Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anxious »

Js bi tut mela tak filing :lol:

Drugač pa js učas skor brez glasu ostanem, sam dejansk če ne govorim naglas začnem razmišlat o drugih zadevah in gre še bolj počasi. Zdej me res že kr grlo boli k že od pondelka skoz naglas se učim haha
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma sej bo hmal konc, boš vidla...in tud glas boš pridobila nazaj :)

ja ma ene ste/smo pa res smešne...se pritožujemo, kako se ne moremo spravit k učenju...ja sej itak če pa visimo tuki gor... :) dejmo takoj dol s foruma! h knjigam!! :wink:
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja maš prov :D
Grem se jst rajš učit kot da kle jamram.
Hvala za spodbudo :D
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

wantyka napisal/-a:ma ja, sj čene pa drugo leto:) no al pa ekonomija tut ni napačna:> tam pa tak pridem:)

si mb al lj?

in budala jst se še zmeri ne učim ampak jamram, in grem optimistično spat da bom zjutraj prej ustala in preletela...uuu ja seveda....

Ma jst nebi rada zgubila eno leto brezveze... mam pa tudi jst ekonomijo pod 2 željo.. Ma tja pa ne grem! No way :) Raje pravo izredno v drugem krogu.
Drugače sm v Lj-me je sram, tko malo točk rabim (68,4) pa jih nimam. Tko je, če veš, da točk ne boš rabu.. Ko pa greš pred maturo računat kolko bi ti moralo znest vidiš, da to ni tako malo.
In enaka optimistična budala sem tudi jst. Ustanem ob taki uri, da se bom kej naučila (ker se včeri nisem nič) in zgleda, da bom šla back v postlo, ker v tem stanju nisem sposobna met odprtih oči.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

U Vanilia to je blo pa zgodi :lol: :lol: jz sm ob 5ih ustala - ob takih urah mam ponavad že dost adrenalina da se loh učim, pa sm se eno uro pa pol pa sm sla se usen nazaj mal spat....
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mozirje

Neprebrana objava Napisal/-a Kali_88 »

Kok se BIO učite?
Js se nism še NIČ MA...pa mam še jutr BIO :? Upam, da je res, da smo mel zajebanga prof. in da znamo neki :? Aaaaa, js rabim met več k 83 pik, pa sm bla 2x pdb...grooozaaaa :eek:
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

BIO...dont ask :(
Upam da dajo take sklope k jih bom znala (no usaj 5 takih)
Kako gre teb? Js znam edin celico pa genetiko res dobr. EKologije še neki znam od letos, pr človeku niti pol še ne znam, rastline pa živali isto. Sam dost je poudarka na celici pa to. Upam da bo letos tut tko.
Pa js tut rabim pikeeee.
Mate pa tut še nism nič, sam smo tut mi meli zaf****** profesorja na srečo tko da bi mogl bit še kr kul no.
Kali_88
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mozirje

Neprebrana objava Napisal/-a Kali_88 »

Ma js nič ornk ne znam :D :?
Prebrala sm si 1x zvezke, zdej si Veliki srednješolski priročnik-BIO pol si bom pa še zvezek od priprav, k mam ponovitev notr. In sploh nimam filinga...
Ampak sm gledla predmaturitetno polo 1 neki in nekterih stvari sploh napisanih nimamo :? (npr. katere strukture sodelujejo pri nastanku lizosomov, pr 5. mi ni jasn zaka je odg. dva, kaj je provirus, itd.)
Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka

Js sploh nisem pisala predmaturitetnih ker me ni blo takrt tko da sploh ne vem kej je not :lol:

Sam upam da ne bojo preveč podje****l z rastlinami in živalmi ker pol pa ne vem no.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...

o prasica :D
drgač pa... eseji zelo prijazni, meni so šli ful dobro. sem pisala religijo in spolne vloge.
druga pola taka osnovna vprašanja, no mogoče kakšno sumljivo.
fak mi gre na živce, tok velik se je za učit, pol pa na konc dobiš teh par uprašanj. se ti kr mal zamau zdi. no vsaj men, k sm se tok drkala z modernizacijo, pol je pa ni blo :evil:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Men so bla pa težka vprašanja na 2. poli.. :eek: Mislim nwem, napisala sm use.. Sam use po svoje, iz svoje glave kako se meni zdi? Sam če bo to prav..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jah kaj morš punkie_ eni pač znamo a ne verona ;)
ja men so bla tud 2. pola vprašanja težka kljub temu, da so bla tista k sm jih predelala :(
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

men je kr šlo. pisala sm 1. pa 2. esej (pr prvem nism nč teorij pisala, pa bi jih mogla :( pike doool :( ) teme sm pa družino pa kulturo. upam na 5. :D :D zdewj grem pa spat k sm čist konc.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

mulatto_f napisal/-a:hehe evo me sveža iz mature soc... sem se pa le 4 teme naučila pa točno tiste 4 so ble u maturi a ne... srečka jz, hihi...

pri men pa ravno obratno :( spustila sem ekologijo, za kulturo ni blo časa, da bi jo ponovila, družina je še kar nekak šla ... upam? pri delu so me pa neomarksisti zmedli. tako da sem pisala družino in kulturo, pol sem si zmislna in tist kar sem si zmislna je vse narobe :(

čist sem zadepresirana :cry: in potem si računam točke in se mi vse bolj dozdeva da se mi ne bo izšlo. kako mi gre na živce, da sem se 14 dni (!!) učila SAMO in čisto samo soco, potem pa tkole. mah... zdej grem v sobo jokat, pol pa nad matematko.
to infinity and beyond!
Zaklenjeno