ej če pa jest česa ne prenesem so pa to reklame za dormeo, kosmodisk,
pa razne za hujšat=)elite sauna belt, abking pro.
če je pa kašn dobr film pa itak vse.
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
Men je pa ful dobra ta za Mobitel tanova ... Ko sedita na avtobusu, pa punca reče, da bo zdej šla. Pa se obrne k fantu, pa reče, če ji da mobitel. Heh, in on ji da cel mobitel. Ful mi je simpatična.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Latte napisal/-a:Sm opazla da mi je najbolj všeč una reklama proti kajenju, za help, k usi pihajo tiste... (no kako se jim že reče, k jih pihajo na rojstnih dnevih?)
je, meni tud
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
Men je pa una zoprna, ko kaže kako je en razvil nevem kakšno sper in oh in sploho zobno ščetko .... neki v zvezi s zračnimi blazinicami na supergah ma tud
Joooooooj, men gre pa tista za Silan tok na jetra al kaj je že.. "Ooooo, kako luškan fant...in kako diši njegova majica!" Pol pa tist: "Le kaj uporablja njegova mama?" Pa kar po naključju ima v torbi Silan in tko položen, da se ga ja celega vid...Al pa da bi v resnici že zdavnaj ven padu.
skinny napisal/-a:aja, točno. pa tista reklama od pedigree mi je luštkana. ko na koncu reče "psi so zakon".
Men tut ful.
Se mi zdi pa komična reklama za sanjsko žensko v revijah, ko maš v belem oblečeno in vso nedolžno gor žensko, ki je bla par mescev nazaj vsa horny v playboyu. Come on, who are you kidding?
Pa una mi je zabavna, sej ne vem za kaj je... K stoji tip pred polico praškov al česa že in reče: ''Jaz sem Janez Novak'', pa tok lepo je sinhronizirano...
Men je pa zdej ena fulll lušna za paštete pa za salamce ... Tko eni mali pisani možicli oz. eni kjutkoti tm neki skačejo ... Pol na koncu pa neki ... Mami dej nam salamce NJAMI ... Neki tazga no ... jst skor umrem zravn ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Applebitecc napisal/-a:Pa una mi je zabavna, sej ne vem za kaj je... K stoji tip pred polico praškov al česa že in reče: ''Jaz sem Janez Novak'', pa tok lepo je sinhronizirano...
meni tut!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
meni gre pa fuuuul na živce reklama za nek avto, k ena ženska štopa pa jo pobere en tip s ful starim avtom, pol se pa ona tk histerično dere: ustaviiiiiiii bi najrajš tv vrgla skoz okno ko vidim to reklamo
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš... 9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
dajcy napisal/-a:meni gre pa fuuuul na živce reklama za nek avto, k ena ženska štopa pa jo pobere en tip s ful starim avtom, pol se pa ona tk histerično dere: ustaviiiiiiii bi najrajš tv vrgla skoz okno ko vidim to reklamo
Sej ne misliš une za Toyoto, k je v bistvu tip preoblečen v eno hudo bejbo? Ker se valda Toyota nikol ne pokvari, hehe... (Toyowa owner here ) Ker una je totaaaaalno huda men, pa sem se zdaj na njo spomnila.