Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

* da sem danes (končno :D ) spet naredila nekaj zase
* da sem vsak dan bolj zaljubljena in ga imam vsak dan bolj rada
* da sem vesela najinih dveh mačk, čeprav to pomeni, da ves čas nekdo napol binglja skozi okno, ti grize nožne prste med jutranjo telovadbo in leze v pomivalno korito v katerem so še krožniki od zajtrka :D
* da sem relativno pridna med temi počitnicami
* ida mava izjemno lepo smreko pred balkonom
Uporabniški avatar
*Eliza*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Eliza* »

- je bil vikend prekrasen :hearts: sploh nedelja je bila res prava nedelja - malo športanja, dobro kosilo, lenarjenje...
- sem ponoči zelo slabo spala in posledično danes ne morem nič
- komaj čakam da bo ura 15 da se spravim s službe
- bi morala k frizerki, pa se mi kar ne da, sploh ker ne vem kaj naredit s temi lasmi :?
- upam, da se nama uspe zmenit za ta teden...
- komaj čakam da greva spet malo na morje... brez teh podaljšanih koncev tedna res ne bi zdržala do glavnega dopusta ki bo šele septembra
- ga imam tako zelo rada in sem tako zelo srečna, da je moj :flower:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam da me zanima, kateri curak iz vlade oz. njenih uradov je delal uredbo o službenih potovanjih? :eek:

dnevnice za zahodno evropo so zmanjšali na 44€! :eek: me zanima, če je ta butl že bil v švici, angliji, na švedskem, v nizozemski itd, ter jedel na SVOJE stroške??? :roll: k***c je jedel na svoje stroške, nažiral se je na davkoplačevalski denar! :evil:

in sedaj so znižali dnevnice, ma ti so bolani....pir v hotelu na švedskem stane 12€ burger king menuji stanejo 12€ +, mislim, saj si človek v zahodni evropi za 44€ ne more privoščiti treh obrokov dnevno....razen če je na kruhu in vodi.... :evil:

pa ti so cepci, res so cepci...že 55€ je bila bolj boga dnevnica....ma curk jih gleda! :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

njih samo skrbi za tvoje zdravje. še nisi slišal, da kalorična restrikcija podaljšuje življenje?

prizna, da:
dons je beden dan. naj že mine.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem vsaj 1 kovček že razpakirala, še 1 me pa čaka; še dobr da jih mam več, da lahko vsakič samo drugega vzamem in ni treba prejšnjega spraznit, dokler ne pride spet na vrsto :D
* da je bil super road trip, brez kreganja, super družba, awesome v glavnem; že delamo plane za naslednje leto, upam da spet brez prikolic
* da je letos za mano že precej dopustov, čaka me pa samo še eden kmalu; potem pa nič naprej rezerviranega in da mi to ni prov nič všeč... :cry:
* da me skrbijo finance naslednje šolsko leto, vse je negotovo, faks, služba, denar, stanovanje, itd...aaaaaaaaaa
* da mam najboljšo družbo, tud če nas je le par si naredimo cel odklop in nas pred sončnim vzhodom ni domov; cele party animals
* da sem velik velik bolš, hkrati pa občasno vseeno spet razmišljam o vsem, kaj blo, kaj bi lohk blo, itd.... še zmer ne razumem vsega in mi res ni jasno!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Da sama sebe zajebem vsake tolko, pocasi se mi ne da vec vedno znova pobirati in se siliti, ne razumem, zakaj mi je tega treba. Ze 2 faking leti se jebem s tem sranjem, pa se se zacelo ni. Najbolje, da bi se rodila neumna, nesposobna prevec razmisljati. Bi bila vsaj srecna v svoji glavi.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

