Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jst sm jo enkra tujela med tuširanjem al kua je že počela, da je bla zgori brez in tu d slučajno nima takih k jih tle kaže. Men so zgledala zlo mejhne.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

anoyel napisal/-a:
Picaboo napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa sploh nima majhnih jošk, ne vem kaj sanja :D

Ja pa ma :P

če so pa tole majhne prsi... čist lušno oprsje, ravn prava velikost.

Slika

Če jih pa z rokami skup tišči, sej se na ta celi sliki dobr vid :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No kakorkoli, kakorkomu, ne vem zakaj se obremenjujete z njenim početjem. Pač, vemo, da ve tega ne bi nikoli naredile, super, konec :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Sej ne da se obremenjujemo, sam pač pokomentiramo (no, vsaj zase pravim tako) :wink:
In tud jaz sem bla res ful presenečena, ko sem jo vidla v Novi z nekimi cheap fotkami, res sem mislila, da se bo fotkala saj za Playboy, tko pa...Nova :gruebel: :nein:
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Ocitno bodo ti stanovlaci iztrzli veliko vec, kot lanski.

Markotu spremenili zivljenje na boljse

Sarin nabito poln urnik
Gost

Ampak Marku pa bi lahko naredili manjše in manj bele zobe.

Sicer pa kul, če jim je uspelo :D So se nekateri itak tako ponižali na tv, da jim privoščim vsaj 5 minut slave :)
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Manjših jošk kot jih ima Sara sploh ne moreš imet :D sej sem jo vidla, ko se je tuširala :lach: Večina fantov ima večje :wink: Sam sej bo dobila nove
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Gost

majaoko napisal/-a:Manjših jošk kot jih ima Sara sploh ne moreš imet :D sej sem jo vidla, ko se je tuširala :lach: Večina fantov ima večje :wink: Sam sej bo dobila nove

Lahko imaš. In ne vem zakaj je to tako smešno ... Izredno zrelo od tebe, res.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

MsN napisal/-a:
majaoko napisal/-a:Manjših jošk kot jih ima Sara sploh ne moreš imet :D sej sem jo vidla, ko se je tuširala :lach: Večina fantov ima večje :wink: Sam sej bo dobila nove

Lahko imaš. In ne vem zakaj je to tako smešno ... Izredno zrelo od tebe, res.

Ah dej no, mal se je pohecala, nevem zakaj taka užaljenost :wink: Glede na to, da se je Sara že u BB-ju tuširala zgoraj brez plus da se je zdej še slikala za Novo, jo res ni sram zarad tega, tko da najbrž tud ona šteka šale na svoj račun, če prou SKOZ poudarja kok ma majhne :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Picaboo napisal/-a:Naskejeva spletna stran

Zdi se mi, da bo to aktualno zelo malo časa in da bo potem kar nehal pisat notr :D
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Ma ne smešno mi je bilo, ker je ena punca napisala, da to niso majhne joške in da se ji zdijo ravno prav velike. če bi jo vidla, ko se je tuširala bi se strinjala z mano :wink:
Pa ni mi smešno, da ima ona mejhne joške :? Samo ona mi je že od vedno tko antipatična, pa še neki se skoz turi med marcelota pa jeanin. Nevem zakaj jima ne da miru.
Gost

majaoko napisal/-a:Ma ne smešno mi je bilo, ker je ena punca napisala, da to niso majhne joške in da se ji zdijo ravno prav velike. če bi jo vidla, ko se je tuširala bi se strinjala z mano :wink:
Pa ni mi smešno, da ima ona mejhne joške :? Samo ona mi je že od vedno tko antipatična, pa še neki se skoz turi med marcelota pa jeanin. Nevem zakaj jima ne da miru.

Mislim, da sem tudi jaz napisala, da to niso majhne prsi. Predvsem tiste na slikah v Novi ne. Med tuširanjem pa so se mi zdele majhne, ampak obstajajo še manjše.

Se mi ne zdi na mestu, da bi se norčevali iz takih zadev, mogoče tudi zato, ker sem sama bolj ploh in vem, koliko preglavic mi je tovrstno posmehovanje prineslo v času najstništva, kjer sem samo sebe spraševala, kaj delam narobe, da sem komaj pri A. In potem ugotoviš, da je to narava in da se nimajo ljudje kaj za zmrdovati, ker si kakršen si in je posmeh na ta račun prej izraz plitke osebnosti.

Se pa strinjam glede Sarinega obnašanja do Marcela in Jeanine. Lisička, ni kaj :lol:
majaoko
Kofetarica
Kofetarica

Oprosti če sem tebe užalila. To ni bil moj namen :wink: Meni je samo ona tok antipatična, pa me je razjezilo.
Na prvi sliki res ne izgledajo zelo majhne. To je zato, ker jih z rokami stiska :wink:
Drugač pa sploh ni pomembna velikost prsi. Še boljš je če so malo manjše in tako vsaj stojijo lepo pokonci :D
Gost

Ne, saj me ni užalilo, tudi, če bi imela košarico E, bi se oglasila, ker mi je norčevanje zaradi videza oz. stvari, ki je nekako ne moreš spremeniti čez noč, mimo.

Konec OT :wink:
Odgovori