Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

barbkaa napisal/-a: ne pa zdaj s tistimi : ja, ona je njega zapeljala, ona je kriva,...
on je pa se pustil, nadaljeval,...

tega nisem nikjer rekla. ne polagaj mi besed kakor se ti zljubi!!!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Mene samo zanima kako bi se ona počutila če bi bila poročena, pa da ji tko mož dela! S tem da bi njegova ljubica pisala tukaj...na Cosmotu...

To pa lahk pričakuje...Vse se vrača, vse se plača, slabe stvari delat se ne splača, pride dan, k ti si tarča, vse se vrne, vse se obrne...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

Clooney :bussi:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

claire napisal/-a:
barbkaa napisal/-a: ne pa zdaj s tistimi : ja, ona je njega zapeljala, ona je kriva,...
on je pa se pustil, nadaljeval,...

tega nisem nikjer rekla. ne polagaj mi besed kakor se ti zljubi!!!

jao, kdo je reko, da si ti tak komentirala... nasplošno sem govorila :D ne išči prepira.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ pol pa piši razumljivo.
"jaz pa nebi rekla da je tak" se je menda pa navezovalo na moj zgornji post.
al ti pač tak pišeš?

ok nima veze: OT.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ kakor za koga. :D
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Pomoje je tega varanja kar veliko. Jaz osebno bolj obtožujem tistega, ki vara, ne tistega, ki je z nekom, ki vara.
Ne morem pa se sprijaznit z dejstvom, da ene to počnejo zaradi denarja.

Imam prijateljico, ki je imela 7letno razmerje s poročenim moškim. Tu ni šlo za denar. Mislim, da tudi za sex ne, če ne najbrž ne bi vstrajala toliko časa in bi si poiskala vmes še koga drugega in mlajšega. Razlika v letih je bila 15 let. Punci je bil ta moški neznansko všeč in se je spustila v razmerje z njim ne glede na to, da je bil poročen. Ne vem kaj točno je takrat pričakovala. Niti ne vem za njega, če ni takrat le izkoristil priložnosti. Vem pa, da sta se drug v drugega zaljubila.
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lamia »

No, js bi rekla, da razumm ženske, ki so ljubice ( zaradi ljubezni) :) Dejansko se loh zatrapaš v enga pa je čist useen al je samski al poročen al u zvezi. In takrat ne razmišljaš ravno trezno :) Sj pol ti je žou, pa si priznaš, da si neumn, pa da si nevemkaj pričakovou, on te je meu pa sam za sex. Zdj kar se tiče pa tebe zaljubljena50 in nevemkdo, pa tko no...zdj, če to delata zarad denarja sta res mal kur**ce ( pardon my french), če pa delata to zarad tega, ker se radi počutita tko posebno, ko vaju razvaja, pelje po hotelih,izbira vaju pred ženo in družino...pol pa morata mal zrastt in dozoret v glavi in ugotovit, da ni smisel življenja to, da daš noge narazn enmu starčku. Se opravičujem, če sem vaju užalila, ampak to je pač moje mnenje (:
And I'd give up forever to touch you.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Pomoje, če si zaljubljen, da tudi ne razmišljaš kaj dosti. Mogoče se enkrat strezneš in ugotoviš, da nikamor ne pelje. Sicer težko pametujem, ker v takšni vezi nisem bila. Prijateljica vem, da je končala razmerje, ker ni videla prihodnosti, ker si niti on in niti ona nista želela, da bi on zapustil svoje otroke, ki jih je imel rad, da bi odšel iz svoje prečudovite hiše novim borbam naproti. Vem da sta bila takrat oba v solzah, a ona ni hotela varati, zato se je odločila samo za fanta.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

claire napisal/-a:on je prasec, za tebe pa niti nimam besede (nekaj vsaj trikrat hujšega od njega).