-sem celo popoldne prespala, zdej grem na odbojko da se vsaj malo razgibam
-sem 14 dni preveč kadila, zdej spet ne bom nekaj časa
-sem še vedno brez glasu
-v enem tednu sem dobila nazaj že 3 kile, četrta pa še bo, normalno :(
-nimam pojma kaj bom delala ta teden, hočem nazaj noo
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da bom mogla par stvari v življenju radikalno spremenit, pa ne vem niti kje bi se lotila.. Mogoče bi za začetek lah omaro pospravla.
- Da se moram predvsem nehat živcirat zaradi neumnih stvari.. Again, ne vem kako.
- Kozarce bi razbivala :jump:
Uporabniški avatar
brida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brida »

- še štiri dni in basta... in konec gledanja te žalosti....
- komaj čakam tekmo ta teden, da grem navijati za naše :)
- da nekako niti ne pogrešam morja (kar je čisto cool, ker kot izgleda, ga letos ne bom videla...)
- sem se kondicijsko zanemarila... :eek: In bom tukaj mogla nekaj ukrenit :!:
- da že pogrešam mojo frendico, ki bo še kar nekaj časa daleč daleč stran,... upam, da mi kmalu odgovori na mail
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objava Napisal/-a HuDoBa »

- da se mi ne da več
- da je skrajni čas za določene spremembe v mojem življenju
- da ga pogrešam...predvsem pogovore z njim
- da bi šla kam za par dni...no, mogoče pa naslednje leto :)
- da tak zlahka vedno solim pamet drugim, sama se pa ne vem držat svojih lastnih nasvetov
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*je neverjetno, kako mu je uspelo po tako kratkem času
*se sprašujem ali je tudi obratno
*me živcira, ker ni bilo nobenega odgovora na zadnji sms, oz dva sms-a
*je doma crknla tv in zdaj je mami vsa obupana in mene sprašuje kaj je narobe....joj, mami nič ni narobe, sam nov tv bo treba kupit, ona pa še vedno sanja o tem, da bo tisti čudežno delal
*je bilo včeraj luštno delat, upam da bo danes tudi
*se prav nič ne veselim sobote, ko bom mogla spet gledat tiste zafnane frise
*grem čez 2 tedna na morje, juhu! to bo luštno! :)
*sem se včeraj spravila tečt in komaj pritekla nazaj, ne vem kaj me matra to zdravje nekaj, ali mi srce ne pusti teči ali me pa kakšna kača na poti prestraši
*bi ga rada vidla
"Life's a journey, not a destination."
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem ravnokar pogledal novega Batmana

EPIC!

Najboljši del. Zagotovo.

.

Tudi jaz se strinjam, da je film huuuud. Načeloma nisem fan akcijad in superjunakov, batman mi je pa pri srcu že od onega z Nicholsonom dalje.

Vsi trije batmani od Nolana so hudi, zadnji del pa najboljši.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da je bilo zadnjih 5 dni noro fajn.
- Da sem se imela z njim res lepo. Bomo videli, kaj bo. Se trudim ne pričakovati preveč, tako da bo za začetek en izletek čez mejo (ali dve) čisto zadosti. Ampak upam, da kmalu. Joj, zdajle bi ga čist polubčkala, če bi ga lahko...
- Da sem lačna, ampak nimam nič za jest. Eh.
- Bi rada šla spat, ampak čakam, da cimer pride s trnfesta ("sej mi tud gremo čez kakih 20 minut"), da mu pomagam neki na računalniku, ker majke mi, še kopi-pejstat ne zna.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da sem se najedlaaa
> da se lupim po celem hrbtu
> da grem se malo spat :)
> da potrebujem neko novo nadaljevanko za gledat ker sem vse nehala, razen south parka na trenutke
> najboljse da bi bila kaksna online. pa ne komiki. Pol nebi rabla prikljapljat racunalnika
> daje me neka visoka stopnja lenobe
> se nekaj pogledava potem grem delat, ki imam fuuul
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

-sem pošteno zbolel
-sem prej med počasnim vlačenjem v trgovino že tretjič vido avto Tanje Žagar pri sosednji hiši in prišel do ugotovitve, da je Tanja Žagar očitno moja soseda. :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Zaklenjeno