orion lady napisal/-a:Ja Maša dela tm. In res je, striže Anjo Tomažin. Pa ni men zato tolk dobra da ne bo kdo to mislil, samo punca res obvlada posel.
kera ve kolk je cena? Sej ona je od Anje sestrična drugač jo poznam, full simpatična, pa Anč ma zmer tok hudo frizurco. Baje res full obvlada k jo vedno vzamejo na snemanja ipd. kot maskerko in hairstyling. Sej popoldne jo bo tip poklicu sam kaj k sm tok nestrpna.. Sej verjetno je boljš k u celju sej dobr striže sam k je vedno al zaseden al ga ni v sloveniji, drag, pa še do celja morš pridet..
aja zanima me cena za striženje in barvanje..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
če imaš dolge lase cca.10k. Za barvanje je res ful dobra in jest je ne zamenjam za nobeno drugo, rajš čakam 14 dni da je frej kot da bi me kera druga vzela. Jest grem ravno naslednji petek spet k njej, ker do takrat je pa že polno zasedena.
...Naj bo vsak do sebe plemenit Čist in brez okov...
***Ally*** napisal/-a:Jaz pa hodim v Mariboru k Marku Matjažu, striže me pa Miloš pa mi je ful faca, vedn upošteva želje, pa za vsako stvar vpraša preden jo naredi. Res pa je da je meni ful drago tam...ampak zaenkrat še vztrajam ker sem se nekaj časa tudi doma barvala pa ni blo ok.
a hodiš to cut n go al na gosposko? ker se mi zdi, da ima sedaj miloš to preko... jaz sem se osebno pri markotu strigla...je dober frizer za ekstremne in ekstravagantne frizure...ki pa niso za vsak dan.. meni nekak ni znal naredit tako kot sem hotela...ponavadi nisem bila zadovoljna...je pa res, da imajo zelo kvalitetno lasno kozmetiko(loreal in kerastase)...ampak jo ima sedaj tudi veliko drugih salonov v mb...med drugim tudi oba salona v katerih se jaz friziram...
v cut n go odkar je miloš tam...ampak zadnje čase sem ful nezadovoljna. Grozno barvo mam na glavi...saj res da sem si sama zbrala ampak lahko bi povedal da nebo dobro...pa tudi s frizurco nisem bla neki ful zadovoljna, mogoče res ker nimam neke odpičene. Mi je ful škoda ker mi je ful faca človek...samo zaradi tega še ne morem okoli hodit kot strašilo.
Kje pa se zdaj friziraš? Ker meni je tudi ta kozmetika zelo všeč...
klea_zvezdica napisal/-a:evo u kranju je en ful dobr frizer Huso. Frizerski studio se imenuje Stylepeople, pa je men tm ful uredu, on me je sicer strigu k še ni meu svojga salona... ampak zdej grem v kratkem se ke pustrišt pa poštrihat, pa vm poročam če je šekr tok dobr. če ma pa kera izkušne z njim, pa prosim če mal napiše.
kje pa je ta frizerski salon v Kranju? k prvič slišm zanj
mi tu
Ma kera telefonsko od Husota,Style people??? Nujno rabim! Pa še zanima me kolk je kaj drag? 15jurčkov je dost,ali več?
''Huso'' oz. frizerski salon StylePeople je na Tavčarjevi 14 ... To je tm zraven točilnice parfumov pa une trgovine s kičem, ki je bla včasih v Storžiču.
tel. št je pa 04/ 202 57 15 in še mobitel 031 214 417.
Mislm, da bo 15 000 čist zadost ja...
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Leeloo87 napisal/-a:Zivjo! Mene pa zanima a mi lahko kera pove stevilko od gustija oz. od salona, kjer dela? Jz vem samo da dela za playboy...
Tale Gusti je delal vcasih v saloni Tijeras (al neke talkega), zdaj pa dela v salonu Las Vegas. Pa ne vem ce se je salon preimenoval al je on sel drgam strict.
Lih sm prsla od frizerja in sm cist zalublena u svojo novo frizurco, k sicer ni dost drgacna k ponavad, ampak lih tok mal bl stopnicasta da ni ciiiist ista Ze ene 6 let se strizm pr Stevotu na Igriski in me prou vedno dobr postrizejo.