raje reci, da imaš srečo! :D
NattyVIP
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NattyVIP »

ja res je, ce se zaljubis se pac zaljubis in tkrt ne gledas na nic. js sm se ko sm bla smrklja slabih 18 zaljubila v tipa ki je mel punco, otroka pa je bil komi par let starejs od mene. in sva se dobivala cca 1x na mesec - seksala pa nisva nikoli, pisala sms tko vcasih, ampak strast je kr bla... je ugasnila sele po treh letih, vmes sm js mela zvezo in tkrt mu nism odpisovala na smse (on je bil tkrt ze samski ker ga je punca pustila, ker je pa ona spoznala nekoga x) potem sm pa koncala zvezo in sla k njemu, tudi do seksa je tkrt prislo, tok da sm vidla kaj bi blo zdej ko bi bla lahko dejansko skupaj - ni se izslo... tkrt sm ugotovila da ni moj tip moskega ko se je izkazal za povsem drugacnega kot prej (doh). da ne omenjam, da mi je potem se leto po mojem mrku tezil, tok da sm mogla cifro zamenjat.

js ne obsojam nobenega bolj - mislim, da sta v takih stvareh oba enako kriva ker se OBA zavedata kaj pocneta. ce bi lahko, bi pa punca rekla da se ne bo vec dobivala z njim, ce ze on ne more kaj takega rect. meni je tisti vedno rekel, da me v nic ne sili in da naj se zavedam situacije, pa sem sama rinila ker sm bla tok nora nanjga. tko da ce bi mela tkrt to pamet k jo mam dons (hm hm) bi nehala s spogledovanjem tisti dan ko sm zvedela da je zaseden... ampak na napakah se ucimo pravijo.
sicer pa sem tudi doma mela tak problem in mogoce sem zato podzavestno sla v to iz nekega mascevanja al kaj vem kaj...mi je pa iskreno zal za vse skupaj.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dorothea »

Pri meni to sploh ne bi šlo. Nikol si ne bi mogla zamislt sebe kot neko drugo deklino, ki z njo samo spi, drugo (ženo ali punco) pa vozi naokrog in se z njo kaže v javnosti, mene bi pa nekje na skrivaj podrl in šel domov. Se preveč cenim. Pomoje to počnejo samo punce, ki so nesamozavestne, da bi si zgradile svojo zvezo in jo furale se pa raje skrivajo za "propadlimi" zvezami. Pa tut moški, ki to počne nima čisto nič spoštovanja do žene, svojih otrok in na koncu koncev sam do sebe, ker noben, ki ceni sebe in svojo zvezo se ne bi spuščal na tak nizek nivo kot je varanje.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

claire napisal/-a:že to, da bi se NAJPREJ zaljubila vanj, šele NATO pa izvedela,da je poročen, bi ti pa menda ja dalo vedeti...

Seveda, in ker smo ljudje 100% racionalne osebe, bi bilo vse kristalno jasno in logično?

claire napisal/-a:^^ zato, ker ve kaj on dela in je nič ne peče vest. jaz sem vedno negativno nastrojena proti takim, ki imajo vezo z nekom, ki je že v vezi. sigurno sta oba kriva, a da ona to mirno trpi je zame "hujši" zločin (no ali pa vsaj enak no- sem malo potuhtala. :) )

ampak tu je v igri še denar- to njo dela še večjo p******.

Kaj ti ni jasno :? A to, da njega nič ne peče vest, je bolje kot to, da nje ne? To, da on njej da denar, je bolj sprejemljivo kot to, da ga ona vzame? Ne zagovarjam tega, da se dekleta vede spuščajo v zveze s poročenimi moškimi, pa tudi ne menim, da niso ničesar krive, ampak dejstvo je, da je moški tisti, ki vara, dekle pa samo primerna 'kandidatka'. Na prvem mestu je moški tisti, ki bi ga morala peči vest, saj on nima spoštovanja do svoje partnerke. Ne moreš tudi enačiti dekleta, ki je s takim moškim tako malo za foro, kot pa dekleta, ki se je zaljubila v tega moškega.
Every rose has its thorn
Odgovori