Priznam da...#18
Re: Priznam da...#18
Hvala za dobre predloge.
claire napisal/-a:jaz sem ful prijazna in fajn pupa, veš.
sploh pa sama vase zagledana.. tud rajcaš vse moške sveta, ne?

mogoče bi blo bolš če bi pogledala anketo

opazovanje cvek

kaj ti bo poglobljeno razmišljanje, če je osnovno sfaljeno?

jaz sem tudi s tremi zadovoljen.
ti jaz, miška, neki povem o forumu in virtualnem svetu - tukaj se pokaže kakšen človek dejansko je

povej prijateljem kdo si na tem forumu. da vidijo še tvojo drugo plat, ne samo igranja ljubke punčke.
hej norci 

-da sem bil na kofetu z eno špelo in da je prišlo do dokaj napete, nelagodne situacije
-zgovarjala sva se o tem kakšne partnerje kdo preferira z v zvezo
- ko sem omenil, da mi je seksualna preteklost punce pomembna, ji je malce postalo nelagodno
- ko sem pa dodal, da preferiram, da punca lahko našteje vse tipe s katerimi je seksala na eno roko do njenih srednjih dvajsetih, je pa sledilo vidno ogorčenje, ki se je stopnjevalo v nek rage
- vem da je to dosti tricky tematika za ženske, ampak ta me je pa presenetila
- sva hitro zaključila
-zgovarjala sva se o tem kakšne partnerje kdo preferira z v zvezo
- ko sem omenil, da mi je seksualna preteklost punce pomembna, ji je malce postalo nelagodno
- ko sem pa dodal, da preferiram, da punca lahko našteje vse tipe s katerimi je seksala na eno roko do njenih srednjih dvajsetih, je pa sledilo vidno ogorčenje, ki se je stopnjevalo v nek rage
- vem da je to dosti tricky tematika za ženske, ampak ta me je pa presenetila
- sva hitro zaključila

ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
*^^ja pa ne pobiraj zmenka na vogalu, a ne
(p.s. mišljeno je izključno kot šala)
*spet sneg, resno?

*spet sneg, resno?
slovenc79 napisal/-a:
ti jaz, miška, neki povem o forumu in virtualnem svetu - tukaj se pokaže kakšen človek dejansko jev živo se itak vsak smehlja in skuša izpast dobričina.
LOL, res LOL. Ti to resno? Zato pa miljon pedofilov preži na majhne pupe, ker ja v vistualnem svetu se je pa res težko pretvarjat.
kdor se pretvarja se prej al slej izda.
pri spoznavanju je pa itak vse bolj tvegano, ker je težko ugotovit v kaj se spuščaš. tudi v živo.
pri spoznavanju je pa itak vse bolj tvegano, ker je težko ugotovit v kaj se spuščaš. tudi v živo.
hej norci 

- mi je claire kul uporabnica. Prca slovenca v glavo and doesn't afraid of anything.
wasd napisal/-a:- mi je claire kul uporabnica. Prca slovenca v glavo and doesn't afraid of anything.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
da mi je zabavno, če se mnenja krešejo na forumu
da se tudi meni lušta kokic
da imava s šefico napet odnos zadnje čase, ker si greva vzajemno na živce. se pa tega obe zavedava in se hkrati pretvarjava kot da ni nič in se trudiva obdržat odnos na nivoju
da se mi danes taaak carta
da opažam, da tudi jaz pozabljam slovnična pravila in izgubljam besedni zaklad. pa tak knjižni molj sem bila včasih.
da se tudi meni lušta kokic
da imava s šefico napet odnos zadnje čase, ker si greva vzajemno na živce. se pa tega obe zavedava in se hkrati pretvarjava kot da ni nič in se trudiva obdržat odnos na nivoju
da se mi danes taaak carta
da opažam, da tudi jaz pozabljam slovnična pravila in izgubljam besedni zaklad. pa tak knjižni molj sem bila včasih.

Vsak raj ima svojo kačo.
Sarissima napisal/-a:http://www.google.com/trends/explore?hl=en-US#q=doesn't%20afraid%20of%20anything&cmpt=q
That's a great story, Grandpa!
http://www.youtube.com/watch?v=_AsbTBSGZOE
saj zato pa je tak forum kot je. vsi hočete nek fajt gledat, namest da bi raj kej zdrave pameti in spoštljiv način komuniciranja spodbujal.
hej norci 

*''jaz ti že ne bi pusto, da greš ven v taki obleki, če bi bla moja punca'' stavek, ki ga ni izreko samo en fant, ampak kar precej. not sure ali je to nek ponesrečen kompliment ali pa fantje še vedno mislijo, da imajo tak nadzor nad puncami, da jim bojo govorili kaj oblečt in česa ne?!
s0nckic4 napisal/-a:da opažam, da tudi jaz pozabljam slovnična pravila in izgubljam besedni zaklad. pa tak knjižni molj sem bila včasih.
- tudi jaz... se bolj se mi dogaja da v mailih strankam napišem stavek v pogovorni obliki in grem potem popravljati ko vidim kaj sem naredila... Na srečo, če se potrudim, še znam pravilno pisati.
- da mi je Claire drugače čisto simpatična ima pa res svoje trenutke ko močno pretirava. Na začetku sem že mislila, da je moja bivša cimra, sta si karakterno zelo podobni (no Clairin virtualni karakter je podoben realnemu od moje bivše cimre). In moja bivša cimra je prav fajn pupa in dejansko edina, ki mi bo povedala resnico na najbolj grob in neolepšan način, kar bi dejansko pričakovala od vseh prijateljev.
Sem pač večni optimist in včasih rabim nekoga, da mi pove kako stvari stojijo.

Claire ti po moje piješ navadno kratko kavo brez vsega ali pa mogoče belo kavo, ampak trenutno si spila preveč takratkih shootov.