakticiramo glih zato, ker se nam ni treba pokazat v pravi luči. Ker lahko vsak o sebi napiše samo najlepše in 10x magari popravi svoj post/sporočilo... sem je všteto tudi sms-anje. V živo je komuniciranje tolko težje, ker se je velik teže kazat v najlepši luči in se delati samozavesten, tudi ko/če to nisi. Moja generacija se že vse manj pogovarja po telefonu (poleg manj druženja v živo), ampak večinoma piše smse. Ker že glas izdaja naše razpoloženje, samozavest, karakter..

to je res. ampak če se že v virtualenm svetu grdo obnašaš, taka oseba definitivno ni prijazna. tudi če je v živo prijazna, se samo dela tako. 100%, prijazen se nima nikakršne potrebe delat kretena. (mislim kar se tiče obnašanja, laganja, je precej več skrivanja. da se pa nekdo laže o starosti, npr. 50 letnik reče da je 20 star, je pa u živo itak nemogoče)

drugač pa, po netu velik hitrej folk pove kaj si zares misli kot pa v živo. blefiranje jasno da je tudi na netu, da lepše izpade, ampak nikakor ne tok kot v živo.
hej norci :)
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

browneyes napisal/-a:* da bi pof.ukala trenerja s fitnesa :stumm: ne vem če bo kej s tega

Če ni peder, mislem da ne bi smelo bit problemov.
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

-se mi zdi, da je pa lih komuniciranje v živo tisočkrat lažje. Izrazi na obrazu, kretnje, ton glasu - vse to olajšuje pogovor. No, vsaj meni. Z nadrejenimi ali popolnimi neznanci se v živo zmenim vse brez težav (seveda tudi z ostalimi, da ne bo pomote), kakšno pisanje mailov mi pa dela včasih preglavice, ker ne vem, kako naj se obnašam :D Prek neta ne moreš prečitat človeka :D

-da mi ni jasno, kako oz s čim si lahko nekateri tako zgodaj uničijo želodec. Mislim, wtf? Še vaški kroniki pri 50ih se boljš držijo na tem področju.

-bova na valentinovo s fantom vsak na svojem koncu. No sexy time...itak pa tega dne ne praznujeva :)

-med vikendom prvič kuhava (v bistvu bo on kuhal, moja bo sladica) za moje starše. Držite pesti, da se ne bo kaj prismodilo :mrgreen:
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-saj to, prek neta ne moreš prečitat človeka. prek neta se lahko pretvarjamo. vsi po vrsti.
-WTF? to z uničenim želodcem leti name? slučajno mam rane na želodcu? veš, tudi to se dogaja mladim. in ni treba bit nek hard naravoslovec, da to veš
-Da sem slučajno odprla forum, ker nimam kaj drugo za delat, pol pa najdem to, suprise
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

da je človek uredu je težko ugotovit. da je pa nesramen pa ne. ker uredu človek pač nikol ni nesramen. to je moj point ;) drugač pa ja, spoznavanje je dolg in zakompliciran proces, v živo, prek neta pa še bolj.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

..Evelyn.. napisal/-a:claire, give it a rest.. :D kokr je tebi nadležen slovenc (in še komu drugemu), je verjetno vsem nam nadležno to bockanje in provociranje.

In zakaj je to bockanje? Zakaj je v polovici tem kjer je on to bockanje? Zakaj ima on v treh letih 2200+ postov, od katerih je vec kot polovica branjenje sebe, izmotavanje itd, preostanek pa napadi na osnovno svobodo drugih ljudi pri obnasanju.

In razlog, zakaj je le v polovici tem, kjer on predstavi svoje agresivne in zatezene poglede na to kako bi drugi moral zivet, pride do bockanja, je zato ker se folk preprosto vec ne da, ker se tipu ne da nicesar dopovedat in vse kar dobis so strani in strani njegovih postov kako je on ubistvu zrtev.

Men se vecinoma tega res ne da komentirat, claire se pa ocitno veckrat to da, verjetno zato ker je kot zenska veckrat tarca teh izjav.

In potem pride evelyn in predlaga "tudi ce model tezi pusti ga pri miru", ampak kaj ko je nemogoce sodelovati v polovici tem na forumu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ej, daj mi EN MOJ POST citiraj kjer komu težim kako mora živet, glede na kontekst celga pogovora.

ti boš pametoval, 1krat na mesec prideš na forum, pa vse veš. poleg tega da imaš že vnaprej določen kdo ti je good guy in bad guy. kot claire, ubistvu, sam da ona pride tukaj izključno sproščat svojo jezo očitno.

vas moti moj pogled na življenje, kako ga živet? potem me nehajte prepričevat naj grem vsako random kurbo osvajat, ker "se bo mogoče spremenila v resno" ali kak podoben bullshit.
in dokler bojo nekateri na forumu kar naprej priznavali kako brezglavo uživajo, v naslednjem postu pa jamrali kok jim je žal da so nepremišljen ravnal, bom pa še kdaj izpostavil nasvet da je fajn dvakrat premislit kaj delaš :) (kar je drugo kot ukazovat nekomu kako mora živet)
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Anjeske »

@dayđremer: nope, ni letel nate. Sem šla pa prov natančno še enkrat čez komplet forum, da mi je postalo jasno, zakaj se usajaš. KOlikor mi je poznano, dobiš rane na želodcu tud, če pretiravaš s pekočo hrano, piješ kavo na prazen želodec in se preveč sekiraš. Aja, pa pretiravaš z alkoholom. Kaj je vzrok tvojih ran, ne bi vedela (pa tud, to je v konči fazi tvoja stvar), ampak če si si jih slučajno pridelala na prejle opisan način, se res ni treba tle neki hudovat nad mano. Obenem priznavam, da mi je žalostno, da ima tolk mladih en kup enih hudih bolezni. Upam, da se vsaj nekako pocajtaš.

-da sem zaspala. Mislim, budilka moja draga, kaj je blo to dons? Fotr me je zbudil 5 minut pred predvidenim odhodom. Uštimala sem se v točno 8 minutah, ha! :D

-da mi burek za zajtrk ni lih vabljiva ideja. Ampak, ti k jih prodajajo v pekarni Mlinar, so mi pa prov kul. Sicer mi je stokrat bolj izven poti kot backwerk, ampak me po njihovih izdelkih vsaj ne boli želodec :?
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

* 250 mejlov mam za odgovorit... za odgovor rabim priližno 2 minuti... a mi to uspe v enem dnevu?
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

* Odvisno, kdaj začneš z dnevom.

* Pa ravno mail sem ti hotela poslat :)
Zadnjič spremenil suzanne windlow, dne 14. Feb. 2014 12:51, skupaj popravljeno 1 krat.
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a trust »

..
Zadnjič spremenil trust, dne 23. Feb. 2014 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Zaklenjeno