haley napisal/-a:Jaz tudi pravim, da naj vsak dela tisti faks, ki ga veseli!
Je pa res, da marsikdo dobi o določenem faksu napačno predstavo, ker študentje te fakultete začnejo govorito negativno o njej in pol seveda marsikdo ne ve kar je res in kaj ne.
Jah zdej ne vem kaj je za vas negativno. Če nekdo govori, da nima pojma kaj bo s svojim faksom po diplomi delal, jah sori ta človk je zame nesposoben. Sem naštela ene par stvari kako lažje prit do službe. ampak ok, take primerke najdeš povsod, na vsakem faksu. Moja sestrična npr. je končala ekonomijo in išče službo že kr neki časa, ker je prej 3 leta delala samo po trgovinah, lokalih in podobno in valda nima nobenih izkušenj, nikjer se ni mela priložnost izkazat...
Zdej če se vam zdi negativno to, da nekdo govori, da se uči za en predmet par dni in ga nardi, je spet vprašanje zakaj se vam to zdi negativno. Kokr sm že rekla, mi mamo tok enga sprotnega dela, da je logično, da pol ne rabmo 1 mesc učenja za en predmet kot na pravu recimo. Da se pa nekdo uči samo dopoldne, popoldne pa vsak izpit naredi, tega pa ne verjamem. Sploh pa ne vem od kod slište take izjave, ker od ljudi, ki jih jaz poznam s fdvja noben ne jamra kok je ta faks lahek, ampak kok je ta izpit zaje ban, pa un izpit zaje ban... nekak mam filing da te govorice o lahkosti fdvja večinoma širijo tisti, ki sploh niso na fdvju. Zakaj, to je pa že druga zgodba

. No ampak važn, da je zainteresirancov za FDV velik