Yazmeen napisal/-a:S tem se pa strinjam, res majo mal smešne fore. Prčakujejo, da boš po 30-ih urah vožnje vozu k profesionalc, da ti ne crkne avto in take fore

Ma lahko vozš 30 let, pa ti crkne avto.
Kašne izkušnje mate pa s tovornakarji? Jst bi jih najraj ukinla, vse po vrst. To tok izslijujejo, da res ni, pa cela cesta je njihova
Lih včeri grem čez prehod za pešče, k mi je en tip ustavu (recmo tam okol 35let), pa mu crkne avto. Ga pogledam in se zasmejem, pa je tko res simpatično skomignu z rameni in se smeju nazaj

to se res lah zgodi vsakmu, sploh npr če voziš avto ki ti še ni čisto poznan.
Kar se pa tovornjakarjev tiče, je pa moja edina prometna nesreča ta, da me je dejansko tovornjak zrinu (dvopasovnica). Sem samo vesela za moje reflekse in da sem odreagirala tako kot sem (bi se lahko hujše končalo) in je bil rezultat samo malo podrajsan avto. Tip pa nek šaban, vozu z levo roko, se menu po mobitelu in je gledu na cesto glih tolk kokr jez redno hodim v cerku
S tovornjaki sem mela še enepar takih zanimivih, recimo na trojanskem klancu, jez gor, un dol... In mu pri ovinku (njegov desno, moj levo) začne zadnji konec odnašat ven proti meni... Ravno tko hvala za reflekse in reakcijo, zgrešila sva se pa za 10cm.
Naslednja srečna fora vključuje petrolovo cisterno in enega jako brihtnega starčka, ki se je v jutranji gužvi (proti ljubljani) odloču obračat avto (na cesti, kjer je omejitev 90!)... No tip začne obračat, pa je pravokotno na cesto, ko jez opazim drvečo cisterno... si itak mislim da bo stari pogledu desno predno bo zapelju na cesto, ampak sm se hudo zmotla (enim se očitno ne zdi potrebno pogledat če imajo sploh frej cesto)
Ta avto je bil dva pred mano, jez sm svojega umaknila kolikor se je dalo desno

... Cisterna s polno hitrostjo prileti v starega in skupaj drsita proti mojem avtu, spet tistih bogih 10cm fore, priletela sta pa v avtobus, ki je bil za mano. Ko smo šli ven pogledat a je z vsemi ok, me pogleda voznik avta pred mano in reče 'sva mela mal sreče, a?

'
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep