Hej, hvala za odgovor

Bom rekla najprej sestri ja, sej bi šla že dans če bi bus pršou

..
Odločla sm se da preneham, ubistvu me je tud fant podprl, ker ne vplivajo najboljš name. So fizični učinki, npr. hitreje se mi lasje mastijo in mi izpadajo, ful manj mi je do seksa, kile lih ne pripisujem tabletkam no.. Pa strašil so me najprej na sistematskem da tabletke povzročajo loh kake anomalije, če ne clo raka. Pa še zgodba tiste znanke o kateri sm že pisala (čeprov to je blo bolj postranskega pomena, me je pa vseen zadel...)
Pol se mi pa tud počas dozdeva da mi psiho mal uničuje.. Skoz sm tečna, znorim takoj, doma me majo že dost.. To prej tabletkami nism bla nikol tolk, sej sm bl zatežena po naravi ampak tkole pa res še ni blo. Sploh nimam kontrole nad sabo. Tudi fantu težim, hitr začnem jokat in morit, ne vem no.. Bom probala nehat jemat da se mi telo prepuca in da vidim a sm u resnici tok smotana a je blo to od hormonov tud mal
Dejstvo je, da to je dejansko kemija in čeprov mam tabletke po eni strani čist rada in mi jih je kr težko opustit, bom probala - če bom zdržala brez njih pol aleluja (motita me edino dve stvari - da se mi menstruacija ne bo uredila in seks s kondomom.. ampak se bo dal prežvet)