... Ampak raje, da ljudje začnejo pri 3 sekundah in se te sekunde vedno bolj zmanjšujejo, kot pa da začnejo pri 1 sekundi in sčasoma ljudje niti več čakali ne bojo
(pa že zdej redkokdaj sploh čakajo...)~NIA~ napisal/-a:sploh te ne naučijo vozit.
in kdo razn avtošole se še ustavi pred črto stop? nobedn!
). Odkar imam izpit sem se res ustavila samo ene parx.. ~NIA~ napisal/-a: parkirajo zmeri vzvratno, skos buljo v špegle, nikol ne rikvercnejo na glavno cesto..
to je res ena bolj neumnih stvari, ki jo učijo v AŠ, ker kreten res tako obrača avtoHyades napisal/-a:In res upam, da nikoli ne rikvercajo na glavno cesto, ker je.. hm glavna? In pride takoj do kaksne nesrece..
keepsake napisal/-a:to je res ena bolj neumnih stvari, ki jo učijo v AŠ, ker kreten res tako obrača avtoHyades napisal/-a:In res upam, da nikoli ne rikvercajo na glavno cesto, ker je.. hm glavna? In pride takoj do kaksne nesrece..
vem mam bajto na glavno cesto in so fotra že dvakrat uhvatili ko so se kopi mem pelal.ampak nimaš kej, še zmer hodmo rikverc ker drgač ne moreš.tko, da valda če se šteje zadeva kot prekršek te morjo naučit, d atega ne smeš delat oziroma na glauni tega ne smeš narest.sicer pa ni tok glupo,ker maš paciente, k ti na Dunajsko urikverc uletijo,jst pa 60 notr

~NIA~ napisal/-a:jst tko al tko vozim čist drgač kot v AŠ..
nevem.. recimo ena znanka je padla sam zato ker se je ukopala v sneg.
pa dej, a ko bom pa v realnem življenju se ukopala v zveže zameten nesplužen sneg bom pa do aprila tm pustila avto da se sneg odtaja?!
čist nerealni so. nihče ne vozi v praksi tko kot v AŠ.
pa ti crkne avto pa padeš. še mojmu fotru k ma že 30 let izpit mu crkne avto, pa kaj? alpa nevem, prevoziš polno črto.. v realnem lajfu se nebo svet podru če boš kdaj zarad česarkol zapeljal malo čez črto v naselju ali v križišču..
sploh te ne naučijo vozit.
in kdo razn avtošole se še ustavi pred črto stop? nobedn!
Ma lahko vozš 30 let, pa ti crkne avto.
Dons sm mela frej cesto, pred mano en prikoličar, jst ga grem prehitavat, un idiot pa voz po sred ceste
Ja skor me je s ceste zrinu, jst sm se čist po robu pelala, na drug stran pa meter globok jark! Komi se mi je izšlo, da se nism vanga zabila, al pa s ceste zetela, kmetavzar neumn! Pa enkrat sm se mogla 15 km furat 50 za enmu, k se je tud vozu po sred ceste, da ga sploh nis mogu prehitet (tle so bol ozke ceste) in je šu povsod čist levo v ovink! Jst sm sam gledala, če bo kdo pršu, k bi se tko skištala, da ni res!Yazmeen napisal/-a:S tem se pa strinjam, res majo mal smešne fore. Prčakujejo, da boš po 30-ih urah vožnje vozu k profesionalc, da ti ne crkne avto in take foreMa lahko vozš 30 let, pa ti crkne avto.
Kašne izkušnje mate pa s tovornakarji? Jst bi jih najraj ukinla, vse po vrst. To tok izslijujejo, da res ni, pa cela cesta je njihova![]()
to se res lah zgodi vsakmu, sploh npr če voziš avto ki ti še ni čisto poznan.
... Cisterna s polno hitrostjo prileti v starega in skupaj drsita proti mojem avtu, spet tistih bogih 10cm fore, priletela sta pa v avtobus, ki je bil za mano. Ko smo šli ven pogledat a je z vsemi ok, me pogleda voznik avta pred mano in reče 'sva mela mal sreče, a?
'
ma mi2 se skoooooooos smejeva, zato pa fora u tem, da jz ne gledam preveč znakov in pol No, kter je biu znak na cesti? Pa jz u smeh pa hmm nevem pa se še kej obrnem da bi vidla LOL pa to res nardim sam tkrt k res ni nikjer nbenga pa ni nč za prčakvat..ker itak vem, da je ON zravn če bo kej šlo narobe hihihi drgač tega RES ne bi šla delat lol..mi2 sva kr precej domača, on do mene še preveč, učas ma res kšne take bl perverzne pa sodelujm do neke točke, k začne da sm zgodna (haha) pa da on rad žensko mazi pa ljubi 3 ure haha se sam smejim pa rečm dobr zate..in pol kao jaja sm sam iskren, jz rad gledam lepe ženske, in ti maš tako energijo BLABLA
jz se sam smeji pa rečm nono hvala dost gremo vozt
pač tko preusmerm ker mi ni prjetn tok poslušat takih-sej se je zdj mau umeru sam ma še zmer une fore pa poglede pa učas me kej po nog udar kao tok si mi slatka tko se lepo smeješ itd. itd. mah..sploh ga ne jemlm več resn 
Pa težim mu tut lohka-v smislu pjva na avtocesto dons, pa sva šla hihih
sem ne težit dobesedn, pač tko..sproščeno vse skp.