Fakulteta za družbene vede

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

*mala* napisal/-a:Leta 2006 so bila taka povprečja, kot sem navedla, za ostala leta žal nisem še našla (bom pa probala, verjem :D).

Je pa tisto prav izračunano, sem šla "na roke" prevert :D

En LINK o rezultatih mature let 2003 in 2004.

najdi še za ostala leta. Drugače pa tu so izpostavljene samo boljše gimnazije, tle pa nismo samo študentje, ki smo vsi iz boljših gimnazij mar ne? Poišči povprečje vseh gimnazij, pol se pa loh naprej pogovarjava :wink:
Zadnjič spremenil evva, dne 29. Dec. 2009 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

haley napisal/-a:Joj a se morte prerekat zarad tega...zgleda, da je fdv najbolj priljubljen faks :D

Sej pravim, da je ful zainteresirancev za FDV, samo, ker si nočjo tega priznat, ampak je to več kot očitno! :D
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Hja, potem si pač 2x pdb, kar pa tudi ni nadpovprečno. Ne bod no uzaljena, saj se samo pogovarjamo. In ne, jaz zate nisem draga ;)
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

snezinka* napisal/-a:Hja, potem si pač 2x pdb, kar pa tudi ni nadpovprečno. Ne bod no uzaljena, saj se samo pogovarjamo. In ne, jaz zate nisem draga ;)

Zakaj bi bla užaljena, seveda da debatiramo, to je samo forum ;) Torej če si dvakrat pravdober si že nadpovprečen, menda je ja jasno, da je 3 povprečna ocena :roll: ...in ja, meni so vsi, ki so tako zelo zainteresirani za FDV dragi :D
Zadnjič spremenil evva, dne 29. Dec. 2009 14:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

evva napisal/-a:
haley napisal/-a:Joj a se morte prerekat zarad tega...zgleda, da je fdv najbolj priljubljen faks :D

Sej pravim, da je ful zainteresirancev za FDV, samo, ker si nočjo tega priznat, ampak je to več kot očitno! :D

Mogoče bo pa drugo leto ful navala na fdv zarad tega :lol: :D

evva kater letnik si zdej?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

evva napisal/-a:najdi še za ostala leta. Drugače pa tu so izpostavljene samo boljše gimnazije, tle pa nismo samo študentje, ki smo vsi iz boljših gimnazij mar ne? Poišči povprečje vseh gimnazij, pol se pa loh naprej pogovarjava :wink:

Ti povem za podatke za 2006, ti ni kul (ki jih ravno včeraj gledala za sestrično), ti najdem za 2003 in 2004 (ko mislim da ti delala), ti spet ni kul.

Pa že v prvi objavi glede povprečja mature sem napisala da je POVPREČJE VSEH SREDNJIH ŠOL NA SPLOŠNI MATURI 19-20 točk. Samo na večini gimnazij je pa povprečje okoli 22. Kje sem napisala drugače?

Pa 22 točk na maturi zame ni nadpovprečno. :wink: ali je zate le 19-20 povprečno, 21-34 nadpovprečno, 10-18 pa povprečno, al kak to?

EDIT: link za 2006
Zadnjič spremenil *mala*, dne 29. Dec. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

3. :wink: . Za naval mi je pa vseeno, važn, da js diplomiram :wink: .
Zadnjič spremenil evva, dne 29. Dec. 2009 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:
evva napisal/-a:najdi še za ostala leta. Drugače pa tu so izpostavljene samo boljše gimnazije, tle pa nismo samo študentje, ki smo vsi iz boljših gimnazij mar ne? Poišči povprečje vseh gimnazij, pol se pa loh naprej pogovarjava :wink:

Ti povem za podatke za 2006, ti ni kul (ki jih ravno včeraj gledala za sestrično), ti najdem za 2003 in 2004 (ko mislim da ti delala), ti spet ni kul.

