Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^Ma sej u praksi tega noben ne dela... Usaj v avtošoli se malo potrudiš in počakaš :) ... Ampak raje, da ljudje začnejo pri 3 sekundah in se te sekunde vedno bolj zmanjšujejo, kot pa da začnejo pri 1 sekundi in sčasoma ljudje niti več čakali ne bojo :wink: (pa že zdej redkokdaj sploh čakajo...)
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Hyades »

[vanessa] napisal/-a:js slišim prvič za to.. sej je neumna fora, kr če je fraj cesta zakaj bi mogli čakat ku bebci (in za nami bi se delala vrsta)? :roll:

Ker je zato stop crta.. bistvo je, da se ustavis in da locis stop znak od tistega prednosnega (mislim trikotnika hmm).
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

hja..odvisno kje je znak stop..če je dovolj pregledna cesta da bi bil trikotnik dovolj, js že pred križiščem poškilim če kdo gre in če ne kr šibam...na nepreglednih koncih se pa raje ustavim in dobr pogledam kot da me en napiči.. :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

wdn!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:sploh te ne naučijo vozit.
in kdo razn avtošole se še ustavi pred črto stop? nobedn!

Res je :)). Odkar imam izpit sem se res ustavila samo ene parx..
Se prvi dan sem jo prevozila (nekje bogu za nogo, crta stop, okoli pa gozdovi.. amm?) in me je zrlo ful celi dan..

Ampak se navadis, ker vidis da je AS nerealna rec..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

~NIA~ napisal/-a:pa ti crkne avto pa padeš. še mojmu fotru k ma že 30 let izpit mu crkne avto, pa kaj? alpa nevem, prevoziš polno črto.. v realnem lajfu se nebo svet podru če boš kdaj zarad česarkol zapeljal malo čez črto v naselju ali v križišču..

Avto ti lahko 2x crkne. Če ti crkne 3x, padeš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

to..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a: parkirajo zmeri vzvratno, skos buljo v špegle, nikol ne rikvercnejo na glavno cesto..

Ammm jaz srcno upam, da ja! Ker v spegle MORES gledat, halo? Kaka izjava je bila to? Se posebej ce gres kaj prehitevat, vozis hitro ipd. Oh moj bog.

In meni je precej lazje na rikverc parkirat, sem probala parx na nos in je bolj zaje..

In res upam, da nikoli ne rikvercajo na glavno cesto, ker je.. hm glavna? In pride takoj do kaksne nesrece..
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Hyades napisal/-a:In res upam, da nikoli ne rikvercajo na glavno cesto, ker je.. hm glavna? In pride takoj do kaksne nesrece..
to je res ena bolj neumnih stvari, ki jo učijo v AŠ, ker kreten res tako obrača avto :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

keepsake napisal/-a:
Hyades napisal/-a:In res upam, da nikoli ne rikvercajo na glavno cesto, ker je.. hm glavna? In pride takoj do kaksne nesrece..
to je res ena bolj neumnih stvari, ki jo učijo v AŠ, ker kreten res tako obrača avto :?

če greš rikverc na glavno cesto je to prekršek in plačaš kazen če te uhvatijo :wink: vem mam bajto na glavno cesto in so fotra že dvakrat uhvatili ko so se kopi mem pelal.ampak nimaš kej, še zmer hodmo rikverc ker drgač ne moreš.tko, da valda če se šteje zadeva kot prekršek te morjo naučit, d atega ne smeš delat oziroma na glauni tega ne smeš narest.sicer pa ni tok glupo,ker maš paciente, k ti na Dunajsko urikverc uletijo,jst pa 60 notr :roll:

