Drugač pa js učas skor brez glasu ostanem, sam dejansk če ne govorim naglas začnem razmišlat o drugih zadevah in gre še bolj počasi. Zdej me res že kr grlo boli k že od pondelka skoz naglas se učim haha
wantyka napisal/-a:ma ja, sj čene pa drugo leto:) no al pa ekonomija tut ni napačna:> tam pa tak pridem:)
si mb al lj?
in budala jst se še zmeri ne učim ampak jamram, in grem optimistično spat da bom zjutraj prej ustala in preletela...uuu ja seveda....
Raje pravo izredno v drugem krogu.
hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...

Mislim nwem, napisala sm use.. Sam use po svoje, iz svoje glave kako se meni zdi? Sam če bo to prav..mulatto_f napisal/-a:hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...
spustila sem ekologijo, za kulturo ni blo časa, da bi jo ponovila, družina je še kar nekak šla ... upam? pri delu so me pa neomarksisti zmedli. tako da sem pisala družino in kulturo, pol sem si zmislna in tist kar sem si zmislna je vse narobe
in potem si računam točke in se mi vse bolj dozdeva da se mi ne bo izšlo. kako mi gre na živce, da sem se 14 dni (!!) učila SAMO in čisto samo soco, potem pa tkole. mah... zdej grem v sobo jokat, pol pa nad matematko.