* da sem vsaj 1 kovček že razpakirala, še 1 me pa čaka; še dobr da jih mam več, da lahko vsakič samo drugega vzamem in ni treba prejšnjega spraznit, dokler ne pride spet na vrsto
* da je bil super road trip, brez kreganja, super družba, awesome v glavnem; že delamo plane za naslednje leto, upam da spet brez prikolic
* da je letos za mano že precej dopustov, čaka me pa samo še eden kmalu; potem pa nič naprej rezerviranega in da mi to ni prov nič všeč...
* da me skrbijo finance naslednje šolsko leto, vse je negotovo, faks, služba, denar, stanovanje, itd...aaaaaaaaaa
* da mam najboljšo družbo, tud če nas je le par si naredimo cel odklop in nas pred sončnim vzhodom ni domov; cele party animals
* da sem velik velik bolš, hkrati pa občasno vseeno spet razmišljam o vsem, kaj blo, kaj bi lohk blo, itd.... še zmer ne razumem vsega in mi res ni jasno!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.