zakaj ustavt pred stop znakom?zarad varnosti.Če se ustavš pred stop znakom oziroma pred črto in potem zapelješ korak naprej do polja vidljivosti, si bolj varno pripeljal,kot če direkt zapeleš in bremzaš na velik do polja vidljivosti.Resda ta razlika ni tok velka, ampak se lahko prec pozna.
če pač rečejo tko, pelješ v AŠ tko.Pol pa itak nben ne ustaula, tud jst ne,razen če je kšn čudn križišče/zebra.....
vanessa, pri takih stvareh, je najboljš, da čimmanj gledaš na to kaj drugi za tabo praujo!al se obešajo na troble, al si lase puljo, al se po tleh mečejo....Tvoja varnost je prva.jst ne jebem teh žiucou za mano!še boljš, naj se obes na troblo,ponavad zarad tega ker nočem izsiljevat ko zavijam, pa mu bom pol pelala striktno po omejitvi,če ne še kšn kilometrčk na uro manj!Pa naj ga u norišnco pelejo če se prej ne zna spokat od doma al od bilokje! :roll:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

~NIA~ napisal/-a:jst tko al tko vozim čist drgač kot v AŠ..

nevem.. recimo ena znanka je padla sam zato ker se je ukopala v sneg.
pa dej, a ko bom pa v realnem življenju se ukopala v zveže zameten nesplužen sneg bom pa do aprila tm pustila avto da se sneg odtaja?!

čist nerealni so. nihče ne vozi v praksi tko kot v AŠ.

pa ti crkne avto pa padeš. še mojmu fotru k ma že 30 let izpit mu crkne avto, pa kaj? alpa nevem, prevoziš polno črto.. v realnem lajfu se nebo svet podru če boš kdaj zarad česarkol zapeljal malo čez črto v naselju ali v križišču..

sploh te ne naučijo vozit.
in kdo razn avtošole se še ustavi pred črto stop? nobedn!

S tem se pa strinjam, res majo mal smešne fore. Prčakujejo, da boš po 30-ih urah vožnje vozu k profesionalc, da ti ne crkne avto in take fore :roll: Ma lahko vozš 30 let, pa ti crkne avto.

Kašne izkušnje mate pa s tovornakarji? Jst bi jih najraj ukinla, vse po vrst. To tok izslijujejo, da res ni, pa cela cesta je njihova :roll: Dons sm mela frej cesto, pred mano en prikoličar, jst ga grem prehitavat, un idiot pa voz po sred ceste :evil: Ja skor me je s ceste zrinu, jst sm se čist po robu pelala, na drug stran pa meter globok jark! Komi se mi je izšlo, da se nism vanga zabila, al pa s ceste zetela, kmetavzar neumn! Pa enkrat sm se mogla 15 km furat 50 za enmu, k se je tud vozu po sred ceste, da ga sploh nis mogu prehitet (tle so bol ozke ceste) in je šu povsod čist levo v ovink! Jst sm sam gledala, če bo kdo pršu, k bi se tko skištala, da ni res!
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Yazmeen napisal/-a:S tem se pa strinjam, res majo mal smešne fore. Prčakujejo, da boš po 30-ih urah vožnje vozu k profesionalc, da ti ne crkne avto in take fore :roll: Ma lahko vozš 30 let, pa ti crkne avto.

Kašne izkušnje mate pa s tovornakarji? Jst bi jih najraj ukinla, vse po vrst. To tok izslijujejo, da res ni, pa cela cesta je njihova :roll:

Lih včeri grem čez prehod za pešče, k mi je en tip ustavu (recmo tam okol 35let), pa mu crkne avto. Ga pogledam in se zasmejem, pa je tko res simpatično skomignu z rameni in se smeju nazaj :) to se res lah zgodi vsakmu, sploh npr če voziš avto ki ti še ni čisto poznan.