Pa že v prvi objavi glede povprečja mature sem napisala da je POVPREČJE VSEH SREDNJIH ŠOL NA SPLOŠNI MATURI 19-20 točk. Samo na večini gimnazij je pa povprečje okoli 22. Kje sem napisala drugače?

Pa 22 točk na maturi zame ni nadpovprečno. :wink: ali je zate le 19-20 povprečno, 21-34 nadpovprečno, 10-18 pa povprečno, al kak to?

Kul so podatki, hvala, saj si sama rekla, da boš poiskala še za druga leta, kaj se zdej buniš? :roll:
Torej ugotovili smo, da je povprečje splošne mature 19-20 točk in ker vemo da je splošna matura pogoj za vpis na uni faks, je verjetno to povprečje, ki se upošteva a ne? Jaz si nisem nič izmislila lej, govorim o podatkih, ki so dani.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

evva napisal/-a:
snezinka* napisal/-a:Hja, potem si pač 2x pdb, kar pa tudi ni nadpovprečno. Ne bod no uzaljena, saj se samo pogovarjamo. In ne, jaz zate nisem draga ;)

Zakaj bi bla užaljena, seveda da debatiramo, to je samo forum ;) Torej če si dvakrat pravdober si že nadpovprečen, menda je ja jasno, da je 3 povprečna ocena :roll: ...in ja, meni so vsi, ki so tako zelo zainteresirani za FDV dragi :D

No, meni osebno biti pdb ni nadpovprečno. Zakaj? Ker si lahko tudi komaj pdb, šteje se ti pa isto, kot da bi bil skoraj odl. Tudi sama se ne štejem pod nadpovrečneže, pa sem bila pdb (pa ne komaj).

Sicer sem pa sama glede teh pik govorila tudi za ostale faxe, ne samo za fdv (jih je ogromno na istem glede tega). Debata je pa blazno zanimiva iz enega samega razloga - ker se vi res trudite, da bi nas prepričali, da je fdv nadpovprečen v vseh pogledih. In na splošno nimam nič proti faxu, ki ga obiskujete, vazno da vas veseli (sem tudi sama nekaj časa razmišljala o novinarstvu), samo dvomim, da se bo ta stereotip o fdv-ju kdaj zabrisal, predvsem zato, ker vaši študentje o svojem faxu govorijo negativno. Torej nekaj bo ze na tem.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

snezinka* napisal/-a:
evva napisal/-a:

No, meni osebno biti pdb ni nadpovprečno. Zakaj? Ker si lahko tudi komaj pdb, šteje se ti pa isto, kot da bi bil skoraj odl. Tudi sama se ne štejem pod nadpovrečneže, pa sem bila pdb (pa ne komaj).

Sicer sem pa sama glede teh pik govorila tudi za ostale faxe, ne samo za fdv (jih je ogromno na istem glede tega). Debata je pa blazno zanimiva iz enega samega razloga - ker se vi res trudite, da bi nas prepričali, da je fdv nadpovprečen v vseh pogledih. In na splošno nimam nič proti faxu, ki ga obiskujete, vazno da vas veseli (sem tudi sama nekaj časa razmišljala o novinarstvu), samo dvomim, da se bo ta stereotip o fdv-ju kdaj zabrisal, predvsem zato, ker vaši študentje o svojem faxu govorijo negativno. Torej nekaj bo ze na tem.

no to kaj je zate osebno povprečno in kaj nadpovprečno je druga zgodba, ampak pustmo to...
Eh men je za stereotipe čist vseen, ker študiram tisto, kar mi je zanimivo, vidm pa da je dosti zainteresirancov za FDV iz drugih fakultet, zanimivo res. Sej po moje nisi edina, ki si hotla na fdv.
Kaj pa študiraš sedaj če smem vedet snezinka?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz tudi pravim, da naj vsak dela tisti faks, ki ga veseli!
Je pa res, da marsikdo dobi o določenem faksu napačno predstavo, ker študentje te fakultete začnejo govorito negativno o njej in pol seveda marsikdo ne ve kar je res in kaj ne.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

evva napisal/-a:Eh men je za stereotipe čist vseen, ker študiram tisto, kar mi je zanimivo, vidm pa da je dosti zainteresirancov za FDV iz drugih fakultet, zanimivo res. Sej po moje nisi edina, ki si hotla na fdv.

