da mu pride v usta
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
littledevil pa kaj je tvoj problem? A ni nobena nikol naredila tistega, k si ti hotel al kaj?
Men je to ql, njemu je vseeno ali pogoltnem ali ne.
Drugač uresničim kakšno njegovo fantazijo (željo, fetiš), če tudi on katero men
(seveda o določenih stvareh prej govoriva, da oba uživava in ni glede nobene stvari neprijetno - ker tudi ni neprijetne stvari..). Čeprav pri nama že od začetka vse -poteka- "naravno", sproščeno, preverzno
.
Bodite preverzni in uživajte
Men je to ql, njemu je vseeno ali pogoltnem ali ne.
Drugač uresničim kakšno njegovo fantazijo (željo, fetiš), če tudi on katero men

Bodite preverzni in uživajte

littledevil napisal/-a:rositaviolet napisal/-a:Mojemu je všeč da pojem ampak me ne sili .
Pač če hočem. včasih enkrat na mesec približno, drugače pa ne-![]()
Mi ni nevem kako dober okus.
ko ti primankuje vitaminov in beljakovin, le pogoltni
samo res, kaj pa tebe moti? če punci paše, naj kar. kot da je to stvar koga tretjega. ne, to je stvar med partnerjema, še več, stvar punce. če ženska nima kompleksov pred moško spermo, jo bo pogoltnila. in tu ni nobene prisile s strani partnerja, samo volja punce.
če bi mene fant silil, naj požrem, tega res nikoli, ampak nikoli nebi naredila. ker pa je njemu vseeno (bolj ali manj) tudi to včasih storim. in ne zaradi tega ker bi meni primanjkovalo vitaminov.

očitno eni ne znate uživati v seksu. ker če bo punca začela fanta oralno zadovoljevati z neprestano mislijo ''ah, kaj pa če mu bo prehitro, kaj pa če mi malo v usta? faaaj, kako nagravžna je ta sperma...'' se nikoli ne bo sprostila in nudila fantu užitka, ki si ga 'zasluži'.
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Jaz sem se na začetku kar malo bala kakšen bo okus, glede na to, da mi je skor večina prijateljic reklo, da se jim sperma gnusi, da ima nagravžen okus itd. Fant me ni silil, da bi mi špricnil v usta, ampak sem sama želela. Meni je okus sperme všeč... zmeraj jo rada pogoltnem. Je del njega in se mi ne gabi.
Pain is temporary, glory is forever!
- diablo_girl
- Sramežljivka
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
-
- Komunikatorka
- Kraj: Slovenija