- da do nadaljnjega delam dve službi, kar skupaj nanese kakih 13,14 ur z edinim premorom kake ure, ki jo zapravim v prometu med dvema pisarnama.
- da bom najbrž pregorela pred iztekom sedanje službe
- da je nova služba kul. Imam svojo mizo (pisarno si bom sicer delila s še nekom, ampak zaenkrat sem še sama). Dečki so super, mlad kolektiv mojih let, razgledani, prijazni
- da se vseeno počutim kot na začetku nove šole

- da sva s kolegom včeraj pripravljala neke ponudbe za Valentinovo in je tema (naturally) nanesla na prostitucijo. Je povedal par stvari, o katerih se mi še sanjalo ni. Baje celo dosti tujk, ki sicer delajo recimo za ambasade, v prostem času občasno še malo zasluži - in to (za tukajšnje razmere) kar konkretno. Ok, nekatere "običajne" punce dobijo za uro okoli 20€, taelitne pa tam do 500€ na noč ali še več. Gre pa za punce iz dobrostoječih uglednih družin, izobražene, s partnerji. Obstaja tudi precej razvito tržišče za moške "spremljevalce." Moj cimer se je čisto zagrel za dodatni zaslužek
- toliko o nas, promiskuitetnih tujcih...
- da mi je žal, da sem šla k njemu

Ne vem, kaj lahko še naredim, da bo tako, kot je bilo. Z moje strani je preveč zamer in nerazčiščenih čustev, preprosto ne deluje... Večino časa je bilo čisto fajn in sva se imela super, ampak potem je potreben en sam trenutek in naredim 10 korakov nazaj.
- da mu najbolj zamerim, ker preprosto ne razume. Ne razume in ni pripravljen prevzeti del odgovornosti. Daje mi občutek, da samo pretiravam in v resnici ni tako hudo. Kot da veš, kako se počutim
- da je moja samozavest zadnje čase na dnu.