Kar se pa tovornjakarjev tiče, je pa moja edina prometna nesreča ta, da me je dejansko tovornjak zrinu (dvopasovnica). Sem samo vesela za moje reflekse in da sem odreagirala tako kot sem (bi se lahko hujše končalo) in je bil rezultat samo malo podrajsan avto. Tip pa nek šaban, vozu z levo roko, se menu po mobitelu in je gledu na cesto glih tolk kokr jez redno hodim v cerku :roll:
S tovornjaki sem mela še enepar takih zanimivih, recimo na trojanskem klancu, jez gor, un dol... In mu pri ovinku (njegov desno, moj levo) začne zadnji konec odnašat ven proti meni... Ravno tko hvala za reflekse in reakcijo, zgrešila sva se pa za 10cm.
Naslednja srečna fora vključuje petrolovo cisterno in enega jako brihtnega starčka, ki se je v jutranji gužvi (proti ljubljani) odloču obračat avto (na cesti, kjer je omejitev 90!)... No tip začne obračat, pa je pravokotno na cesto, ko jez opazim drvečo cisterno... si itak mislim da bo stari pogledu desno predno bo zapelju na cesto, ampak sm se hudo zmotla (enim se očitno ne zdi potrebno pogledat če imajo sploh frej cesto) :roll:
Ta avto je bil dva pred mano, jez sm svojega umaknila kolikor se je dalo desno :idea: ... Cisterna s polno hitrostjo prileti v starega in skupaj drsita proti mojem avtu, spet tistih bogih 10cm fore, priletela sta pa v avtobus, ki je bil za mano. Ko smo šli ven pogledat a je z vsemi ok, me pogleda voznik avta pred mano in reče 'sva mela mal sreče, a? :D'
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Uou, hudo tale zadnji primer. :o pa je bilo potem z vsemi ok ali...?

Mojo kolegico je pa en tovornakar napiču od zadi ji jo še ene par metrov rinu pred seboj, ker je ni videl. Avto totalka, ona pa čist cela fizično, psihično pa nekaj časa ne. :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz mam fuuul uredu inštruktorja, nikol se ne dere name, vrjetn zato ker nism nikol kej tazga nardila, ker mam recmo dost predstave o cestah, kje se kam pride, kje bom vidla kšn znak na kar morm bit pozorna itd..pa že tko me je ful dobr nauču. Pouzdigne glas np. enkrt nism pogledala na kolesarsko k sm zavila-ma tko res nikjer ni blo nobenga, pa tko reče AJJJJJJ POVOZIL SMO KOLESARJA! lol pa take ma :D ma mi2 se skoooooooos smejeva, zato pa fora u tem, da jz ne gledam preveč znakov in pol No, kter je biu znak na cesti? Pa jz u smeh pa hmm nevem pa se še kej obrnem da bi vidla LOL pa to res nardim sam tkrt k res ni nikjer nbenga pa ni nč za prčakvat..ker itak vem, da je ON zravn če bo kej šlo narobe hihihi drgač tega RES ne bi šla delat lol..mi2 sva kr precej domača, on do mene še preveč, učas ma res kšne take bl perverzne pa sodelujm do neke točke, k začne da sm zgodna (haha) pa da on rad žensko mazi pa ljubi 3 ure haha se sam smejim pa rečm dobr zate..in pol kao jaja sm sam iskren, jz rad gledam lepe ženske, in ti maš tako energijo BLABLA :D jz se sam smeji pa rečm nono hvala dost gremo vozt :D pač tko preusmerm ker mi ni prjetn tok poslušat takih-sej se je zdj mau umeru sam ma še zmer une fore pa poglede pa učas me kej po nog udar kao tok si mi slatka tko se lepo smeješ itd. itd. mah..sploh ga ne jemlm več resn :)
je fajn ker če čm lohka pojm, če rečm prim volan, al pa krč me je al pa karkoli, pa postrezemo si lohka iz njegovga BARA lol čigumi, bombončk itd. :) Pa težim mu tut lohka-v smislu pjva na avtocesto dons, pa sva šla hihih :D sem ne težit dobesedn, pač tko..sproščeno vse skp.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ O-ou, js s takim že ne bi hotla vozit. In prvič ko bi me prjeu za nogo (pa tut če bi bila fora), ustavim avto in grem magar peš domou. :?
Zaklenjeno