Zakaj se sklepa, da kdo hotel na FDV? :D :lol:

haley- Ne vem, če meni najboljša kolegica iz gimnazije reče, koliko se uči, kaj se učijo, mi kaže zapiske parim predmetom- zakaj ji ni za verjet? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

haley napisal/-a:Jaz tudi pravim, da naj vsak dela tisti faks, ki ga veseli!
Je pa res, da marsikdo dobi o določenem faksu napačno predstavo, ker študentje te fakultete začnejo govorito negativno o njej in pol seveda marsikdo ne ve kar je res in kaj ne.

Jah zdej ne vem kaj je za vas negativno. Če nekdo govori, da nima pojma kaj bo s svojim faksom po diplomi delal, jah sori ta človk je zame nesposoben. Sem naštela ene par stvari kako lažje prit do službe. ampak ok, take primerke najdeš povsod, na vsakem faksu. Moja sestrična npr. je končala ekonomijo in išče službo že kr neki časa, ker je prej 3 leta delala samo po trgovinah, lokalih in podobno in valda nima nobenih izkušenj, nikjer se ni mela priložnost izkazat...
Zdej če se vam zdi negativno to, da nekdo govori, da se uči za en predmet par dni in ga nardi, je spet vprašanje zakaj se vam to zdi negativno. Kokr sm že rekla, mi mamo tok enga sprotnega dela, da je logično, da pol ne rabmo 1 mesc učenja za en predmet kot na pravu recimo. Da se pa nekdo uči samo dopoldne, popoldne pa vsak izpit naredi, tega pa ne verjamem. Sploh pa ne vem od kod slište take izjave, ker od ljudi, ki jih jaz poznam s fdvja noben ne jamra kok je ta faks lahek, ampak kok je ta izpit zaje ban, pa un izpit zaje ban... nekak mam filing da te govorice o lahkosti fdvja večinoma širijo tisti, ki sploh niso na fdvju. Zakaj, to je pa že druga zgodba :roll: . No ampak važn, da je zainteresirancov za FDV velik :D
Zadnjič spremenil evva, dne 29. Dec. 2009 15:32, skupaj popravljeno 2 krat.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

evva napisal/-a:no to kaj je zate osebno povprečno in kaj nadpovprečno je druga zgodba, ampak pustmo to...
Eh men je za stereotipe čist vseen, ker študiram tisto, kar mi je zanimivo, vidm pa da je dosti zainteresirancov za FDV iz drugih fakultet, zanimivo res. Sej po moje nisi edina, ki si hotla na fdv.

Sj sm rekla, da je vazno, d je vam všeč. Sicer sm pa o novinarstvu sanjala na začetku (1. letnik gim), potem pa sem si čist druge plane v naravoslovnih vodah zamisnla, ker me je to začel zanimat in nism niti pomisnla več na karkol v druzboslovju. Tko da ja, študiram na naravoslovnem faxu, ampak se ne bom kle izpostavla (čist zarad zasebnosti na forumu). Če te pa res zanima pa...veš kam prašat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:
evva napisal/-a:Eh men je za stereotipe čist vseen, ker študiram tisto, kar mi je zanimivo, vidm pa da je dosti zainteresirancov za FDV iz drugih fakultet, zanimivo res. Sej po moje nisi edina, ki si hotla na fdv.

Zakaj se sklepa, da kdo hotel na FDV? :D :lol:

snezinka* napisal/-a:In na splošno nimam nič proti faxu, ki ga obiskujete, vazno da vas veseli (sem tudi sama nekaj časa razmišljala o novinarstvu)

Mala ne mi samo rečt, da na matematičnem faksu nič ne berete ampak samo računate :D
Odgovori