barbkaa napisal/-a: ne pa zdaj s tistimi : ja, ona je njega zapeljala, ona je kriva,...
on je pa se pustil, nadaljeval,...
tega nisem nikjer rekla. ne polagaj mi besed kakor se ti zljubi!!!

Dejansko se loh zatrapaš v enga pa je čist useen al je samski al poročen al u zvezi. In takrat ne razmišljaš ravno trezno
Sj pol ti je žou, pa si priznaš, da si neumn, pa da si nevemkaj pričakovou, on te je meu pa sam za sex. Zdj kar se tiče pa tebe zaljubljena50 in nevemkdo, pa tko no...zdj, če to delata zarad denarja sta res mal kur**ce ( pardon my french), če pa delata to zarad tega, ker se radi počutita tko posebno, ko vaju razvaja, pelje po hotelih,izbira vaju pred ženo in družino...pol pa morata mal zrastt in dozoret v glavi in ugotovit, da ni smisel življenja to, da daš noge narazn enmu starčku. Se opravičujem, če sem vaju užalila, ampak to je pač moje mnenje (:
claire napisal/-a:že to, da bi se NAJPREJ zaljubila vanj, šele NATO pa izvedela,da je poročen, bi ti pa menda ja dalo vedeti...
claire napisal/-a:^^ zato, ker ve kaj on dela in je nič ne peče vest. jaz sem vedno negativno nastrojena proti takim, ki imajo vezo z nekom, ki je že v vezi. sigurno sta oba kriva, a da ona to mirno trpi je zame "hujši" zločin (no ali pa vsaj enak no- sem malo potuhtala.)
ampak tu je v igri še denar- to njo dela še večjo p******.